TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #5 (Honzin)

• Toto téma obsahuje celkem 138 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Honzin a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 164)
  • Autor
    wenca
    Účastník

Andrews: jo to já jsem byl taky v šoku, budu netrpělivě čekat na konec a pak to okamžitě sháním!!!!sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

LOLOL teď jsem si pustil Bonus ID02 a jsem v mírném shocku sm15 Tak to je nářez.

hmm no jde o to že to určity víc napoví..;)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

majkl: Mno je potřeba se ptát, jestli těch 10 nebo kolik vteřin navíc k něčemu je… Jestli ti to třeba prozradí něco víc o tom tracku nebo tak… přijde mi, že kdyby to bylo standardních 15 a vhodně se to vystřihlo, že by to nebyl rozdíl…

No ale každej, ať si zaexperimentuje jak chce, čas ukáže, co se chytne a co ne.

milan
    Člen

Tak tento contest mi sedí zatím nejvíc..Znám nejvíc věcí, ale vzpomenout si na ten názevsm19sm5..ach ta skleroza
    btw ID 17 – Ještě tak najít doma tu taneční ligu 21, na které to na 90% bylo co? (nevím ted přesně to číslo, ale na TL se to objevilo)…respektive vybavuje se mi ten začátek a jakejsi zpěv co v té písničce je

Leosh
    Člen

pro mě na první poslech docela jednoduchý…sm0 asi mám s Honzinem stejný vkus a oba jsme vyrůstali se Zlatou Prahousm2

and… me nepřislo..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

No tady možná i něco pošlu, celkem mi to sedlo. Ale spoustu věcí pořád nemůžu nahodit a asi mě budou dost trápit.

Ještě k délce tracků: ve většině případů to bylo zbytečně moc.

ceero
    Účastník

olstyle 4ever sm11

BoRo
    Člen

jj,jedina hardstylova vec ktera se mi opravdu libila.mozna jeste Reloop

39 rullez..sm11

BoRo
    Člen

tak pozor,konecne!kdyz se trosku budu snazit-tak se i dobre umistim!sm3

Jamie
    Člen

27 mnam… asi toho vim nejvic z Honzinovo contestu, tak 5 veci sm6

ceero
    Účastník

37 uz vysla ?? sm10sm10sm10 ty vole na to cakam celu dobu sm10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

z tohodle contestu si vytrhám vlasy , čísla 13-17 znám jak své boty, ale jen ty názvy…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 164)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.