TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #3 (Freezer)

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (37 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 224)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

tady je i to pořadí unique, abyste mě nesprdnuli za špatnou organizaci :´-))

hellman 2
    binary 2
    hoky 1
    natix 1
    mountainer 1
    eldee 1
    dexx 1
    palda 0
    leosh 0
    dukelak 0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

freezer: nene, prostě je to jeho jinej uměleckej alias, takže to neni přesný, takže neni bod.. ono neni těžký to dohledat

osobne.. stačíjak to je řekni je to jinej projekt a at dotyčnej ješte pohledá..;)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

palda: jj sorry, reklamace uznána, takže jsem to opravil na 32

jinak spousta z vás uhodne třeba producenta, ale je to jeho jiný projekt…tak vám to neuznávám, jen vám poradím, že je to jeho jiný projekt, nevim jestli bych měl za to dávat nějaké body, to bych potřeboval poradit od zakladatele téhle soutěže Andrewse…

Palda61
    Člen

Freezer: 32 mám. Psal jsi to v druhým emailu :´-)). Možná bych měl za to dostat dva body a né jen jeden

Anonymní uživatel
    Neaktivní

průběžný pořadí:

1. hellman 64
    2. binary 54
    3. mountainer 51
    4. natix 48
    5. hoky 38
    6. palda 32
    7. eldee 27
    8. Dexx 23
    9. dukelak 21
    10. leosh 12

unique zatim dělat asi nebudu, nikdo jich neukořistil moc, nejvcí má hellman – 2 unique, zbytek má bud jedno nebo žádný

teda doufám je, že jsem na někoho nezapomněl…kdyžtak se mi ozvěte a reklamujte 🙂

hoky
    Člen

tak mi to dalo zabrat ale něco sem nakonec splašil

dukelak
    Člen

taxem poslal pár tutovejch fláků, abych byl aspon jakože účastník :-D…ještě je tam plno věcí, který by se daly vypátrat, ale na to fakt nemám nervy, jsem tak trochu labilní :´-))

jinak hellman 41 freezer 44 hmm a další už jich udelá 50 ne?:oD

sice po včerejším hardstyleu ješte moc neslyším 😀 ale jako jen jsem tak nakoukl a asi teda nic..:) jednička mi neco říká.. ale jinak jsem celkem mimo:) maximálne poznávat interprety 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

své listy zatím poslalo 7 lidí

průběžné pořadí sem dám večer, ale prozradím, že vede hellman a na druhém místě je obrovská tlačenice mezi Natixem, Binarym a Mountainerem – ti mají v podstatě + – stejně bodů

unique vede s přehledem hellman, má 4 unique….ale to unique začnu vést až v pozdějších fázích, ted to ještě nemá cenu

ach… ID5…:-D:-P

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ceero: jo pošli…dyť toho máš docela dost, pokud je to teda správně 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

podepisuju se pod freezera, udělat to lehký neni žádná prdel a uplift to víc jak z půlky neni

ceero
    Účastník

tak viem 12, 13, 22, 30, 31, 35, 40
    a poznam este 39 a 31 ale neviem si spomenut %-)
    oplati sa to posielat ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 224)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.