TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #3 (Freezer)

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (37 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 211. až 224. (celkem z 224)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

tohle bude tuhej boj, zatim se všichni teda činíte…v tomhle contestu body určitě půjdou přes 50 bodů u většiny případů

Palda61
    Člen

Natix: já asi 13-14 napoprvé.. Ale už toho moc asi neobjevím:-/

Natix
    Účastník

Palda61:
    Asi 15. 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

:oP

Palda61
    Člen

Natix: kolik? :-D:oD

Natix
    Účastník

To já jsem toho poznal docela dost, ale bojím se, že ostatním to půjde taky tak dobře.

Palda61
    Člen

Ono se to nezdá, ale přesto je to záludný:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Natix napsal(a):
    ——————————————————-
    > Konečně! Tole je opravdu o poznání jednodušší než
    > Andrewsův a Pekelníkův kontest.:-D

jj já sliby plním, narozdíl od Pekelníků 🙂

Natix
    Účastník

Konečně! Tohle je opravdu o poznání jednodušší než Andrewsův a Pekelníkův kontest.:-D

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to se zas nevyspim :oD

doháje hnedka jednička a už se držim za hlavu

bezva, jdu na to 😀

Leosh
    Člen

ej, to je rychlovka:-D IDčka stáhnu zítra…:-) při mé omezené rychlosti připojení bych tady seděl do rána…X[]

Palda61
    Člen

Tak vrhnu se na to možná ještě dneska večer 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Takže řada je na mně a s tím přichází pár drobných změn, nejdřív ale k pravidlům:

Odpovědi směrujte mailem na freezer.john@seznam.cz (popřípadě i na icq 275728749), není potřeba vědět komplet všechno info o tracku, abyste mohli hádat – můžete tipovat/psát třeba jen interprety, názvy tracků, jak budete vědět.

Pořadí budu průběžně psát sem.

Pro jistotu ještě jednou systém hodnocení:

Správnej intepret nebo název tracku – 1 bod
    Správnej interpret i název tracku, ovšem špatná verze – 2 body
    Správnej interpret i název tracku a i správná verze – 3 body

U skladeb, u kterých existuje pouze jediná verze (např. Ivan Mládek – Jožin Z Bažin), není potřeba uvádět správný ‚mix‘, 3 body jsou uděleny i tak.

vítěz bude mít tu čest udělat další ID Contest…a možná mu dám i nějakou tu cenu :´-))

a ted moje specialitky v bodech:

– je to lehký contest se spoustou záchytných tracků, tak aby se mohl zůčastnit opravdu každý
    – jsou tam jak novinky, tak klasiky – ty převažují jsou to takové spíše neohrané klasiky, takže žádné megaznámé pecky zase nečekejte 🙂
    – některé ukázky jsem nechal déle než 15 vteřin, to by byla totiž hudební vražda useknout ty geniální melodie
    – je tam jeden chytáček, za jeho odhalení přidělím jeden bonusový bodík 😉 (prozradím, že chyták se týká jednoho z tracků 01-10
    – přestože můj vkus je rozmanitý, tak regulerní ukázky (01-34) jsou skoro stoprocentní trance…jsme přeci na trance.cz ne?
    – dal jsem tam i 10 bonusových ukázek z non-tranceu (35-44), respektive z popu – jsou odděleně aby se to nepletlo, rozhodl jsem se, že za identifikace těch popíků dám jen 2 body, aby nebyl v moc velké nevýhodě ten, kdo popu až tak neholduje – ale mezi těma popíkama jsou extra záchytný věci, který by identifikoval i můj pes
    – aktulizace se budu snažit dělat denně, pokud teda bude co aktualizovat 🙂
    – všechny tracky charakterizují můj vkus 🙂 i když moji absolutní alltime favoriti chybějí z důvodu, že jsou moc lehký na uhodnutí 🙂
    – nejtěžší je podle mně track číslo 29, jsem zvědavej jestli se někdo chytne, ale směle tipuju že ne (ale nebojte není to žádný unreleased nebo tak…)

JINAK SORRY ZAPOMNĚL JSEM UPRAVIT TEN LIST NA VYPLŇENÍ TRACKŮ, KDYŽTAK SI TAM PROSÍM PŘIPIŠTE DALŠÍ 4 (ABY MĚL 44)

Deadline bych předběžně stanovil na 9.1.2008 20:00hod ale můžem to ještě změnit 😉

download:
    http://archiv.to/?Module=Details&HashID=FILE477589BCD3EE4
    http://kotuha.com/file/ZGimZ-ID-Contest–3-final.html
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/89232/ID_Contest__3_final.rar_11.25MB.html
    http://rapidshare.com/files/79741700/ID_Contest__3_final.rar

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 211. až 224. (celkem z 224)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.