TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic ID Contest #28 (Dolvich)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 29)
  • Autor

nu u mě jich předpokladám poznáš více..:)
    nejpozdeji zítra bude aktivní

wenca
    Účastník

nu já poznal 2 tracky sm11

přichází klasické pocontestové nadávaní si

zvuk u jedničky mi připadl jako tracid jenom už dneska nebyla nálada se hrabat i v takovýhle neznámých autorech jako je andora.

u melt to the ocean netuším kam jsem uši dal sm19

a u paffndorf už to nevím vůbec protože ten track jsem poslouchal ale tu pasáž neslyšel..

jinak jsem si myslel že to asi ukončíš dneska tak snad to junki nenechával takticky až odpovím já a on uvidí kolik bude potřebovat .. to by pro něj bylo nemilé

jinak učast nic moc.. ale to už asi v žadném formátu.. snad se mi podaří sestavit něco co si i zahraje víc lidí..

Dolvich
    Správce

Poslední ukázka uhodnuta, hra je tedy u konce. Nejvíce bodů (89) získal [b]majklhauske[/b]. Gratuluji
    Názvy tracků jsou odhaleny v prvním příspěvku.

Dolvich
    Správce

[size=large]HINTY K DOSUD NEUHODNUTÝM UKÁZKÁM:[/size]

[b]ID 15[/b] – V názvu projektu je anglický výraz pro zelenou, remixéři mají v názvu svého projektu německý výraz pro světlo.

[b]ID 30[/b] – Název skladby je méně používaný anglický překlad slova snění.

[b]ID 40[/b] – Aktuální track československého dua je coveverze skladby ’74-’75 od The Connells, ke které byl natočen i videoklip. Remixéři pocházejí z labelu Euphonic.

Dolvich
    Správce

Až budou uhodnuty všechny ukázky. Případné další nápovědy dám v pondělí.

kdy bude uzáverka ??

já jen že do soboty jsem „out“ tak abych veděl..

Dolvich
    Správce

[b]ID 33[/b] – Méně známá jména. Producent z Finska vydává své skladby na labelech koncernu Banshee Worx, kde vyšel i tento marťanský release. Remixér – DJ a producent z Bratislavy křestním jménem Michal.

[b]ID 34[/b] – I tento release vyšel na jedné ze značek společnosti Banshee Worx, avšak na jiné než předchozí ukázka. Producent a remixér pocházejí z Midlands v UK a rok předtím vydali jiný track pod společným projektem.

[b]ID 36[/b] – Poslední release který vydal polský producent pod svým méně známým pseudonymem. Pod známějším uměleckým jménem udělal tracky pro přední britské labely Anjunabeats či Enhanced. Remixér – Taktéž známé jméno, jeden český producent je často přirovnáván k tomuto američanovi žijícím v Evropě.

[b]ID 40[/b] – Československé duo, které je poslední dobou na komerčním vzestupu vydalo tuto spolupráci s dalším českým producentem stejně jako všechny své aktuální releasy u švýcarského labelu. Remix od německého dua se jeden čas držel na špici download charts u audiojelly.

Dolvich
    Správce

[size=large]HINTY K DOSUD NEUHODNUTÝM UKÁZKÁM:[/size]

[b]ID 03[/b] – Zkušený 49letý producent začínal svou kariéru v polovině 80. let. Věnoval se vícero stylům EDM. Track z ukázky vydal na holandském labelu pod projektem, pod kterým vydal akorát několik tracků v roce 1999 a remixoval ho sám pod svým známějším pseudonymem. O rok později vydal pod stejným pseudonymem spolupráci s Astral Projection.

[b]ID 15[/b] – Již mrtvý producentský projekt je v tomto contestu zastoupen také jako remixér. Ač se prezentoval jako projekt jednoho muže, tak s veškerou produkcí pomáhali další tři producenti včetně jednoho současného a jednoho bývalého člena Cosmic Gate. Ve stejné době tento sehraný tříčlenný tým dělal produkci i dalším projektům jako Starsplash či DJ Shog.
    Remixéři – Švýcarské duo vydávalo své skladby v Německu a svůj projekt ukončili v roce 2004.

[b]ID 22[/b] – Dodnes aktivní německý producent a spolumajitel labelu vydával své skladby pod několika desítkami projektů. Na skladbě z ukázky spolupracoval s méně známým jménem a vydal jej pod ne zcela neznámým projektem (V roce 2009 vyšlo Best Of) a remixoval sám pod svým dobře známým uměleckým jménem. V názvu skladby se vyskytuje jedna vysoká cifra.

[b]ID 27[/b] – Jeden z nejaktivnějších německých producentů společně se svými spolupracovníky tvořil komerčně úspěšný projekt, který je dnes jenom stínem své dřívější slávy.
    Remixéři – Hardtrancové duo patřilo do rodiny labelu Tracid Traxxx

[b]ID 30[/b] – V tomto případě jsou producent i remixér hodně neznámá jména, měl jsem co dělat abych zjistil jejich národnosti. Vyšlo u Deep Ocean Records, na discogs budete release hledat marně. Remixér v současné době spolupracuje s producentem, který si říká Zephyr.

Hinty k dalším ukázkám přidám zítra.

přišel jsem na 32 !!!

já vědel že to znám 🙂

nicméne konečne mám alespon nějakou motivaci něco hledat 🙂

a hele junki is back 🙂

to mi ovšem připomíná menší restík kterej ale tedka stejně nevyřeším..

Dolvich
    Správce

V prvním příspěvku aktualizováno předběžné pořadí. Šedě zbarvené ID jsou již uhodnuté ukázky.

to se tedy divím..

i když..

Dolvich
    Správce

Zatím žádné pořadí v podstatě nění, neboť tipy si zaslal akorát ty.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 29)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.