TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest 27 (Soni)

• Toto téma obsahuje celkem 43 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sonique a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 50)
  • Autor
    Sonique
    Člen

To máš asi pravdu wenčo.

wenca
    Účastník

ono kdyby se dala šance pořádat i těm, co pravidelně končí u konce (třeba já sm0 ), tak by možná ta náročnost contestů nebyla tak veliká jak u vás megaznalců všech tracků, co pravidelně vítězíte sm11

Sonique
    Člen

Já nevim no. Snažil jsem se vybírat rozpoznatelný tracky s výrazným, osobitým soundem. S tím, že někdo začal poslouchat trance dva roky nazpět, nic bohužel nesvedu sm4
    Ale jak jsem uvedl hned na začátku, chtěl jsem dát delší pauzu.

mountainer: osobně nesouhlasím.. ono aj na tranceaddictu po 70ti vydaních to není kdo ví co. Jde spíše o to že každej si to zkusil a už nemá zájem to pořadat. (snad jedině kdyby se někdo trefil do jeho vkusu) a drží se tu par těch pravidelných. mě osobně by contest chyběl.. ale obávám se ža ani prázdniny nic nevylepší.. navíc ono jak dlouho to trvalo soniquovy než ho udělal a stejně soutežilo 5. lidí

wenca
    Účastník

nu já poznal asi 4 věci, takže jsem se na to taky vyprdnul…..

dukelak
    Člen

třetina se dala…jinak chvalim, fakt nádherný věci, ať pro mě známý či neznámý…

pokoko
    Člen

taky bych se zapojil ale když si to stahnu a je to moc težké tak na to kašlu.

mountainer
    Člen

já poznal tak 5-6 tracků, zbytek ani prd 🙂 ale jinak souhlas s tím, že je tu po 27 contestech asi přemlsáno a ačkoliv je to super koncept, tak už se mnohým ohrál…asi bych nechal přes léto pauzu

no nevím osobně vetšinu tracků taky skoro neznám.. musel bych je hledat po všemožných hudebních serverech a na to jsem bohužel neměl čas.. toho mám tedka dost pomálu..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Možná stačí pauza chvíli. Pár měsíců třeba. Tohle forum není tak velký, aby utáhlo tenhle contest delší dobu ve větší aktivitě. Žádný pravidla bych neměnil, funguje to skvěle. Akorát se lidi namlsali, toť vše.

Sonique
    Člen

Těžký jo? To snad né. Podívej se na ty skladby. Uznávám, že kolem 15ti by se dali pokládat za těžký, ale to ostatní se za svý doby hrálo a ne málo. A za další, contest tracků jenom z roku 2008 a 2009 fakt dělat nebudu sm4
    Většina lidí z diskuze se o taneční hudbu jako takovou stejně moc nezajímaj, takže by to nebylo o moc lepší, kdybys nasázel hafo upliftů z ASOT.
    Pokud je neuhodnutých věcí 10, a to ještě se zapojilo relativně málo soutěžících, o hardcore obtížnosti nemůže bejt řeč.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo vysoká obtížnost k tomu taky asi přispěla…osobně bych se v tohle contestu taky moc nechytal a 50 ukázek je celkem dost…to byl asi hlavní důvod proč se mi moc do toho nechtělo, ale spíš jsem na ten contest tak nějak pozapomněl abych se přiznal 🙂

2Sexy
    Člen

Ani nevim proc jsem se nezapojil … priste se napravim a ostatni by meli taky…
    Podle me se zucastni vic lidi, pokud se do contestu budou davat ASOTarny, nebo tracky, co se hrajou na kazdy akci…
    Verim tomu, ze spousta lidi z diskuze nepoznala z tohohle contestu ani jeden track..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to je dost málo, já jsem taky teda vynechal, nebyl nějak čas, asi by to chtělo pořemýšlet co s tímhle contestem dál….možná pozměnit systém neb něco, 5 soutěžících to je celkem bída 🙁

milan
    Člen

To se zúčastnilo jenom pět lidí?sm10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 50)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.