TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic ID Contest 29 (majklhauske)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 46)
  • Autor

tak austin je jenom problem že to ofiko ješte nevydali.. jinak v tom ty prodigy slyšet jsou což potvrdil i junki když hned tuším v prvním listu s tipama o tom cosi napsal..

Sonique
    Člen

Kdybych to měl shrnout. Identifikace některejch věcí by se dala označit regulérně za haluz.

06. Po zadání hesla ´´polish trance´´ do kolonky vyhledávání na discogs vyskočí na dvacátém místě jméno Tiddey. Hop na Tiddey. Hmm, hmm, koukám singl Get Away, rok vydání 2006. Hop na Get Away, lup ho na youtubko a ono to fakt souhlasí. Velká klika, docela těžkej track.
    02. Tohle mi něco připomínalo a ne nadarmo, protože to mám, ale jen v Markus Schulz vs. Alucard Remixu. Asi mně tenkrát připadal lepší.
    09. Poznej track (3.kolo), co dodat 😀
    10 Je sice pěkný, že jsem trefil remixéra, ale jako projíždět Kandiho tvorbu je na mašli. Poslouchat ´´jeden´´ track 100 x dokola je pouze pro otrlé povahy, soudruzi 😀
    15. Poznej track (3.kolo), co dodat 😀
    16. Sice jsem to dohledal podle zvuku, kterej mírně připomínal Cosmicy, ale jinak za mě tuctovka, již novodobá tvorba 🙂
    18. Střelba slepejma. A hele, zásah, potopená 🙂
    24. Tak tady bych si na jméno Carl B absolutně nevsadil. Holt časy se mění……
    26. Zaměnítelný s čímkoliv.
    27. To je prostě Anjuna, co chceš. Taky mně to ze začátku dělalo trochu problémy 🙂
    33. Projel jsem pár M.I.K.E. tracklistů z toho roku 🙂
    38. Taky velká náhoda, třetí odkaz na youtubku. Asi velkej hit, hardtrancový odrůdě jsem ale nikdy moc neholdoval. Kdo by to byl řekl 3x DJ Scot Project.
    12, 28 hard
    17, 36, 37 bez nápověd no chance.

Suma sumárum svítí mně tady 5 neodhalenejch věcí, což jsem si ze začátku ani zdaleka nepředstavoval.

Sonique
    Člen

Tím hardcore jsem myslel v kontextu s mými dvěma předchozími. Každopádně zas tak lehký to taky nebylo sm3

1. [u][b][color=#FF33CC]8 Wonders – The Morning After (The Thrillseekers Remix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Somatic Sense [/color][/b] [color=#0033FF](3)[/color]

Na začátek pohodička tuhle věc jsem si kdysi dokonce koupil na černé platni.

2. [u][b][color=#FF33CC]George Hales – Autumn Falls (St. John vs Locust Remix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Somatic Sense[/color][/b] [color=#0033FF](Dolvich unique)[/color]
    🙂 jo to jsou přesně ty tracky které člověk tahá z paměti a ne a ne si vzpomenout. Další počin labelu Somatic Sense který prostě v období roku 2004 válel. Mimochodem kdo neví tak Locust je vedlejšák jistého človička kterého nejspíše budete znát jako Perry o Neila Dolvich to nakonec stihl bloknout těsně před nápovědama…

3. [u][b][color=#FF33CC]Push – Back To The Essence (Original mix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933] Club Elite[/color][/b] [color=#0033FF](3)[/color]

Push nedelal moc problemu kdo veděl veděl kdo ne ani radši netipoval..

4. [u][b][color=#FF33CC]Under Sun – Capoeira (Airbase Vs. Scarab Remix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]A State Of Trance[/color][/b] [color=#0033FF](2)[/color]

Povedený kousek tež jsem neodolal a koupil Brandt a Schlossow umej

5. [u][b][color=#FF33CC]Ace da Brain – Magic Waters[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Venom Recordings[/color][/b] [color=#0033FF](3)[/color]

Od Aceho mám sice jiné kousky ale též povedené pianka ale toto je asi nejlepší

6. [u][b][color=#FF33CC]Tiddey – Get Away (Peran Remix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Massive Drive Recordings[/color][/b] [color=#0033FF]Sonique unique[/color]

Na track jsem přišel relativně nedávno když jsem dělal pořádek v Mp3 přímo od autora na stránkách http://www.djperan.com/ má totiž chlapík nejakou tu vydanou a nevydanou tvorbu ke stažení. Vzhledem k tomu že tam toho má celkem dost potahal jsem a moc tomu nevenoval pozornost. Nicméně při dělaní pořádku jsem na tuto skladbu narazil a od té doby je už v mém hledáčku protože je dle mě hodně povedená a nadupaná.

7. [u][b][color=#FF33CC]Sensorica – Equilibrium [/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Discover Dark[/color][/b] [color=#0033FF]Junki unique[/color]

Vcelku ne moc známý ruský projekt, skladba je z alba The Artifact z roku 2007 a vyšlo to i jako dvoustraný E.P. Equilibrium / Train Of Thought. Na můj vkus delá Alexander Shukaev velmi zajimavý klasicky trance s prvky psy. Docela by mě i zajímalo jak se k tomu junki dostal. Tohle jsem považoval ze nejtežší track celého kontestu.

8. [u][b][color=#FF33CC]Vascotia – Calibro (Sonicvibe Remix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Somatic Sense[/color][/b] [color=#0033FF](3)[/color]

Poslední Somatic Sense v contestu ale paradní track Norského dua v nemeně dobrém rumunském remixu. skoda že takového tranceu už je dneska poskrovnu.

9. [u][b][color=#FF33CC]Dash Berlin – Earth Hour (Club Mix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Aropa Records[/color][/b] [color=#0033FF](2)[/color]

Jedno z toho nového tranceu labužnická záležitost na začátku to dal jenom Scorn a ke konci se tomu dostal na kobylku ješte Sonique nu novinky nejeli nakonec moc celkově

10. [u][b][color=#FF33CC]Will Holland – Timeless (Daniel Kandi Remix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Enhanced Recordings[/color][/b] [color=#0033FF](2)[/color]

Další relativně nová věc a zase skoro nikdo dlouho to držel junki jako svoje unique ale nakonec v rámci zaverečného finišovaní to dal i Sonique

11. [u][b][color=#FF33CC]Kenny Hayes – Daybreaker (Airbase Elektech Remix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Turbulence Records[/color][/b] [color=#0033FF](3)[/color]

🙂 Jo tohle mám hodně rád a zhruba polovina z vás to taky alespon zná

12. [u][b][color=#FF33CC]Mat Silver – Sensory (Original Mix) [/color][/b][/u] [b][color=#FF9933] ATSLTD[/color][/b] [color=#0033FF](4)[/color]

Tak tohle hodne z vás tipovalo Corstena nebo nějaký jeho projekt. Až po hintech jste zamířili správně, nicméne geniální skladbičky na muj vkus tento človíček dělal

13. [u][b][color=#FF33CC]Giuseppe Ottaviani – Linking People (Original Mix) [/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Vandit Records[/color][/b] [color=#0033FF](5)[/color]

Tady nebyl celkem problem polovinu z dua Nu NRG máte v malíku

14. [u][b][color=#FF33CC]Audien – Eleven Eleven (Tom Fall Remix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Enhanced Progressive[/color][/b] [color=#0033FF](3)[/color]

Tady museli přijít na radu hinty takovej novější proggy

15. [u][b][color=#FF33CC]Jay Lumen – Lima (Original Mix) [/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Tilth Music[/color][/b] [color=#0033FF]Sonique unique[/color]

Starší proggy si tesně před hinty urval sonique a díky tomu vyblokoval jednu skladbu kterou by též dal vesmes každý kdo se alespon trochu vyzná v zeměpise.

16. [u][b][color=#FF33CC]Nic Chagall – Sky Blue (Original mix) [/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]High Contrast Recordings[/color][/b] [color=#0033FF](2)[/color]

Srdcovka 🙂 u vás ale nikoliv..

17. [u][b][color=#FF33CC]Austin Leeds- Voodoo (Original Mix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Spinnin Records (zatím nevyšlo)[/color][/b] [color=#0033FF](3)[/color]

Parádní housík paradní předelávka snad to i jednou vyjde . Věřím že za problémy stojí hlavně práva …

18. [u][b][color=#FF33CC]Mc Erik & Barbara – I’m Free [/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Polydor[/color][/b] [color=#0033FF](2)[/color]

Jen tak to nedal nikdo až podle vlaječek se začali objevovat tipy. Ne že bych tohle duo nějak žral ale Im free je poživatelný kousek

19. [u][b][color=#FF33CC]D.J. Bobo – Let The Dream Come True (Day After Gold Mix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]CNR Music[/color][/b] [color=#0033FF](7 ale pouze dva komplet i s mixem)[/color]

Absolutně všichni poznali djje Boba nicméne pouze Junki s Soniquem dali dohromady i mix od chlapíků z partičky Masterboy…

20. [u][b][color=#FF33CC]Masterboy – Is This The Love (Album ver.) [/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Polydor[/color][/b] [color=#0033FF](6)[/color]

… A proto ne náhodou je hnedka jako další 90tka vybrán jejich megahit Is this the Love což jste taky dali celkem bez obtíží.

21. [u][b][color=#FF33CC]Ramirez – El Gallinero (Tambalea Mix) [/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]DFC[/color][/b] [color=#0033FF](2)[/color]

Slepičky moc nejeli, to byl trochu zadrhel asi to dost z vás minulo, přitom zrovna díky slepíčímu hlasu se projekt Ramirez trochu dostal do podvědomí. Jak jsem psal o toto unique přišel junki díky zapojení Stoupy který viditelně 90tky taky má v malíku

22. [u][b][color=#FF33CC]Dance 2 Trance – P.ower Of A.merican N.atives[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Blow up[/color][/b] [color=#0033FF](4)[/color]

Popravdě i zde jsem to čekal lepší

23. [u][b][color=#FF33CC]Veracocha – Carte Blanche[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Virgin[/color][/b] [color=#0033FF](7)[/color]

Poznali naprosto všichni halt trance classics 🙂

24. [u][b][color=#FF33CC]Carl B – Whatever Happens[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]In Trance We Trust [/color][/b] [color=#0033FF](3)[/color]

Mého oblíbeného producenta nikdo moc nezná takže většina skladeb projde bez zájmu skoda.. I tady se nic nedělo až do hintů

25. [u][b][color=#FF33CC]Duderstadt & Kirsty Hawkshaw – Beatitude (Duderstadt Uplifting Mash Up) [/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Afterglow Records[/color][/b] [color=#0033FF](3)[/color]

Obdivuji Dolviche který z ukázky poznal zpěvačku nicméne pak už je zaražejicí že nic dalšího neposlal …

26. [u][b][color=#FF33CC]Aly & Fila feat Josie – Listening (Philippe El Sisi remix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]FSOE Recordings[/color][/b] [color=#0033FF](3)[/color]

Tady jsem si s některými pohrál že jsem do nápověd s vlaječkami řiznul i vlajku původu zpěvačky Josie 🙂 Jinak mistrnej kousek ta gradace nemá chybu byt někomu se může zdát dlouhá

27. [u][b][color=#FF33CC]Super8 – Cre8[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Anjunabeats[/color][/b] [color=#0033FF](2)[/color]

Že mi cre 8 pozná jen junki so sonique mi zaraží..

28. [u][b][color=#FF33CC]Marc Dawn Random Walk (Club Mix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Logport Recordings[/color][/b] [color=#0033FF](4)[/color]

Tohle byl problémek ale po nápovedě na jeho hlavní projekt jste se chytli

29. [u][b][color=#FF33CC]Hennes & Cold – The Second Trip (DJ Scot Project Mix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Tracid Traxxx[/color][/b] [color=#0033FF](2)[/color]

Klasika která mi nezevšední. V mé all time hardtrance top dlí už od roku 2000 na 1 místě … a obávám se že už asi bude na věky. Genialně zpracovaný remix Frankem Zenkerem aka Dj Scot Projectem u vás ale moc nejede

30. [u][b][color=#FF33CC]Saltwater – The Legacy (Alphazone mix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Zenith Records[/color][/b] [color=#0033FF](4)[/color]

Nemohlo chybět 🙂

31. [u][b][color=#FF33CC] Kay D. Smith & Marc Tall Pres. Passive Resistance – Praiseworthy Tunes (Hoipolloi Mix) [/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Sniper [/color][/b] [color=#0033FF](4)[/color]

V techtranceu v all times ji patří první flek a taky bych řekl že je prakticky nesestřelitelná i vy celkem víte vo co de 4 ze 7 není zlé..

32. [u][b][color=#FF33CC]Fred Baker – Total Blackout[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933] F.B.I. [/color][/b] [color=#0033FF](4)[/color]

Tenhle nátěr od mistra pekaře jsem si tež nemohl odpustit

33. [u][b][color=#FF33CC]Technasia –Final Quadrant[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Technasia Records[/color][/b] [color=#0033FF]Sonique unique[/color]

Francouzsko Hongkongský projekt už sice v současnosti je pouze ze země gurmánů na žabí stehýnka ale svého času nedělali špatné skladby a nejen o technu. Tuhle skladbu hrával svého času M.I.K.E. jak na to přišel sonique by mě též zajímalo protože vlajku Hong Kongu asi jen tak z fleku nikdo nedá .)

34. [u][b][color=#FF33CC]Orjan Nilsen – Black Mamba[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Octavius Records [/color][/b] [color=#0033FF](3)[/color]

Pořádná nálož od Orjana uhodla půlka soutězičích

35. [u][b][color=#FF33CC]Arome – Visions Of Paradize (DJ Scot Project Remix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Overdose[/color][/b] [color=#0033FF]Junki unique[/color]

Frank versus Frank jak jinak lze popsat když autorem je Frank Zenker a remixerem je Frank Zenker :). tentokrát to ale poznal pouze junki

36. [u][b][color=#FF33CC]One Eyed Jack – Pulse (Überdruck Remix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Audio Rehab[/color][/b] [color=#0033FF](3)[/color]
    37. [u][b][color=#FF33CC]Wallstädt & Dorfler – Syncronized (Überdruck Mix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Überdruck Records[/color][/b] [color=#0033FF](3)[/color]

Pěkně tepajicí skladbičky 🙂 hodně oblibené. Tahkle mi hardtrance vyhovuje to že se bude muset napovídat jsem čekal ale tak nemůžu udělat contest ze samých provařenin. Třeba se některé z těch dvou skladeb i nekomu z vás zalibí

38. [u][b][color=#FF33CC]DJ Scot Project – O (Overdrive)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]Overdose[/color][/b] [color=#0033FF](4)[/color]

V hardtrance alltimes je toto druhej flek a tentokrát Mr. Frank jako autor. Overdrivc jsem si kdysi prosadil u nás v pivní diskotéce 🙂 no tančívával jsem si nato sám .) u vás s tím naštěstí problém nebyl.

39. [u][b][color=#FF33CC]Abel Ramos Vs Shane 54 – Kippenvelmeter (Original Mix)[/color][/b][/u] [b][color=#FF9933]DTF Spain[/color][/b] [color=#0033FF](4)[/color]

Chuťovčička na závěr přemýšlel jsem co od shane dám.. Nakonec vyhrálo toto dílko vpravdě mistrovské

co bylo hardcore na tomto kontestu ? sm10

Sonique
    Člen

No tak trochu práce to bylo, nic extrémního, ale nesnažil jsem se jen tak do větru. Tak sorry Stoupo. Třebas někdy příště ho vyhraju pro tebe sm3
    Jinak teda slibuju, že to tentokrát nebude tak hardcore jako vždy. Další epizoda by měla bejt hotová do pár dnů.

Stoupa
    Účastník

Ale já eště nikdy žádnej nedělal, béé béé sm15

V poho, jenom sem se nabíd 🙂

no dle toho jak se sonique snažil což vy samo nevite ale já jo to myslím nehrozí sm16

Stoupa
    Účastník

Junki sorry sm2

A pokud by nikdo neměl zájem udělat další contest, rád se toho ujmu.

Poslení tabulka

Na konci se toho už moc neudálo akorát poslal svoje tipy ješte Stoupa který zvedl počet učastníků na sedm. všem vám díky za učast .. a soniqueovy gratulace k vítezství.. Snad se vám contestík libil..

[color=#3333FF][size=medium]aktuální pořadí[/size][/color]

[b][color=#FFFF00][size=x-large]1. Sonique 83 bodů[/size][/color][/b]
    [size=x-large][color=#CCFFFF][b]2. junki 72 bodů[/b][/color][/size]
    [size=large][b][color=#FFCC00]3. Dolvich – 45 bodů [/color][/b][/size]

4. Stoupa – 37 bodů
    5. Leosh 21 bodů
    6. wenca – 15 bodů
    7. scorn – 8 bodů

I na unikatní skladby zvítezil Sonique když Junkimu na poslední chvíli Stoupa ukradl ramireze..

[b]uniques[/b]:
    Dolvich 2
    Junki: 7, 35
    Sonique 6, 15, 33

názvy tak do 15 ti min 😉

přišli..;)

dokonce si mužeš zašrtnout aby se ti ten privát zobrazil jako odeslaný a lze tam pak vidět zda-li byl už přivat přečtený či nikoliv..;)

Stoupa
    Účastník

Majkle nevim, jestli Ti přišly moje tipy, v těch sz nic nevidim… tak snad jo.

poslední pořadí před finišem. další budou až finalová umístění

[color=#3333FF][size=medium]aktuální pořadí[/size][/color]

[b][color=#FF0000]1. Sonique 83 bodů
    2. junki 71 bodů
    3. Dolvich – 45 bodů
    4. Leosh 21 bodů
    5. wenca – 15 bodů
    6. scorn – 8 bodů[/color][/b]

[b]uniques[/b]:
    Dolvich 2
    Junki: 7, 21, 35
    Sonique 6, 15, 33

jen upozornění:

máte poslední den na doplnění zítra v 20:00 šlus…

ehm sem to nechtěne aktualizoval v oknu kde dlela předchozí tabulka takže koukněte tam pokud vás zajimaj body a jiné věci kolem toho…..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 46)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.