TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #4 (mountainer)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 130)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

jéééžiš co furt máte s tou školou apod? 🙂 to vám ten contest zabere celej den nebo co? mě to zabralo tak 15-20 min než jsem to projel a pak jsem ještě trochu vyhledával, to mi zabralo tak hodinu, ale když nechci tak nevyhledávám…15 min stačí…to se učítě od rána do večera? já se např neučil nikdy (a taky to podle toho vypadá :-))

Leosh
    Člen

stejnak sem už tohle kolo vzdal…:-| úterní test z ekonomie mi nedovolí věnovat se něčemu jinému…:-(

mountainer
    Člen

hinty proběhnou za chvíli, ale už jenom 4 🙂 dva z předchozích uniques už jsou obsazeny 😉 a deadline je po pár žádostech definitivně posunuta na úterý 20:00

Honzin
    Člen

je nedele a kde jsou dalsi hinty:-)
    hodinu pred uzaverkou se mne zda akorat

Dexx
    Člen

Ještě mě aktualizuj… :-/ 🙂

mountainer
    Člen

tak ještě aktualizace pořadí než vymizím do Brna 😉

1. Freezer……………………………………………73
    2. hellman…………………………………………..50
    3. Natix………………………………………………..45
    4. hoky…………………………………………………37
    5. Stoupa…………………………………………….30
    6. Leosh……………………………………………..30
    7.-8. Aki……………………………………………….30
    7.-8. majklhauske……………………………….30
    9. dukelak……………………………………………25
    10. Roman…………………………………………..24
    11. eldee……………………………………………..23
    12. dance-girl………………………………………17
    13.-14. wenca……………………………………..15
    13.-14. Pájik………………………………………..15
    15. Killed and Eaten Christmas Carp…11
    16. Dexx……………………………………………….10
    17. ceero……………………………………………….9

Uniques:
    1.-2. Freezer…….2
    1.-2. Stoupa……..2
    2.-4. hoky………….1
    2.-4. Leosh……….1

kolega Freezer zase zaútočil a upevnil si vedení, přihodil i unique, takže jich k rozebrání zbývá 5…novým soutěžícím je Roman, který obral o unique Akiho a usadil se do klidného středu tabulky

Dexx
    Člen

Ta nápověda se mi líbí. Na poprvé sice nic, ale alespoň se nad tím musí přemýšlet.

hoky
    Člen

hm tak nápověda mi vůbec nepomohla:-):´-(

Anonymní uživatel
    Neaktivní

uděluji si pochvalu, protože dnes jsem odhalil další 2 tracky a podle mně pěkně těžké 🙂 nápovědy ani tak nepomohly, ale pomohlo projet pár setíků:´-)) a na další track jsem si vzpomněl čirou náhdou, prostě mi to blesklo v hlavě 🙂 a mám unique :oP

mountainer
    Člen

hehe, přitom je to jasný jak facka :oD pokud se nikdo na nic nechytí, přijdou v neděli ještě větší hinty

Natix
    Účastník

No, tak tos nám teda pomohl! :-O

mountainer
    Člen

Hints:

ID10…z německo-švédské spolupráce vznikla tahle pecka, kterou začátkem loňska s oblibou točil Armin i Markus ve svých radioshows

ID16…kdo z vás má procestovanou západní Bangladéš, nemůže mu toto ID z roku 2005 dělat větší problémy 🙂

ID30…na první pohled i poslech ničivá záležitost, která k našim uším uletěla pěkně dlouhou cestu

ID31…jak utéct protihráčům a vsítit nechytatelný gól nám předvádí producent nepříliš sportovní postavy 😀

ID33…jen si představte tu scenérii – Slunce pálí na plné pecky, ovívá vás lehký větřík a v dálce je slyšet houkání lokomotivy, není to paráda?

ID34…tuhle „poctu“ všem hudebním mágům si vzal do parády anglický upliftař a se svými dvěma mixy se postaral o B-Side releasu z roku 2006

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj sem s nima

mountainer
    Člen

do contestu se zapojil nový soutěžící Aki a ještě před zveřejněním hintů vybral jeden z výše uvedených uniques a jeden unique šlohl hellmanovi 🙂 takže za chvíli bude následovat 6 nápověd

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to nemá nikdo 10ku? vy jste teda lamy 🙂 já ho taky teda nemám, ale přijde mi to lehké 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 130)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.