TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #3 (Freezer)

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (37 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 224)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

zapojil se Sonique zatim se 3 body, ale paradoxně odhalil asi nejtěžší track a sebral unique mountainerovi 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak jsem rád že to nikdo nevzdal, po těch zmršených nápovědách a pokračuje i Binary, většina z vás přihodila po nápovědách hodně bodů. Máme i 2 nové soutěžící – sharx, který začíná se slušným počtem bodů a zabitý vánoční kapřík s 19 body (lol kdo to vůbec je, že by škvára?)

jinak nakonec ty moje nápovědy vliv na soutěž nemají, zkontroloval jsem to a u 4 vedoucích lidí sem u každého napověděl přesně 3 tracky které už měli identifikované…takže nikdo nebyl v nevýhodě, aspon to mě trochu omlouvá snad 🙂

pořadí sem dám, ale zatim bez bodů – body sem dám asi k večeru nebo zítra (má to svůj důvod )

1. mountainer
    2. natix
    3. hellman
    4. binary
    5. sharx
    6. hoky
    7. palda
    7. stoupa
    9. dukelak
    10. leosh
    11. eldee
    12. Dexx
    13. ceero
    14. zabitý kapřík
    15. wenca
    16. LastHunter

Natix
    Účastník

Ále, s těmahle nápovědama by něco identifikoval i zabitý vánoční kapr. B-]

Natix
    Účastník

Ále, s těmahle nápovědama by něco identifikoval i zabitý vánoční kapr. B-]

Sq4Raa
    Člen

Já bych nic nepoznal 🙂

Natix
    Účastník

Kdybys radši nekecal a taky se zapojil. :oP

Sq4Raa
    Člen

Jen jsem zběžně kouknul, co udělal Freezer s contestem :´-))

Natix
    Účastník

Sq4Raa:
    Kdo, kde? Klidně se rozepiš, nemusíš se za svoje slova stydět.;-) :oD:oD

Sq4Raa
    Člen

Pako

Natix
    Účastník

Je fakt, že to Frízr poněkud přehnal, u spoustu hintů stačí jenom vyhledat název, ale zas tak strašně moc toho není. Mně osobně to pomohlo docela dost, protože už jsem byl v koncích, ale je otázka, jak moc se chytli ostatní.

Leosh
    Člen

binary: já to řikal, že měl dát nápovědy jen k uplně neznámým, aby měli všichni rovné šance:-|

Palda61
    Člen

můžeš to ještě smazat.. třeba si toho nikdo nevšimnul :-D:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

sry no, to nebylo domyšlený 🙁 aspon poučení pro příště…měl jse mfakt dát nápovědy jen k neidentifikovaným trackům, ted už to bohužel nevrátím 🙁 deadline asi dáme o něco dřív, pže ten contestík sem dost pokazil

Binary
    Člen

No super, nápovědy jsou vesměs ke trackům, který jsem uhodnul a v některých případech jsi přímo prozradil název, takže já na to už kašlu. Dalo mi celkem práci je zjistit a teď někdo slízne smetanu za nic. :_)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Leosh – kdybych dal nápovědu k trackům, které ještě nikdo neuhodl, tak budou nápovědy asi ke 4 trackům, dal jsem tedy nápovědy k trackům, který považuji za těžké, no ale pravda, není to moc fér k těm který už ten track třeba uhodli…njn ale myslím, že to zase až tak neovlivní, v každým přpadě už nenapovím ani prd…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 224)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.