TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #3 (Freezer)

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (37 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 224)
  • Autor
    Leosh
    Člen

jj, s těma nápovědama jsi to asi přehnal…:-!

osobně bych dal nápovědy jen k trackům, který ještě nikdo nepoznal, protože jinak jsou v nevýhodě ti, kteří to našli/věděli už dřív a strávili hledánim/přemýšlením dost času oproti těm, kteří si počkali na nápovědy…:_)

taky si myslim, že nápovědy přišly docela brzo – mám ještě pár tracků v záloze a nechtěl jsem si je vystřílet hned během prvních pár dnůB-] ale moje blbost, neměl jsem taktizovat…

každopádně ti do toho nebudu kecat, organizace je v tvých rukou…;-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ajaj tak to jsem nečekal, že těma nápověda vás až tolik nakopnu, přicházejí listy s masivníma upgradama…asi jsem to trochu přehnal s těma nápovědama, všichni jste přišli o unique…akorát teda mountainer jedno ukořistil, ale tipuju, že o něj brzy přijde…

hoky
    Člen

palda: sme na tom stejně já už nějakou tu domu celkem aj uspěšně hledám a asi ještě budu

Palda61
    Člen

Ták… pouštím se do několika hodinového hledání a tím strávím silvestra :oD

ceero
    Účastník

ja som vedel ze tu 29 poznam :´-)) pomohol mi hint s cislom 😀

Stoupa
    Účastník

Tak sem něco přismolil, ale nevim nevim… :´-))

Jamie
    Člen

Tak skoro sem si na 1. poslech neskrtnul – az na id8 (paradoxne) ten vinyl sem mel :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

název jednoho z tracků je stejné slůvko, kterým označujeme ukončení této soutěže

id1 – tenhle track remixoval, krom mnoha jiných i James Holden
    id2 – dával jsem to do ukázek na trance.cz, kdysi…
    id4 – nedávno to bylo v asotu, hned na začátku
    id6 – tak vzhledem k tomu, že se nikdo nechytá, tak prozradím, že chyták je v tomhle tracku, ten tu totiž nemá co dělat a měl by šupajdit do popíků, pže ho má na svědomí neoficiální královna popu…
    id7 – název tracku je ve vokálech, který začínají na konci ukázky, jsou ale ošklivácky useknutý 🙂 ale první slůvko tam je…
    id14 – název máte přímo v těch vokálech (i když jde špatně rozumět). Originál tohoto tracku má roztomilý ale smutný klip o malinkých mimozemšťanech s transparentama, ale nikdo si jich nevšímá…
    id15 – žádný cukřík nebyl přidán
    id16 – poletíme světelnou rychlostí 😉
    id17 – jeden z vrcholů jednoho setu ve Vertigu
    id24 – o perfektní remix této klasiky, kterou hrával hodně Judge Jules, se postaral krom jiných Chris Raven
    id29 – extra těžké ID, takže napovídám, že se jedná o Bonzai klasiku – rok 2000, v názvu tracku je číslovka, producent je známý dnes především pod projektem, pod kterým vydal například track s názvem No Air
    id30 – jen málo z vás identifikovalo toto zakázané ovoce
    id34 – ukázka je z breakdownu, pro tento projekt jsou typické dlouhé a emotivní breakdowny
    id38 – německá skupina, která se proslavila už v 80 letech hitovkama jako třeba The Great Commandment, existují dodnes a stále jsou to hitmakeři, zrovna chystají koncertní dvd
    id39 – slavná kapela…ukázka je z koncertu, na kterém jsem byl osobně přítomen, ve své době to bylo považováno za nejvelkolepější koncert všech dob, na stage bylo rozmístěno celkem 12 LCD obrazovek, při songu který je v ukázkách poletovali na LCD obrazovkách kosmonauti, což souvisí s názvem songu…ještě pár obrázků z koncertu, který asi pomůžou…http://img137.imagevenue.com/img.php?image=10778_dev1_122_976lo.jpg http://img149.imagevenue.com/img.php?image=10644_dev5_122_1150lo.jpg http://img184.imagevenue.com/view.php?image=14746_dev4_122_381lo.jpg

Anonymní uživatel
    Neaktivní

další aktualizace

1. hellman 74
    2. mountainer 73
    3. natix 69
    4. binary 55
    5. stoupa 40
    6. hoky 39
    7. palda 35
    8. dukelak 31
    9. leosh 30
    10. eldee 27
    11. Dexx 23
    12. ceero 20
    13. wenca 8
    14. LastHunter 6

Mountainer přidal 6 bodů a sebral jedno unique Binarymu, navíc nabral jedno unique, který mu ale vzápětí škaredě hned sebral Hellman, který přidal 7 bodů a dostal se do těsného vedení. Hellmanovo včerejší unique zase okamžitě sebral Leosh díky své dnešní aktualizace, kterou si polešpil o 3 místa. Natix také odhalil záludnou 20ku a přidává bodíky. 2 body přidal ještě ceero

Jinak by mě zajímalo jestli se zúčastní i tradiční soutěžící jako Sickboy, Roman, Andrews, Klaptcha a další, určitě by ještě mohli zamíchat pořadím…

Původně jsem chtěl dát nějaký hinty až v pozdějších fázích, ale na speciální vyžádání některých soutěžících, kteří tvrdí, že jsou už v koncích…dám nějaké ty nápovědky k trackům který nemají žádné identifikace nebo jich mají málo…

hoky
    Člen

ááááá jáá se z tohodle zblázním kuwa track 3 a 21 určo znám ale nevzpomenu si-((

Natix
    Účastník

Áááááá To je boj! :-O

Velký boj bude možná i o poslední místo, LastHunter se zapojuje s 6ti body (věřím že ale ještě něco přihodí) :oD:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ale to poslední místo je s velkýma uvozovkama, protože poslední jsou vlastně všichni ti, kteří se nezúčastili…

Last
    Účastník

lol :oD Já schválně, protože vím, že v takovýhle soutěži nemám absolutně šanci :_)

Stoupa
    Účastník

mountainer: Grrrrrrr :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

drobná aktualizace

1. natix 67
    2. hellman 67
    2. mountainer 67
    4. binary 55
    5. stoupa 40
    6. hoky 39
    7. palda 35
    8. dukelak 31
    9. eldee 27
    10. Dexx 23
    11. leosh 21
    12. ceero 18
    13. wenca 8
    14. LastHunter 6

Neskutečný boj pokračuje, 3 lidi na špici mají úplně stejné score !!!

zpět do hry se dostal zase Mountainer a sebral jedno unique Natixovi, přesto Natix vede právě díky svému jediném unique (doufám, že jsem teda hellmanovi nějaké neupřel – ještě to pak zkontroluju) a taky Mountainer sebral unique Stoupovi
    Velký boj bude možná i o poslední místo, LastHunter se zapojuje s 6ti body (věřím že ale ještě něco přihodí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 224)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.