TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #3 (Freezer)

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (37 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 224)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Leosh: jj přišel, akorát dnes jsem měl tak trochu jiné starosti, takže jsem se contestu až tolik nevěnoval, ale za chvilku na to mrknu..

Leosh
    Člen

Freezer: …jen pro kontrolu – přišel ti mail s mým dnešním updatem (posílaný v 17:30) ???

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Andrews: hlavně se taky zapoj, je tam hodně věcí ještě z doby, kdy tě trance bavil (aspon myslím teda…) 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Freezer: Neboj, hádat se o tomhle rozhodně nechci, mám pocit, že tě ten výběr vystihnul dost přesně, aspoň tak, jak jsem si to představoval já.

Řekl jsem k tomu jen svůj názor, měnit ho nebudu.

Palda61
    Člen

Body, body, body, body 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

body budou zítra…nechci aby to ostatní odradilo 😀

Natix
    Účastník

My chceme body! X[]

Sonique
    Člen

Ja uz stejne nemam, co bych k tomu dodal 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

se hlavně zase nehádejte, si ten contest může každej pojmout jak chce ne? každej má jinej vkus, ale na mou obhajobu si zase nemyslím, že by všechny ty tracky zněly stejně…dokonce bych řekl, že tam toho upliftingu moc není

SHP
    Člen

Bože nééé, si vydloubnu oči abych nemusel číst další debatu trance vs fuck trance :oD Ale ne, jen do toho….

Sonique
    Člen

Hm tak prece jsme se dockali mensiho rypnuti.
    Na obhajobu tranceu bych mohl rict, ze electro nebo proggy house nebo minimal zni taky uplne stejne a to je proste fakt 🙂
    Co je na tranceu spatne? Podle toho cos napsal, tak trance zni uz teda asi 10 let stejne.
    Navic cistej trance se uz moc nedela.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Spousta známých věcí, ale všechno takový ten zaměnitelný trance, všechno zní totálně identicky. Dvě ID mi dokonce připadaly jako stejný track akorát v jiné verzi. Kdybych chtěl někomu názorně ukázat, co všechno je na tranceu špatně, předložil bych mu tohle :´-)) Každopádně very easy obtížnost, hlavně pro někoho, kdo poslouchá převážně trance… nevím ještě, jestli něco pošlu.

Jo a ty hinty fakt vypadaj strašně jednoduše hned na první pohled.

Sonique
    Člen

haha ja jsem táááák dobrej 😀

Jamie
    Člen

Tak sem se tezce unahlil, to id8 sem se spletl. Ale spravnou odpoved uz znam (myslim), jdu si taky tipnout

Leosh
    Člen

Freezer: Deadcarp7:´-)) …že by další alias bláznivého Schossowa?:oD

jinak jsem zvědavý, jak si všichni bodově přilepšili po včerejších nápovědáchB-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 224)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.