TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic ID Contest 30 (Soni)

• Toto téma obsahuje celkem 62 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sonique a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 63)
  • Autor

no pokud si na to použil nejakej program tak to by tě snad ani nemohlo tešit vyhrát ..;) o tom tahle hra není 😉

Stoupa
    Účastník

Nestandartní je určitě, to uznávám a fakt se divim, že to napadlo jenom mě. Každopádně bych asi byl pro to, aby se to nezveřejňovalo a já, pokud se budu příště účastnit, tak po staru… až mě docela štve, že mě to napadlo sm7

Sonique
    Člen

Nechci nic předjímat, ale myslím si, že získat ještě 31 bodů v týhle fázi už je na míle vzdálený.

Stoupův postup při objevování IDček je minimálně nestandardní, ale nepovažuju to za podraz.

Nicméně pořádání dalšího kola ve stávající formě je v ohrožení.

proč myslíš že ho nikdo nedohoní ?

Sonique
    Člen

Aktualízace tabulky výše.

A teď se chci zeptat, jestli mám udělat nějaký indicie k neuhodnutým skladbám. Zda to pro vás má nějaký smysl, když Stoupu už stejně asi nikdo nedohoní.

Sonique
    Člen

Samozřejmě že ne. Koneckonců o žádnej podvod se defakto vlastně nejedná. Prostě někdo má, někdo nemá. Jednoduchý sm4

Popovídáme si o tom na konci sm3

Anonymní uživatel
    Host

Opovaz se me prozradit 😀

Sonique
    Člen

Aktualizoval jsem poslední tabulku výsledků…..

Sonique
    Člen

Tak to pozór. Stoupa zaslal megaupdate a nahrabe si pěknejch pár bodíků. Nevím jakým způsobem. I když jedna věc mě teda napadá, ale o tom až na konci.

Sonique
    Člen

Asi si myslí, že je Bílá paní 😀

Stoupa
    Účastník

Já eště něco málo před hintama dodám, ale nechte mě se probudit sm3 Žádný ohrožení nebude majkle, sprostě si mi sebral unique a eště budeš strašit? sm15

Sonique
    Člen

Prej „v super ohrožení“ sm0

[quote-0 majklhauske]když se do toho človek zaposlouchá .. jen koukám kolik tam toho jsem už nekde slyšel a jak jsem se v původních odhadech mýlil....[/quote-0]

Nojo, v tý trencový části tam je raritek fakt jen pár sm3

[quote-1 majklhauske]já bych počkal :)) až na konec weeku ..[/quote-1]

Ok.

jo a dolvich je v super ohrožení a teoreticky i ten stoupič.. když se do toho človek zaposlouchá .. jen koukám kolik tam toho jsem už nekde slyšel a jak jsem se v původních odhadech mýlil….

já bych počkal :)) až na konec weeku ..

on to nikdo stejně moc přez volno hledat asi nebude (já tedy jo 😀 hlavně v neděli )

Sonique
    Člen

Nově se do hry zapojil i majklahauske, kterej získal jeden unikát, jeden odebral Stoupovi (tomu se to asi moc líbit nebude sm2) a na zrušení dalšího má spadeno a je v těsném závěsu za Dolvichem, kterej si to, doufám, nenechá dvakrát líbit.

Stoupa může bejt zatím relativně v poho, ale zase na druhou stranu ztrácí na Scuzzlebutta (pěknej nick mimochodem sm0) zanedbatelných pět bodů sm3

A tady to je pěkně všechno pohromadě:

[b]Pořadí:[/b]

[b]1. Stoupa – 131
    2. Junki – 100
    3. Scuzzlebutt – 84
    4. majklhauske – 64
    5. Dolvich – 62
    6. dukelak – 60[/b]

[b]neidentifikované: 31, 38, 40, 45, 58[/b]

[b]částečně identifikované: 3, 28 [/b]

[b]nejvíce identifikací: 16, 20, 23, 35, 39, 42[/b]

[b]Unikáty:[/b]

[b]Stoupa – 12, 25, 48, 49, 50, 51, 53, 55, 56, 59, 60
    junki – 32, 36
    Dolvich – 6[/b]

Nápovědy bych hodil zítra někdy odpo. To abyste věděli pro případ, že se nespokojíte se stávajícím stavem svých uniques. A nebo je ještě nutně dávat nemusíme. Záleží, jak to vidíte vy.

[b]Update:[/b] tak se nám to začíná pomalinku rýsovat. Ze Stoupy se na chvilku asi stala raketa a slušně natáhl i junkiho. K tomu ještě některým bojovníkům ukradl unikáty a sobě velkou porci přidal.

[b]Update 2:[/b] nově se zapojil v pořadí již šestý hadatel dukelak (tímto mu také děkuju) a posbíral řádných 60 bodů. Zároveň si připsal skalp Stoupova IDčka s označením 11.

Dále musím udělat korekci Dolvichovi a připisuju mu jeden bod za ID 13 (více v SZ).

A majklhauske se, aniž by si to chtěl kdykoli připustit sm0, ocitl na chvostu pořadí a musí ještě zabojovat, aby nemusel zatnout zoubek a zkousnout potupnou porážku o pár bodů sm3

[b]Update 3:[/b] majklahauske něco málo objevil a doplnil za čtyři bodky a zapadnul přesně mezi Dolviche a dukelaka. Poměrně komická situace sm14
    Hauske zneškodnil Scuzzlebuttovi unikát 43.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 63)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.