TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #5 (Honzin)

• Toto téma obsahuje celkem 138 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Honzin a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 151. až 164. (celkem z 164)
  • Autor
    Dexx
    Člen

Ty trancovky zas jedna jak druhá. 21 a 22 na první poslech stejný. sm3
    Nejvíc střel jsem vypálil na první polovině.

HA! Někdy se podaří objevit název fakt haluzově. Teď už jsem si říkal, že toho hledání nechám a pustil jsem si jeden yearmix, náhodně jsem si ho posunul někde do půlky a HLE! Už tam jedno ID hrálo. sm0

Natix
    Účastník

dukelak:
    Souhlas, taky mi tyhle ukázky sedí asi nejvíc. Tak snad to tentokrát konečně vyjde.

Honzin
    Člen

1. Natix 32b
    2-3. Dukelal – Freezer 28b
    4. Dance-girl 21b
    5. Dexx 15b

dukelak
    Člen

tak tady se chytám nejvíc zatim ze všech contestů :)první várka odeslána, ale pže se znám, tak i ten milion zbylejch známejch věcí stejně nedám, ani kdybych mydlil hlavou o zeď sm2

edit: 38 znám sm2sm5

dance-girl
    Člen

Jooo, 38 je luxus…sm5sm5sm5 jinak u mě taky teda bída…sm6

wenca
    Účastník

tak já se ani zapojovat nebudu, protože jedinej track co znám je ID30, ale každopádně jsem zvědav co je zač Bonus ID02, to je pecka!!!!! a ještě ID38 sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Honzin: Při shodném počtu bodů rozhodují Uniques a když i to je stejné, tak se to vždycky dá nějak rozhodnout. Může se udělat ještě dodatečně rychlých pár ukázek jen pro ty dva jako na rozstřel nebo i jinak, to je jedno. Každopádně nepamatuju, že by se to někdy někde stalo.

Ukázky poslechnu doma večer.

Roman
    Člen

Mno konečně contest, kterej zahrnuje i nějaký pořádný progressive věci, takže chválim hlavně za ID15 😉 A jinak je fajn, že sou ukázky delší než jen tradičních 15sec. 🙂

Honzin
    Člen

Jsem o tom uvažoval co když se sejde při konečném výsledku stejný počet bodů, co pak bude rozhodovat? uniqs? a co když budou stejné i uniqs? Co pak bude rozhodovat? Tak jsem přidal dvě bonus věci, které o tom konečném pořadí rozhodnou (budou ohodnoceny jako normální track s tím, že se budou brány v úvahu při shodném počtu bodů ve finále).

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak jsem to zatim jen tak narychlo projel a v tomhle contestu asi boj o první místa v mém případě nepřipadá v úvahu…ty prog věci nazačátku jsou mi sice povědomé, ale názvy asi nevyluštím, pak se docela čapu v té prostřední uplifting části – tam pár věcí vím….ale ke konci jak přicházejí ty trvrdší věci, tam už se zase vůbec nečapu, budu rád tak za 15 bodů sm3 no pak se na to vrhnu pozděj a uvidíme

hoky
    Člen

ale tak jo něco bych mohl uhodnout ale vrhnu se na to asi až zítra nebo pozítřísm3

dance-girl
    Člen

Grrrr, X-Qlusive Showtek… jinak ID 39 sm5sm2sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

áá no konečně 🙂 odpoledne se na to vrnu 🙂
    btw. co ty 2 bonusy? za to se taky budou dávat normál body?

Honzin
    Člen

Odpovědi směrujte mailem na jenikjr@centrum.cz, není potřeba vědět komplet všechno info o tracku, abyste mohli hádat – můžete tipovat/psát třeba jen interprety, názvy tracků, jak budete vědět. Pokud mě moc nezahltíte, budu se snažit všem odpovídat :´-))

Pro jistotu ještě jednou systém hodnocení:

Správnej intepret nebo název tracku – 1b – Solid Globe – Twelve
    Správnej interpret i název tracku, ovšem špatná verze – 2b – Tilt – Twelve
    Správnej interpret i název tracku a i správná verze – 3b – Tilt – Twelve (Orkidea Remix)

U skladeb, u kterých existuje pouze jediná verze (např. Radiohead – Videotape), není potřeba uvádět správný ‚mix‘, 3 body jsou uděleny i tak.

Deadline předběžně určuju na 11. února 2008, 20:00, podle potřeby může být upracen.

Do tohoto Contestu jsem vybral to co mě za těch pár let oslovilo ve vodách elektronické taneční hudby. Tedy vlastně nejen mě, ale i Flashe2001 a Fliribusa, kterým bych tímto rád poděkoval. Nezbývá nic jiného než popřát příjemný poslech a hodně štěstí v honu na první místo. Obtížnost je tak někde mezi nízkou a střední úrovní si myslím.

Ps: Všem se omlouvám za opoždění, kvůli návštěvě Showtek X-Qlusive jsem to mohl dodělat až dnes.

Sendspace
    Uloz.to
    Letecka posta

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 151. až 164. (celkem z 164)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.