TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic ID Contest 30 (Soni)

• Toto téma obsahuje celkem 62 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sonique a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 61. až 63. (celkem z 63)
  • Autor
    Sonique
    Člen

Aha, tak to jsem nevěděl. Nemůžu sledovat všechno, co se kde šustne. Ve foru se mrknu jen občas na něco. Měls to napsat rovnou do minulý epizodky. Snad to teda nebude nějakej extra problém.
    Zase na druhou stranu, vymlouvat se, že není čas to poslechnout, když je těch ukázek o 20 víc…. No nevim. Budeš to poslouchat přesně o 5 minut dýl. Vždycky ale stejně záleží víc na obtížnosti než na počtu ukázek.

Je pravda, že když těch ukázek bude třeba jen 30 nebo i míň, tak to bude akčnější a rychlejc se to bude střídat. Takže sorry, tohle jsem netušil.

hele trochu ti unikla dizkuse z konce poznej track tam jsme se usnesli že že max 40 tracků..;) jakože sem si říkal že ti to strašne dlouho trvá..

popravdě nevím ted moc co stím když se ti udelí vyjímka (protože chápu že takhle informace ti mohla uniknout a nehcat te to předelávat už stejně asi nemá cenu nehledě na to že než to předeláš tak ti co už to stáhli budou mít čas navíc oproti ostatním) tak se určite najde v budoucnu někdo kdo bude poukazovat na tebe a ža on to chce taky

Tudíž muj názor je ten že tobě už se nechá 60 ale od každého dalšího (protože tohle už se nikdo nevymluví že to nečetl když je to druhej post v tomto vlákně) bude striktně pro každého max 40 tracků … od toho si právě všichni slibujeme že to bude bavít víc lidí když v tom někdo neutopí celé odpoledne 🙂

Pokud se ale k tomu někdo z aktivních contestářů ovšem postaví tak že bez vyjimky budeš to muset přepracovat ..;-)

Já to chtel sice tedka poslechnout ale 60 tracků na to tedka nemám čas.. takže až někdy zítra 😉

Sonique
    Člen

Pravidla stejná jako vždy, ale kdyby jen přece, tak zde http://forum.trance.cz/read.php?1,43129,43129#msg-43129

Tzn. za komplet identifikaci 3 body, ať už to je nebo není Original Mix. Tipy zasílat přes soukromou zprávu.

Složení contestu je následující: tracky 1-45 jsou trencovky od progressivu po uplift a na konci trochu techu. 46-60 jsou netrencový věci, ale stále elektronika.

Obtížnost radějc uvádět ani nebudu sm0 Je tam sice pár raritek (jenže to může bejt vlastně cokoliv sm2), ale myslím, že jsem se od minula polepšil.

Jinak ještě, nebojte se posílat i k jednomu IDčku víc tipů, pokud vám ten zvuk připomíná něco bližšího.

Trance již několit let sleduju jen sporadicky, takže moc novejch věciček tam nehledejte. Za poslední dva roky nic. Vyhovovat bude nejspíš zdejším matadorům sm3

Kdybych si na něco ještě vzpomněl, dodám. Hodně legrace vinšuju sm4

Edit: Ještě jsem chtěl říct, že jsem se ty ukázky snažil sestříhat na těch nejzřetelnějsích místech.

link:
    http://www31.zippyshare.com/v/69362701/file.html

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 61. až 63. (celkem z 63)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.