TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #3 (Freezer)

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (37 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 224)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

ty vaše stížnosti na uplift si strčte :´-)) stejně je to nej styl :oP ale jinak uplift je z toho asitak půlka..takže to není zase tak strašný ne? moc si nestěžujte, lehčí už to asi nikdo nikdy neudělá

ceero
    Účastník

no uz to taham to bude zas trapas :´-))

Lukin_
    Člen

kocour: Ten tvůj byl fakt těžký sám víš že dost lidí ti to tu psalo….Ale jako fakt tohle je skoro samej áftlip který já neposloucham jak mám potom soutěžit:_)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

lukin: můj se ti nelíbil, tak si nestěžuj :oP

Lukin_
    Člen

Hele nechcete pak někdo udělat ID Contest kde bude jenom pát aftlip tracků a bude tam třeba i více progressive,house nebo tech trance či nějaký vocal?:-|…Kdo má tohle hádat kurna:oD

Palda61
    Člen

Natix: souhlas… To co jsem nevěděl napoprvé, tak už asi nenajdu, protože se mi to strašně plete a nemůžu nic najít :oD

Natix
    Účastník

Tady se krásně ukazuje, že všechny uplifty znějí stejně, fakt peklo luštit co to je, i když poznáte interpeta.

Lukin_
    Člen

Tento ID Contest mi už sedí více…Okamžitě sem poznal 7 tracků a dalších pár mi hlodá hlavou:-D…Tak budu šmejdit po netu abych našel co nejvíc:-D

Flash2001
    Účastník

Řadu věcí znám, vím, že toho mám hafo v počítači, je mi povědomý sound, nebo jsem to prostě někde už slyšel, ale mám zatím více méně totální okno.

Dexx
    Člen

Ten všechen uplift s těma synth melodiema je všechen stejnej. Vubec to nedokážu rozlišit. Všechno na jedno brdo.

hoky
    Člen

hm tak po prvním poslechu sem poznal tak 11-12 věcí + u některých mám podle toho soundu tip ale zbytek to bude zas je tam melodie kterou občas poznám ale název ani ránu:_)

seven
    Účastník

ty woe, tahle soutěž začíná mít profesionální podobu, kuk

id1 a id9 jsou neskutečná paráda už aby byl zveřejněný track list:-P

DanYjel
    Člen

koukám, že kvůli tomu i nespíte :-O:-O:-O

sharx
    Člen

síce toho poznám vela, ale na vysoké priečky si netrúfam…uvidíme B-]

milan
    Člen

Freezer – Vyjímka potvrzuje pravidlo:´-))
    No jako já nevím, ale já mám vždycky u těch známých skladeb největší problém je poznat:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 224)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.