TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #4 (mountainer)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 121. až 130. (celkem z 130)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

tenhle contest je pro mě absoltuně největší zabíračka na mozkové závity. U contestů od Andrewse a Hellmana to bylo jasný, v podstatě bud hned vim nebo nevim…ale tady…znám v podstatě všechno, o to horší to bude, pže vybavit si názvy není easy 🙁

ale jinak tleskám mountainerovi za výběr tracků do contestu, výborný vkus 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

och 22, to sem chtěl dát do kontestu i já, to je mazec

jinak teda sem hlava děravá neuvěřitelně, teď mám 13 tracků 😐

Leosh
    Člen

mountainer: jj, takhle sem to dělal podobně v minulym freezerovo kole – asi u 5 tracků, který se mi zdály že maj mikovo zvuk, jsem postupně otočil skoro všechny jeho významné projekty a postupně jsem se dobral řešení…:-D

mountainer
    Člen

hellman: tak zkus ke všemu napsat Tyas a uvidíme, kolik to dá bodů :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

36! :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Já skoro u každýho píšu svoje obligátní ‚famous‘, ale to je tak vše… ach ta skleróza, tyhle věci si teda zase tak dobře nepamatuju…

LOL 28, tak to jo…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já jen vim, že posloucháš tyase, to asi neni na výhru, co? 😀

hoky
    Člen

no taxem to projel a v tuhle pozdní noční hodinu sem toho celkem aji dost poznal

Anonymní uživatel
    Neaktivní

konečně člověče 🙂 tak lets go…

mountainer
    Člen

Taak je to tu 😛

Pravidla už jsou myslím jasná – 3 body za úplnou identifikaci vč. remixu (pokud je víc verzí než jenom original), 2 body za neúplnou identifikaci bez remixu, 1 bod za správné určení interpreta nebo názvu. Tímto stylem budu hodnotit všech 40 IDs.

No, jedná se tedy o 40 ukázek jen z oblasti elektronické hudby, ať už jde o trance, house, chillout atd., a stejně jako u předchozích contestů i tento vystihuje pořadatelův vkus a obsahuje věci, co mě k trancu přivedly, čiže kdo mě má prokouknutýho, může mít trošku navrch :oP Obtížnost je aspoň podle mě na nevysoké úrovni, některé věci jsou fakt základ a slouží jako záchytné. Snad se zapojí hodně nadšených contestantů a klidně i nějaký ten zabitý kapřík :´-))

Vyplněné lístky a aktualizace posílejte na spešl mail idcontest4@seznam.cz

Deadline bych viděl na neděli 20.1. 20:00.

Download:
    [rapidshare]
    [edisk]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 121. až 130. (celkem z 130)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.