TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #3 (Freezer)

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (37 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 224)
  • Autor
    dukelak
    Člen

tak Kobra to byla %-)…hanbím se….ale díky, Freezere za no. 18…genialní track…achjo, co já sem v r. 2000 poslouchal? proč né tohle? :´-))

mountainer
    Člen

start bych viděl někdy v rozmezí čtvrtek – sobota :oP

Dexx
    Člen

Tak KDY? 🙂

mountainer
    Člen

Andrews: no možná tak u 2-3 případů by se něco s googlem dělat dalo, ale člověk bude muset mít štěstí, aby z těch pár slovíček něco zjistil :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mountainer napsal(a):
    ——————————————————-
    > googlování podle textů se zřejmě moc konat nebude

Škoda :-/ Když se to udělá chytře, tak je s tím celkem zábava.

Natix
    Účastník

Supr, už se těším! 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak fajn, moc to neprotahuj, ať se zase něco děje 😉

mountainer
    Člen

ID contest 4 už je takřka připraven, chystá se na vás 40 tracků výhradně z oblasti elektronické hudby (avšak nejen trance) :oP obtížnost nebude myslím nijak extra vysoká, některé věci musí opět poznat i v předchozím kole proslavený zabitý kapřík…googlování podle textů se zřejmě moc konat nebude, protože těm pár vokálům, co tam budou, je stejně rozumět vcelku prd 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Andrews: jenom částečně jsem nepočítal…jenom plnou identifikaci jsem bral jako Unique, ale prostě to vyšlo tak že neměl nikdo žádný unique…což je ale samozřejmě moje chyba…to udělali ty nápovědy

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Freezer: Btw počítal jsi Unique i když třeba dalších několik lidí vědělo tu ukázku jenom částečně?

mountainer
    Člen

Binary: hehe, to budeš možná překvapen 😀 40 ID ukázek už mám tak nějak připraveno, upliftík bude, ale zdaleka ne tolik, jak by se ode mě asi čekalo 😉

Binary
    Člen

Pěknej contest, až na ty pozdější „nápovědy“ (resp. prozrazení). Jinak děkuju za spešl cenu a taky gratuluju vítězi. 🙂 Myslim, že v jeho podání to bude samej uplift. 😀

Natix
    Účastník

Paya:
    Tak za tu 25 se ale styď.:-!:oD

Paya
    Člen

01. nápověda nezabrala, páč Holden toho remixoval víc 😀
    03. jj, tak tohle nikdy nemůžu poznat, když to hraje Dyk :oD
    25. jaaaaj, a tohle si nikdy v životě snad nezapamatuju …
    31. no, to jsem tedy měl poznat, ale nějak mě to netrklo

gratulace vítězi, díky organizátorovi, sám jsem spokojený, nakonec jsem dal dohromady taky celý ty popiny a je z toho 6. místo … mrzí mě jen ta 25 a 31, což by mě ale stejně nevyneslo extra výš 😉

Leosh
    Člen

za sebe bych taky radši později, třeba až v únoru…;-) tyhle contesty mě hrozně rozptylujou od studia…:-(:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 224)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.