TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #3 (Freezer)

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (37 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 224)
  • Autor
    ceero
    Účastník

ja by som s tym nejake dva tyzdne pockal

mountainer
    Člen

pokud je tu silný zájem nedočkavých soutěžících, může být další kolo na světě do konce týdne 😉

Mě odradily nápovědy, musel bych moc hledat a to se mi nechtělo…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Díky Freezerovi za contest, ale od toho, abych něco poslal, mě odradila ta jednotvárnost, moc mě to ani nebavilo hádat :-/

Další kolo může bejt kdykoli, je mi to jedno.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nevim, osobně si myslím, že by to taky nebylo moc dobré, spíš bych bral aby mountainer nedělal moc prodlevu…přeci chvilku oddychu od toho učení si může dát každý…však se neboj Natix, kdybych náhodou vyhrál tak bych to asi přenechal tomu dalšímu v pořadí…a to třeba budeš ty 🙂

ale nevyhrál 🙂 winner takes it all alespon si všichni dáchnou 😉

Natix
    Účastník

Přece se nehraje o to moct dělat další kolo, ale o to poznat co nejvíc ukázek! :oP Ne, kecám, ale šlo by to nějak vymyslet, třeba by ten dotyčný mohl dělat kontest po Mountainerovi nebo tak nějak. Prosím prosím, smutně koukám, vždyť jsem skoro vyhrál! -((:oD

mno to si myslím by nebylo dobré:) bo bud by nebylo o co hrát..a neby by byli pak 2 tvořivci IDcontestu což je nesmysl

Natix
    Účastník

To mě právě zkouškové bude začínat teprv za týden… Byl by někdo pro, že bych mezitím udělal takové dietnější 3,5té kolo (tak 20 ukázek) pro ty, kteří zrovna nejsou mučeni studiem?:-)

mountainer
    Člen

už je konec? co je za roční období? už můžu jít spát? :oD jinak díky za contest, ve kterém jsem během hledání našel dost nových dobrých věcí a díky za gratulace 🙂 další kolo v mém podání klepe na dveře, ale ještě to asi chvíli nechám u ledu, přece jenom zkouškové je v plném proudu, tak ať se pak můžou zapojit i studenti ležící ve skriptech (resp. v mém případě po večerech píšící taháky, na učení je už pozdě :-D)

Natix
    Účastník

Gratuluju Mountainerovi ke zdrcujícímu výkonu, holt byl lepší. Mrzí mě ten Moby (#36), já jsem ho v první várce posílal, jenže jsem si spletl číslo. :_) Tu sedmičku jsem taky mohl poznat, protože jsem jí při prohledávání M.I.K.E. tracků poslouchal. Nejvíc mě ale překvapila 11. Push – Journey of Life, protože tenhle track znám, resp. zkrácenou verzi z jedné kompilace, která spočívá v tom, že tam hrají jenom poslední 3 minuty, podle kterých jsem ukázku vůbec nepoznal. Musím si sehnat plnou verzi. 🙂
    Edit: Aha, tak to, co mám já, je Rank 1 rmx.

Palda61
    Člen

Já vůl nevěděl Pepého :oD

Leosh
    Člen

teda ta 11, 12, 26 a 33:-( … pouštěl jsem si ty ukázky párkrát denně a docela mě to hlodalo, že na to nemůžu přijít…

jinak dík Freezerovi, taky jsem si o něco rozšířil obzory (a poznal hlouběji MIKEovu produkci:oD )

BoRo
    Člen

hlavne ze jsem nandal vsem ideologickym nepratelum ktere se contestu nezucastnili:oD:oP

hoky
    Člen

no jo ta 21 a 30 já su vůůl:oD:_)
    jinač díky za contest,opět sem si rozšířil rozhled teď snad těch pár tracků co mě zaujalo někde seženu, gratuluju vítězi a těším se na další kolo

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 224)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.