TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #3 (Freezer)

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (37 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 224)
  • Autor
    ceero
    Účastník

6.1. je nedela 😉

Dexx
    Člen

Ode mě ti mail nepřišel, nebo jsem tam neměl nic navím dobře?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj vím, přiznávám že ten contest jsem docela zmastil (ale aspon poučení pro příště), proto ten deadline dáme dřív, asi bych navrhoval sobotu 6.1., už stejně asi moc tipů nepřijde, i když účast byla teda velká a to furt čekám jestli se rozhoupou už konečně sickboy s romanem…tady je ta slibovaná aktualizace:

další aktualizace

1. mountainer 100
    2. natix 91
    3. hellman 74
    4. binary 69
    5. sharx 64
    5. hoky 64
    7. leosh 58
    8. Sonique 57
    9. palda 51
    9. stoupa 51
    11. Dexx 23
    12. dukelak 31
    13. eldee 27
    14. ceero 23
    15. zabitý vánonční kapřík 19
    16. 2Sexy 17
    17. Jamie 10
    18. wenca 9
    19. LastHunter 8

Natix
    Účastník

Já bych byl pro to, nastavit deadline už tak na pátek, maximálně víkend, další prodlužování už nemá moc smysl. A hlavně, ty body!!:oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Hlavně ty nápovědy by se měly nechávat až na pár dní před koncem, ne je dávat druhej den…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

freezer: já už na to kašlu, svoje sem si našel, mám teďka na krku důležitý věci a tohle mi přijde až trochu jako znesvěcení, pže někdo ten track třeba hledal několik hodin jen podle indicií několika zvuků a někdo jinej si tu o dva dny později přečte nápovědu, která mu skoro napoví i název tracku..

Palda61
    Člen

No joo furt, bodyy :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hellman:jj však vím…ale jak už jsem psal, příště už se to opakovat nebude, jsem poučen 🙂
    ale tak teda hledej, když je to tak easy 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj jen se zúčastněte…pže každej kdo se nezúčastní, tak je automaticky na posledním místě :oP

body sem dám, pod podmínkou, že vás to neodradí od dalšího pokračování ve hře, jistý nejmenovaný účastník totiž pokořil Mount Everest 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

freezere, nic ve zlym, ale těma hintama si to totálně zazdil, udělal si z kontestu hiphaphop pro důchodce, tohle najde i slepej bez psa a hole

Palda61
    Člen

Bodyyyyyy :´-))

Roman
    Člen

Hehe koukam, že to Freezer těma nápovědama hodně zjednodušil, tak se na tenhle contest zejtra po zkoušce taky možná podívam 🙂

Dexx
    Člen

Co máš z toho, já jsem zas totální výmaz, že nemůžu přijít na 25. 🙁

2Sexy
    Člen

Bože to ID22 ? To je MEGA známý, ale fakt hrozne moc .. a nemuzu si zaboha vzpomenout ..

Leosh
    Člen

ok ok…;-) já jen žes vždy reagoval obratem, tak jsem si chtěl pouze ověřit, zda jsi ten mail dostal a neztratil se někde cestou…B-] jinak na to vubec nespěcham…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 224)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.