TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest 25 (Freezer)

• Toto téma obsahuje celkem 42 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 46. až 49. (celkem z 49)
  • Autor

Mražáku ty seš satan, od 15ky nahoru mám okno jak sviň a přitom to jsou takové pecky, sákryš… sm2

Gizmo
    Člen

kua to je rychlost …

kouknu jestli je to aspoň na pár bodíků … tak snad doufam aspon něco…

aneb Freezer nikdy nespí sm2 jdu sosat, uvidíme, co z toho vzejde…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Takže contestík je tentokrát na Freezerkovi sm3 A co vás v něm čeká?:

V podstatě to co v tom minulém. Bude to převážně o [b]tranceu[/b]…ne-tranceových věcí bude jen minimum sm4
    Převažovat bude spíše uplifting, nic jiného ode mě asi ani stejně nečekáte sm11 Ale na prog a jiné podstyly jsem taky nezapomněl, takže všichni do boje! sm4
    Spíše půjde jen o [b]klasiky[/b] a moje favority. Horké novinky skoro žádné, stejně tak tam není žádný unreleased track! Vokálů je minimum…aby se nekonalo googlování sm18
    Obtížnost je řekl bych [b]velmi nízká[/b], každý by měl nasbírat slušnej počet bodíků.
    Ukázky jsou o něco delší stejně jako minule…nechtělo se mi usekávat ty melodie sm2 Je tam pár záchytných věcí, které musí uhádnout skoro každý a pár těžších věcí, včetně jednoho chytáku stejného typu jako v mém minulém contestu (už vidím jak někdo k tomu tracku napíše jestli to není L-Vee sm0)

[b]Ukázek je 43:[/b]

01 – 10 jsou takový trance až proggy věci na rozjezd, dost lehký bych řekl
    11 – 35 je upliftová smršť sm5 někdo se v tom bude ztrácet a bude mu to asi připadat na jedno brdo, někdo bude spokojen,převažovat budou klasiky (čísla 30 – 35 považuju za dost těžké)
    36 – 40 jsou podle mně ty nejtežší věci z contestu, jsem zvědav jak se s těmahle ultra-hard ukázkama poperete (převážně progressive)
    41 – 43 non-trance (lehké si myslím)

[b]Bodování:[/b]
    Jako vždycky
    – bod za interpreta
    – bod za název
    – bod za verzi

Nemusíte uvádět originál mixy…když neuvedete verzi, beru to samozřejmě jako originál. Nemusíte uvádět ani úplně přesné názvy, nejsem takový pedant jako Majkl a ostatní.

Hamoun contest asi nebude, moc se mi ten formát nelíbí. A pokud bude, tak spíše opačného typu…krátká ukázka se postupně bude prodlužovat a čím delší bude tak tím méně bodů bude za její uhodnutí.
    Ještě ale nevim jestli něco takového udělám, napište na to klidně názor…

Někdy v půlce udělám [b]hinty[/b] k neuhodnutým trackům (nebojte už je nedám ke všem jako minule, tím jsem ten contest trochu zkazil sm17)

Odpovědi posílejte buď přes [b]PM[/b] nebo klidně i na [b]icq 275728749[/b]

[b]deadline[/b] vidím předběžně asi na neděli 12.4.2009

[b]linky na stežení:[/b]

http://leteckaposta.cz/539990139

http://rapidshare.com/files/215156563/ID_Contest_25.rar.html

http://www11.zippyshare.com/v/16832700/file.html

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 46. až 49. (celkem z 49)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.