Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (37 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 224)
palda: jj sorry, reklamace uznána, takže jsem to opravil na 32
jinak spousta z vás uhodne třeba producenta, ale je to jeho jiný projekt…tak vám to neuznávám, jen vám poradím, že je to jeho jiný projekt, nevim jestli bych měl za to dávat nějaké body, to bych potřeboval poradit od zakladatele téhle soutěže Andrewse…
taxem poslal pár tutovejch fláků, abych byl aspon jakože účastník :-D…ještě je tam plno věcí, který by se daly vypátrat, ale na to fakt nemám nervy, jsem tak trochu labilní :´-))
sice po včerejším hardstyleu ješte moc neslyším 😀 ale jako jen jsem tak nakoukl a asi teda nic..:) jednička mi neco říká.. ale jinak jsem celkem mimo:) maximálne poznávat interprety 🙂
průběžné pořadí sem dám večer, ale prozradím, že vede hellman a na druhém místě je obrovská tlačenice mezi Natixem, Binarym a Mountainerem – ti mají v podstatě + – stejně bodů
unique vede s přehledem hellman, má 4 unique….ale to unique začnu vést až v pozdějších fázích, ted to ještě nemá cenu