Toto téma obsahuje celkem 128 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mountainer a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 130)
no to je zase zjištění co všechno sem ještě mohl uhodnou hlavně že album ATB mám doma, to Cafe del mar sem si fakt myslel ale já vůl to neposlal:_) no airbase-RIP a duderstady mám na disku taky, už si to pouštím ale nejvíc mě sere Basic Dawn – Pure Thrust (Nu – NRG Remix) co sem se naposlouchal remixu do nunrg ale prost sem to z žádne ukázky nepoznal a to sem ti to dokonce i pouštěl no hold prostě na zastřelení:_):oD
Heh, tak jsem si včera chtěl počkat na zveřejnění těch skladeb, ale pak jsem to zabalil. Udělal jsem dobře. Místo těch slíbených PÁR pikosekund jich bylo nakonec 3780000000000000 což je chyba „jen“ 1890000000000000%. :oD
opravdu pěkný contest, dobrý výběr tracků, osobně bych byl do budoucna za méně upliftu, hlavně těch starejch věcí X[]
díky za rozšíření obzorů sakurou, avšak v zápětí nadšení opadlo, protože i po roce stále not released..
nejlepší track contestu: Xspective Sense – Whisper Of An Angel
největší překvapení: Deadmau5 na id26
a nakonec nejzábavnější ukázka: DJ Visage – Formula 😀
Jinak gratuluju Mražákovi za obdivuhodné znalosti a Honzinovi za brutální finiš, užij si pořádání dalšího kola a já se holt budu muset příště ještě víc snažit.:-) A samozřejmě dík patří Mountainerovi za pěkný kontestík.:-)
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 130)