Úvod › Fóra › Trance Diskuse › ID Contest #5 (Honzin)
- Toto téma obsahuje celkem 138 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Honzin a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12. 2. 2008 v 17:41 #67445
Anonymní uživatel
NeaktivníJo, to je moje splácanina, asi 6 – 7 let stará. Takhle zpětně tam slyšim hrozně moc věcí, který jsou špatně, ať už některý melodický nebo celkově mastering, asi bych dost z toho udělal jinak.
Třeba mě to teď donutí udělat nějaký Aviare v2.0 sm16
12. 2. 2008 v 17:40 #67444Binary
Člen28. Sandra Flyn – Rocking (Stoneface and Terminal Remix)
Sharxovo UniqsTak to pozor, tohle jsem uhodnul taky!!! sm18
12. 2. 2008 v 17:39 #67443Anonymní uživatel
Neaktivníwenca napsal(a):
——————————————————-
> 02. Žiletka – Aviare (Original Mix)
>
>
> co to????sm10
> kde je to k sehnání?????sm5Nikde… ale jestli chceš, můžu to samozřejmě někam uploadnout a poslat link.
12. 2. 2008 v 17:38 #67442wenca
ÚčastníkObjasní mi někdo, co to je zač ten track 02. Žiletka – Aviare (Original Mix)??? To je jako výtvor Andrewse tady z fóra? sm15
12. 2. 2008 v 17:34 #67440Natix
Účastník12. Hemstock and Jennings – Crimson Soil (2004 Re-Make)
Nojo, kdo jiný používá tyhle brutální stringy? sm332. Emjay – Real High (Nat Monday Remix)
Já věděl, že to znám. Teď už vím i odkud – PvD @ Love Parade 06. sm639. Blutonium Boy vs. DJ Neo – Hardstyle Nation (Blutonium Boy Mix)
HS sice moc nemusím, ale tohle mě baví. sm11Bonus
01. Phynn vs. Red Carpet – C U Alright (XiJaro Mash Up)
Tuhle přiblblou melodii taky znám. sm1302. Žiletka – Aviare (Original Mix)
WOW LOL WTF LMAO! sm15 Hele, není to vůbec špatné, Paule. Pošli to Arminovi do ASOTu. sm1612. 2. 2008 v 17:26 #67436wenca
Účastník02. Žiletka – Aviare (Original Mix)
co to????sm10
kde je to k sehnání?????sm512. 2. 2008 v 17:25 #67435sharx
Členinak niektoré tracky boli už aj v predošlých contestoch a práve tie mi chýbali sm13sm15
12. 2. 2008 v 17:23 #67433hoky
Členno já se du oběsit, zas tu mlátim hlavou o stůl pač některý ty tracky jako fakt celkem lehkýsm0 já su vůůůlsm15sm13
12. 2. 2008 v 17:18 #67432Anonymní uživatel
NeaktivníHonzin napsal(a):
——————————————————-
> 06. Dubfire – Roadkill (EDX’s Acapulco at Night
> Remix)> 15. Simon and Shaker – Zero (Original Mix)
> 21. Airbase – One Tear Away (Original Mix)
> 33. Marc Marberg – Guarana (Originál Mix)
12. 2. 2008 v 17:13 #67429Honzin
Člen01. Coca & Villa – La Noche (Full Guitar Mix)
Pohodová věc od pánu ze Španělska (Davida Villa a Tita Coca). Léto, pohoda, co víc si přát. Celkem tedy 11 identifikací. Všem se omlouvám za nevhodně vybranou pasáž, kde ten Full Guitar Mix moc nevyzněl, všem co poznali tento track jsem tedy přidal automaticky 1b.02. Dido – Sand In My Shoes (Above & Beyond Mix)
Můj velice oblíbený remix ke známé věci od Dido, dle mého názoru snad i nejpodařenější. Tedy moc z vás ho nepoznalo, celkem jen 5 správných identifikací.03. Interstate – I Found (Original Mix)
Melodický track, který má nasvědomý duo z Los Angeles. Track vysel v roce 2005 na celkem neznámém labelu Bandung. Mimo jine se objevil i na PvD – Politics Of Dancings vol. 2. Celkem 8 správných identifikací.04. Airbiscuit – Lately (Riley & Durrant Mix)
Věc, která spatřila světlo světa již v roce 2003, ovšem do většího podvědomí se dostala v mixhu od pánů Rileyho & Durranta, track se mimo jiné vyskytl na kompilaci od Ferryho Corstena Passport: Kingdom Of The Netherlands. . Celkem 8 správných identifikací.05. Eric Prydz And Steve Angello – Woz Not Woz (Club Mix)
Zástupce house music v podání toho nejlepšího producentského dua ze Swedish House Mafie. . Celkem 7 správných identifikací. Pravda je, že jsem čekal mnohem více identifikací.06. Dubfire – Roadkill (EDX’s Acapulco at Night Remix)
Záležitost slavnější polovičky z Deep Dish (Ali ‚Dubfire‘ Shriazinia) v ne tak provařeném mixu (to jsme si myslel ze začátku, než začali chodit správné odpovědi) . Celkem na konec 12 správných identifikací.07. Mark Knight & Dirty South vs. The Police – Black Spot On The Sun (Original Mix)
Menší chytáček, al emoc z vás se nenachytalo. Sice to je záležitostí The Police (King of The Pain), ale nedávno si do novější verze předělali společně Mark Knight & Dirty South. Celkem jen 3 správné identifikace.08. John Dahlback – Blink (D.O.N.S. & DBN Chainsaw Remix)
Tohle moc z vás nevědělo, celkem dorazily jen 4 správné identifikace Na tuhle věc jsem přišel při poslední Vandit s Austinem Leedsem a moc mě chytla.09. Nick Terranova and Starkill – Acid Disco ((Original Mix)
Nezaměnitelný sound pána z L.A, jenž je též znám z dvojky Terranova and Leeds. Druhý jmenovaný tento track neopomněl na posledním vánočním Vanditu, kde byl čestným hostem. Z vás na to přišel akorát Roman10. Richard Durand – Slipping Away (Ronald van Gelderen Remix)
Těžký oříšek, se kterým si poradil, opět jen Roman. Sám se přiznám, že identifikace tohoto známého tracku od Duranda v remixu od Ronalda není zas až tak jednoduchá.11. Dj Shah meets Jan Johnston – Beautiful (Balearic Sundown Mix)
Shahův letní sound mám rád jako takový, Beautiful se určitě může zařadit mezi jeho zdařilé věci, zvolený remix považuju za svůj nejoblíbenější.12. Hemstock and Jennings – Crimson Soil (2004 Re-Make)
Dvojka, kterou si v roce 2003 přizval PvD k tvorbě tracku Nothing But You. Volba padla ne méně provařenou věc, kterou rozeznal Binary.13. Joonas Hahmo – The Fusion (Original Mix)
Človíček ze známých projektů Alt+F4 či Megallan Projekt. Celkem 6 správných identifikací.14. Motorcycle – As The Rush Comes (Armin van Buuren Remix)
Motorcycle není více třeba snad ani představovovat, a remix snad už vůbec. Proto asi taky největší počet správných identifikací, kterých přišlo celkem 14.15. Simon and Shaker – Zero (Original Mix)
Celkem 9 správných identifikací.16. Leama and Moor- Waiting (Original Mix)
Celkem 7 správných identifikací.17. U2 – Where The Streets Have No Name (Nu Nrg Remix Reconstruction)
Klasika v podání U2 v remixu od nadějného, mladého a talentovaného Itala. Proto asi taky největší počet správných identifikací, kterých přišlo k tomuto tracku celkem 12.18. The Doppler Effect – Beauty Hides In The Deep (John O’Callaghan Remix)
Takhle nějak si lze představit pěkný vocal trance, John O´Callaghan při remixování určitě odvedl velice dobrou práci. Celkem 9 správných identifikací.19. Luke Warner & Mat Lock – Deep Psychosis (Daniel Kandi´s Cure Mix)
Daniela Kandiho snad netřeba více představovat, osobně si myslím, že na co šáhne, stojí za poslech. Zvolená věc je toho pro mě důkazem. Celkem 9 správných identifikací.20. Adam White – Piece of Mind (Rozza Remix)
Mladičký producent, který loni navštívil Brno. Chtěl jsem zvolit Balerinu, ale na tu by se asi chytil úplně kařdý. Celkem 7 správných identifikací.21. Airbase – One Tear Away (Original Mix)
Co se Airbase týče, i oni patří dlouhodobě k velice kvalitním producentům a vybraný track toto určitě také může potvrdit. Celkem 9 správných identifikací.22. Vast Vision – Ellipse (Miikka Leinonen Remix)
Další z řady podařených remixů, tentokrát z dílny finského producenta Miikky Leinonena. Track mě zaujal již na první poslech. Pouze 3 správné identifikace.23. Fictivision vs. C-Quence – Symbols (Original Mix)
Chytlavá věc z prvního DVD Tiesto In Concert, nemohl jsme ji snad ani opomenout do výběru. Celkem 11 správných identifikací.24. Alan M – Famicom (Temple 1 Remix)
Záležitost konce minulého roku, která si určitě zaslouží pozornost. Pro mě osobně dost zdařilý uplifting. Pouze 5 správné identifikace.25. Fred Baker Vs Nyram – Confirmation (Original Mix)
Milá vzpomínka na první párty v Pardubicích s Cor Fijnemanem a Markem Normanem. Celkem dorazilo neuvěřitelných 15 správných identifikací.26. Ernesto Vs Bastian – Stop 9.5 (Phynn Remix)
Pánové, kteří mají nasvědomí letošní hymnu Trance Energy. Jejich známější track je asi Who Is The Starter. Stop 9.5 jsem vybral díky Phynnovému mixu. Celkem 10 správných identifikací.27. Randy Katana – In Silence (Txitxarro Mix)
Katanův sound netřeba déle představovat. In Silence v tom nejlepším mixu co snad je. Celkem dorazilo 13 správných identifikací.28. Sandra Flyn – Rocking (Stoneface and Terminal Remix)
Sharxovo Uniqs29. DJ Jean – Feel It (Main Anthem Mix)
Tohoto pána jsem nemohl vynechat, showman číslo jedna, rezident Trance Energy, vždy v zákrytu krásných slečen. Jen 6 správných identifikací tohoto provařeného tracku.30. Mark Norman – Brasilia (Originál Mix)
Pánové z Black Hole Recordings. Produkci není třeba představovat, legendární Phantom Manor mluví za vše. Vybral jsem věc z roku 2006, pro kterou dorazilo 11 identifikací.31. Martin Roth – Shockwaves (Technopunk Mix)
Nezapomenutelný track z loňského vystoupení Martina Rotha v 7.nebi, v excelentním mixu, kterou poznalo 11 z vás.32. Emjay – Real High (Nat Monday Remix)
Track, který do svých setů jeden čas hodbě dával PvD, chytlavý sampl pro mě. Volba mixu padla na ten asi nejmíň rozpoznatelný, který nebyl zas až tak nerozpoznatelný pro 8 z vás.33. Marc Marberg – Guarana (Originál Mix)
Z labelu Euphonic, jedna z ne až tak moc známých, ale krásných. Z počátku to vypadalo, že na to nikdo nepřijde ale pak se ukázalo, že pro 6 z vás to nebylo zas tak těžké.34. Phynn – Tempest (Original Mix)
Tohoto mladého producenta jsem nemohl ani opomenout, jeho vlastní a osobitý styl byl zas na druhé straně dobře rozpoznatelný ale moc z vás se nechytlo. Dorazilo pouze 6 identifikací.35. Maarten de Jong – Massive (Original Mix)
Track poněkud drsnějšího charakteru, přesto rozhodně ne nezajímavý, naopak i tento mě svým způsobem zaujal a má něco do sebe. Dorazilo taktéž pouze 5 identifikací.36. Activa – Airflow (Mac Zimms Remix)
Shodný počet identifikací jako u předešlých dvou traků, řili to poznalo zase jen 5 z vás.37. ReLocate Feat. Sir Adrian – Times X (Original Mix)
Re:Locate – hodně jsem váhal co od tohoto mladého producenta vybrat, nakonec padla volba na novou a energetickou věc, kterou už do svých setíků zařadilo mnoho předních DJ´s (PvD, Leeds, Woods). Tuto novinku jste rozeznali jen 3 z vás.38. Jochen Miller & Cor Fijneman – San Pedro
Tvrdší produkce těchto dvou pánů je více než příjemná k poslechu. Ve finále dorazilo 7 identifikací.39. Blutonium Boy vs. DJ Neo – Hardstyle Nation (Blutonium Boy Mix)
Jedna z mých all time srdcovek. Co víc k tomu asi tak dodat. Snad jen to, že dorazilo 8 identifikací40. CJ Bolland – The Prophet (Original Mix)
Hard věc nakonec. Říkal jsem si, že sáhnu do starších zásob, ale volba se ukázala poměrně odhalitelnou pro 6 zvás. Nechce se mi věřit, že jeden čas svoje sety tímto trackem končili takové vyhasínající hvězdy jako je Oakenfold či Tiesto. Ve finále dorazilo 6 identifikací.Bonus
01. Phynn vs. Red Carpet – C U Alright (XiJaro Mash Up)
Výborný mash up dvou výborných věcí. C U Smile (Phynnova povedená skladba) a Alright (věc kterou v turné Elements Of Life zařadil Tijs) nakonec chválim tři z vás co jste to poznali.02. Žiletka – Aviare (Original Mix)
To byl spíš dáreček, který jsem čekal že pozná jen sám autor a pár obdarovaných.Contestu se na konec zúčastnilo 18 soutěžících, za což jsem rád, že se do centestu začíná zapojovat čím dál tím více soutěžících. Taky jsem rád, že jste mě za toto kolo mec nekamenovali za to jak jsem to vedl. Ono zvládnout 6 zkoušek během tohoto kola nebylo zas tak jednoduché, kolikrát jsem hlasy počítal nad ránem a tak sem tam padla nějaká ta nepčesnost, ktrá byla hned druhý den napravena. Vítězi chci popřát pevné nervy a přesnost při dalším kole. V tomto kole nebyly žádné hinty, jelikož v den, kdy jsem chtěl na poslední tři ID napsat nápovědu, dorazily správné odpovědi na tyto tři ID. A dávat nápovědy na méně identifikovatelné by znevýhodnilo ty, kteří to již správně identifikovali. Nezbývá nic jiného, než k výhře popřát Shannonovi, a čast poraženým. Boj o první místo byl vcelku vyčerpávající.
12. 2. 2008 v 17:12 #67428wenca
Účastníka co je to bonusový ID02????sm16
12. 2. 2008 v 17:10 #67427Honzin
Člen01. Coca & Villa – La Noche (Full Guitar Mix)
02. Dido – Sand In My Shoes (Above & Beyond Mix)
03. Interstate – I Found (Original Mix)
04. Airbiscuit – Lately (Riley & Durrant Mix)
05. Eric Prydz And Steve Angello – Woz Not Woz (Club Mix)
06. Dubfire – Roadkill (EDX’s Acapulco at Night Remix)
07. Mark Knight & Dirty South vs. The Police – Black Spot On The Sun (Original Mix)
08. John Dahlback – Blink (D.O.N.S. & DBN Chainsaw Remix)
O9. Nick Terranova and Starkill – Acid Disco ((Original Mix)
10. Richard Durand – Slipping Away (Ronald van Gelderen Remix)
11. Dj Shah meets Jan Johnston – Beautiful (Balearic Sundown Mix)
12. Hemstock and Jennings – Crimson Soil (2004 Mix)
13. Joonas Hahmo – The Fusion (Original Mix)
14. Motorcycle – As The Rush Comes (Armin van Buuren Remix)
15. Simon and Shaker – Zero (Original Mix)
16. Leama and Moor- Waiting (Original Mix)
17. U2 – Where The Streets Have No Name (Nu Nrg Remix Reconstruction)
18. The Doppler Effect – Beauty Hides In The Deep (John O’Callaghan Remix)
19. Luke Warner & Mat Lock – Deep Psychosis (Daniel Kandi´s Cure Mix)
20. Adam White – Piece of Mind (Rozza Remix)
21. Airbase – One Tear Away (Original Mix)
22. Vast Vision – Ellipse (Miikka Leinonen Remix)
23. Fictivision vs. C-Quence – Symbols (Original Mix)
24. Alan M – Famicom (Temple 1 Remix)
25. Fred BakerVs Nyram – Confirmation (Original Mix)
26. Ernesto Vs Bastian – Stop 9.5 (Phynn Remix)
27. Randy Katana – In Silence (Txitxarro Mix)
28. Sandra Flyn – Rocking (Stoneface and Terminal Remix)
29. DJ Jean – Feel It (Main Anthem Mix)
30. Mark Norman – Brasilia (Originál Mix)
31. Martin Roth – Shockwaves (Technopunk Mix)
32. Emjay – Real High (Nat Monday Remix)
33. Marc Marberg – Guarana (Originál Mix)
34. Phynn – Tempest (Original Mix)
35. Maarten de Jong – Massive (Original Mix)
36. Activa – Airflow (Mac Zimms Remix)
37. ReLocate Feat. Sir Adrian – Times X (Original Mix)
38. Jochen Miller & Cor Fijneman – San Pedro
39. Blutonium Boy vs. DJ Neo – Hardstyle Nation (Blutonium Boy Mix)
40. CJ Bolland – The Prophet (Original Mix)Bonus
01.Phynn vs. Red Carpet – C U Alright (XiJaro Mash Up)
02.Paul Andrews – Aviare (Original Mix)12. 2. 2008 v 17:07 #67425Anonymní uživatel
NeaktivníJeště seznam ID…?
12. 2. 2008 v 17:06 #67423Honzin
Člennezbývá nic, nez poprat k vyhre Shannonovi, a cekat na jeho vyjadreni ke strhujicimu finishi
12. 2. 2008 v 17:05 #67421Anonymní uživatel
Neaktivnítak ať jsem ten Ondra aspon písne, jestli vůbec bude dělat další kolo, nebo je to snad duch či fantomas? 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.