TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #4 (mountainer)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 130)
  • Autor
    Honzin
    Člen

Dekuji Freezerovi za prenechani dalsiho kola contestu. Vybrano je uz do dalsiho kola more tracku, probehne v nasledujicich dnech selekce a nasledne samplovani, do tydne bych mohl vyhlasit dalsi kolo. Nebo dat pauzu, bude to jen a jen na vas, me to problemy delat nebude.

02…Energy 52 – Cafe Del Mar jsem si to myslel..%-)

06 11 13 22 23 24 pohoda bez problému

36 37 38 39 klasiky no.. olfild fajný..tam jsem šel jako u vetšina najisto..:)

jinak teda ATB a scooter no doted kroutím hlasvou vlavně že jsme to album scocoteru mel ješte dříve než vyšlo.. %-)

mountainer
    Člen

35. myslím vykrádačka bude, ale je to dobré :´-))

Natix
    Účastník

19…Xspective Sense – Whisper Of An Angel
    Wow, taková pecka! :-O:-P

23…Bacon Popper – Free
    Pěkná prasárna tohleto, jak na to měl člověk přijít?:_):oD

26…Deadmau5 – The Reward is Cheese
    Tohle je Mrtvej Myšák?:-O

31…Perfecto FC – Formula Football
    Jsem jedinej, kdo v tomhle slyší Rasputina? :´-))

35…Scooter – Transcendental
    To, že Koloběžkáři uměli dělat i docela dobrej trance, vím, ale tohle bych v životě nečekal… Tipoval jsem Mesh (zní to podobně jako Purple Haze), ale kdo ví, jestli to náhodou není pro ně typická vykrádačka. :oD

39…Mike Oldfield – The Voyager
    S tímhle jsi mě hodně překvapil a hodně potěšil. Oldfield rulez! 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Jinak oficiálně prohlašuji, že se vzdávám pořádáni dalšího contestu, protože takhle brzy po sobě to dělat asi nebudu, ani byste určitě další freezer contest nechtěli že? 🙂 takže zase až ěkdy příště až se mi podaří vyhrát, tak ho udělám, ale protentokrát to nechávám na dalším v pořadí…

díky mountainerovi za vydařený contestík, good job 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hehe ta 35 to je zajímavý, to by mě nenapdalo ani ve snu, že je to scooter, toho Ferryho jsem tipoval já 🙂

mountainer
    Člen

udělal bych to třeba i barevně s obrázkama, ale mam toho za poslední tři dny tolik, že nic nestíhám :-/

Natix
    Účastník

To aspoň trochu odřádkuj, když už to trvalo tak dlouho.:oP

mountainer
    Člen

01…ATB – Kayama [2 ID] – no tak tady nic moc, jenom dva poznali Andrého sound a vypátrali track z alba Movin‘ Melodies

02…Energy 52 – Cafe Del Mar (Solar Stone Mix) [4 ID] – klasika v méně provařeném remixu, dost z vás právě ten remix zmátl

03…Fire – The Closest Thing To Heaven (Trance Mix) [3 ID] – Arminův oblíbený lážo plážo track, vybavili si ho jen tři pardálové 🙂

04…Markus Schulz feat Anita Kelsey – First Time [10 ID] – Markus byl bez problémů

05…Lord Of Tranz feat. DJ Hoxider – Trancestors [4 ID] – rozšířeno mylně jako DJ Tiësto – Lord Of Trance, ale uznával jsem i to, protože tím omylem jsem se nechal vyvést z míry i já sám :oP

06…Airbase – Rest In Peace [5 ID] – pomalejší příjemnou poslechovku od Jespera mělo naposloucháno 5 soutěžících

07…Scott Bond vs Solar Stone – Naked Angel [5 ID] – tady dost lidí tápalo, pátralo, tipovalo, nakonec se aspoň těch pět správných tipů našlo

08…Mike Shiver – Morning Drive [1 ID – hoky unique] – zákeřná ukázka z breakdownu, přesto jsem čekal, že to půjde rozeznat vcelku snadno 🙂

09…Pedro & Benno – Speechless [1 ID – Freezer unique] – no to jsou kucíí z Rank 1, stará pecka, kterou si jako unique od začátku držel pan Mražák

10…Algarve vs. Cold Blue – Sakura [4 ID] – dloouho se nikdo nechytal, rozjelo se to trochu víc až po hintech

11…Arno Cost & Arias – Magenta [8 ID] – nejprofláklejší track tohoto Frantíka a poměrně hodně identifikací

12…Ferry Corsten – Star Traveller (Hydroid Remix) [6 ID] – u Ferdy jsem čekal nával jmen a zas tak žhavé to tedy nebylo 😉

13…Southside Spinners – Luvstruck [14 ID] – Kevinee volá tě maminka 😀 asi druhé nejlehčí ID

14…Daniel Kandi – Nova (Daniel vs Kris O’Neil Remix) [3 ID] – pro mě asi nejlepší Kandiho pecka si vysloužila jen tři odhalení

15…Aalto – Resolution [3 ID] – poměrně těžké ID, tenhle track žeru opravdu hodně

16…Duderstadt – Mahananda (Mystery Islands Remix) [1 ID – Dexx unique] – ha, tak zde byl problém, zabral až Dexx po shlédnutí mapy západní Bangladéše, kde teče řeka Mahananda 😀

17…Nu NRG – Bonsai [12 ID] – nezaměnitelná flétnička 🙂

18…Alt and F4 – Alt and F4 [8 ID] – finská klasika, na kterou si ale někteří ne a ne vzpomenout 🙂

19…Xspective Sense – Whisper Of An Angel [2 ID] – dosti těžká věc, není to ještě tak dlouho, co o ní byla na trance.cz debata, autorem je finský teenager

20…Perry O’Neil – Bass Society [5 ID] – pro mě nejlepší Perryho track, myslel jsem si, že to bude těžké, ale těch pět ID mě vcelku potěšilo

21…Sultan & Ned Shepard – Together We Rise (Remy & Roland Klinkenberg Remix) [6 ID] – výborná Markusovka z loňska, celkem jste se chytali

22…Pryda – The Gift [5 ID] – a tak tady jsem opět očekával větší nával, klasický Pryda sound poznalo jen pět z vás

23…Bacon Popper – Free [5 ID] – předělávka New Years Day od U2, chytla mě už před dávnou dobou v hitparádě Becherovka Dance 15 s Vrtulníkem Michaelem V. 😀

24…Filterheadz – Cartagena [6 ID] – trocha vrzingu, dlouho tu bylo prázdno, pak jste zabrali

25…Antidote – Transcentral (Electrotech Mix) [6 ID] – málokdo trefil napoprvé mix, postupně jste vylaďovali

26…Deadmau5 – The Reward is Cheese [2 ID] – tak tohle kvákání a šplouchání je dobrý úlet, myšinu ucítili ale jen hellman s ceerem

27…Adam White – Never Tell What You Think [2 ID] – Ballerina by byla moc lehká a tímhle jsem vám zdá se zavařil mnohem víc 🙂

28…Basic Dawn – Pure Thrust (Nu – NRG Remix) [9 ID] – příjemné překvapení, tušil jsem těžké ID a šlo vám skvěle

29…Sean Tyas – Candida (Terk Dawn Mix) [3 ID] – můj oblíbenec kotelník Tyasník 😀 předlouho nikdo nic, správné tipy přišly až v druhé půlce contestu

30…Nish – Vinylize Anthem 2007 (Vandall Mix) [1 ID – Startcha unique] – poměrně neznámá Nishova řežba, trochu jsem tušil, že se musí chytnout aspoň u dvojice Startcha

31…Perfecto FC – Formula Football [1 ID – Honzin unique] – až v poslední den přišel správný tip a přitom stačí zapátrat na fotbalovém Euro 2000, kam přispěl i Oakey 😉

32…Arizona vs. Passiva – Halo (Danjo & Rob Styles Remix) [4 ID] – zde hodně lidí tušilo a nedotušilo

33…Solar Energy – Summer Winds (Arouse Dreams Remix) [0 ID] – nejtěžší ID, trochu podělávačka :´-)) na svědomí to má Polák Lukasz Szyda, o remix se postaral můj chráněnec Daan Bergman, ty jeho whitelandovské samply jsou tam slyšet 😉

34…Apex – Virtuoso (Factoria Vocal Mix) [6 ID] – pomohla až druhá nápověda, do té doby špaténka

35…Scooter – Transcendental [1 ID – Stoupa unique] – hehe, tak tohle je asi největší podělávačka contestu, tipovali jste např. C-Quest nebo Ferryho a vida 😀

36…DJ Visage – Formula (Schumacher) [14 ID] – nejlehčí ID, poznali ho určitě Schumiho fanoušci i antifanoušci

37…Infinity – Guru Josh [3 ID] – překvapivě velmi málo identifikací

38…Robert Miles – Fable [9 ID] – asi 90% prvních tipů bylo Children, což zní hodně podobně, pak jste správně opravovali

39…Mike Oldfield – The Voyager [5 ID] – autor nedělal velké problémy, méně už bylo kompletních ID

40…Vangelis – Song Of The Seas [1 ID – Stoupa unique] – no není to nádhera k usínání? 🙂 ale poměrně těžké na odhalení

jinak děkuju všem zúčastněným za vysokou účast, byli jste dobří B-]

EDIT: a odřádkováno pro Natixe 😀

Natix
    Účastník

Tak uš? %-)

hmm 🙁 tak to sem kripl.. jeden z mých nejoblíbenejších njn jsem rok sral na stahovaní a vůbec nevím která tedka bije a jenom koukám kdo co vydal ..

no nic hurá do krámů..:)

Natix
    Účastník

OK, je to Perry O’Neil – Bass Society, docela peckózní track. 😛

klidne připrav zbytek je mi jedno..;) to si klidne přečtu zítra..:)

Natix
    Účastník

Freezer:
    Jak už jsem říkal, já až budu dělat ID contest, tak si všechno hezky nahážu do excelu.B-]

majklhauske:
    Jestli čekáš jenom na tu 20ku, tak ti název můžu sdělit, ale to bych tě připravil o to napětí. :´-))

mountainer
    Člen

strpeníčko, ono je s tim fakt víc práce, než by se zdálo a to jí za mě dost udělal excel 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 130)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.