TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #4 (mountainer)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 130)
  • Autor
    Honzin
    Člen

uz:)

Dexx
    Člen

už?

Natix
    Účastník

Jinak budu zlej a udělám ho já, muheeee! sm16

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj taky by mě zajímalo kde to vázne 🙂

Natix
    Účastník

Tak jak to vypadá s dalším kolem? Já už bych to spustil.

dance-girl
    Člen

Sakura 100% nevyšla…

dukelak
    Člen

můžu se zeptat, jestli tracky 10 & 33 vůbec vyšly a jestli jo,nevíte někdo,kde bych je sakra našel? :))

hoky
    Člen

no to je zase zjištění co všechno sem ještě mohl uhodnou hlavně že album ATB mám doma, to Cafe del mar sem si fakt myslel ale já vůl to neposlal:_) no airbase-RIP a duderstady mám na disku taky, už si to pouštím ale nejvíc mě sere Basic Dawn – Pure Thrust (Nu – NRG Remix) co sem se naposlouchal remixu do nunrg ale prost sem to z žádne ukázky nepoznal a to sem ti to dokonce i pouštěl no hold prostě na zastřelení:_):oD

Paya
    Člen

bohužel už není čas na účast v soutěži, ale jak tak na to koukám, tak na bednu by to stejně nebylo 😉

přesto gratulace vítězi a rovněž Honzinovi, jeho nástup byl impozantní 🙂

Dexx
    Člen

Heh, tak jsem si včera chtěl počkat na zveřejnění těch skladeb, ale pak jsem to zabalil. Udělal jsem dobře. Místo těch slíbených PÁR pikosekund jich bylo nakonec 3780000000000000 což je chyba „jen“ 1890000000000000%. :oD

Roman
    Člen

Týjo takovejch známejch věcí a já je né a né poznat…no nic, tak snad příště :)) Jinak mountainerovi taky dík za fajn contest 😉

Last
    Účastník

25… co je čeho vykrádačka?
    Nejsem sice absolutně žádnej odborník, ale měl jsem za to, že je to Alex Stealthy – Something Is Wrong :-O

Aki
    Člen

opravdu pěkný contest, dobrý výběr tracků, osobně bych byl do budoucna za méně upliftu, hlavně těch starejch věcí X[]

díky za rozšíření obzorů sakurou, avšak v zápětí nadšení opadlo, protože i po roce stále not released..

nejlepší track contestu: Xspective Sense – Whisper Of An Angel
    největší překvapení: Deadmau5 na id26
    a nakonec nejzábavnější ukázka: DJ Visage – Formula 😀

mountainer
    Člen

jenže příště už soutěžim zase i já a nedám nic zadarmo, takže se boj :oD

Natix
    Účastník

Jinak gratuluju Mražákovi za obdivuhodné znalosti a Honzinovi za brutální finiš, užij si pořádání dalšího kola a já se holt budu muset příště ještě víc snažit.:-) A samozřejmě dík patří Mountainerovi za pěkný kontestík.:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 130)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.