TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #6 (FDI)

• Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel FDI a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 126)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Hmm? Posílal jsem ti update včera večer…. nedošlo?

EDIT: Poslal jsem teď znovu.

FDI
    Člen

STANDINGS ….. [rank name points (uniqs)]
    —————————————–

01. Andrews 38 (2)
    02. Roman 32 (3)
    03. Leosh 29 (0)
    04. Natix 25 (3)
    05. Freezer 18 (1)
    06. Ruuda 12 (0)
    07. Ceero 9 (0)
    08. Dexx 7 (0)
    09. Wenca 6 (0)
    10. Mr. White 0 (17)

prisel, videl a o ids obral vsechny az na natixe – Roman. slusny vstup na scenu, verim ze se to jeste poladi a nahore vznikne konkurence. zbyva 17 nedotcenych tracku, taxe o ne muzete porvat.

natix: 7micku ma mr. White… nechapu, jak nekdo, kdo uhodne tracky z toho roku nemuze znat prave tohle sm3 .a je vas vic sm4

Natix
    Účastník

Do pytlíka, co s tou #7? Já osobně remixy tohohle songu tak trochu sbírám, mám jich 13 a stejně mezi nimi není ten z ukázky. sm13

Leosh
    Člen

tak sem to teda taky poslal, no…sm4

FDI
    Člen

dobre, beru zpet … myslim, ze na netu jsme vsichni casto a situace, ze by nekdo zjistil contest az po tydnu pravdepodobne nenastane (a kdyby, tak se da udelat vyjimka). ale necham tomu tedy normalni prubeh… sm3

binary: s tim ja problem nemam… kdo posle, posle a kdo ne, tak ne sm3

boro: jj… tim jen poukazuji na nedostatky contestu z meho pohledu, nic osobniho

Anonymní uživatel
    Neaktivní

FDI: Uff, to je dost hloupý, ne? Co když někdo prostě nebude na netu a přijde na to prostě pozdě a bude se chtít taky zúčastnit? Jak chceš, ale tyhle momenty překvapení na poslední chvíli dokážou udělat contest zajímavější a do poslední chvíle napínavý.

BoRo
    Člen

tak Shannon =FDI? divna formulace

Binary
    Člen

vyhlasuji rule –
    > do contestu se pocita ten, od koho obdrzim alespon
    > 1 mail do pulky contestu, tzn. tato nedele (staci
    > nastrel, ale hlavne jmeno). myslim, ze je rozumny
    > vedet, kdo hraje a tim predejit ruznym shannonum,
    > kteri ke konci zbytecne komplikuji situaci.

No to řiká ten pravej. sm6 Právě kvůli pofidérnosti tvého vítězství se tohohle contestu nezúčastním.

FDI
    Člen

STANDINGS ….. [rank name points (uniqs)]
    ———————————————————–

01. Andrews 38 (6)
    02. Natix 25 (3)
    03. Freezer 18 (1)
    04. Ruuda 12 (0)
    05. Ceero 9 (0)
    06. Dexx 7 (0)
    07. Wenca 6 (0)
    08. Mr. White 0 (21)

contestaru je vic a vic, coz me tesi – ale ty pecivalove, co jen tak projizdi diskuzi a premysli, zda jo nebo ne by to taky mohli poslat. takze kdyz jsem ten boss sm4, tak vyhlasuji rule – do contestu se pocita ten, od koho obdrzim alespon 1 mail do pulky contestu, tzn. tato nedele (staci nastrel, ale hlavne jmeno). myslim, ze je rozumny vedet, kdo hraje a tim predejit ruznym shannonum, kteri ke konci zbytecne komplikuji situaci.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak už jsem koečně taky poslal listík, ale nic moc no…počítám, že tentokrát budu asi soupeřit na opačném konci tablky 😀
    tolik známých melodií a já si na to prostě nevzpomenu…no třeba časem…

Paya
    Člen

ceero: sm15

ceero
    Účastník

chuc norris pozna vsetky id

iamek
    Člen

mr. white je chuck norris ne?

FDI
    Člen

mr. white je fiktivni postavicka, zijici pouze v me a markusove mysli. ma vsechna ids, co nikdo z vas nema. berte to jako ukazatel toho, kolik je „nedotcenych ids“ – takze zatim vidite, ze mate moznost si nahrabat.

jo a taky jsem nechtel, aby nekdo z vas byl posledni… sm3

Natix
    Účastník

Andrews jede! Já už ale vidím, že se zase ke konci někdo vynoří a já spadnu až někam na chvost.sm13 Co je ale tohle?
    06. Mr. White 0 (23)

Jinak docela dost těžký kontest, ale aspoň zase změna po těch několika lehkých a navíc taky dojde na nějaké ty nápovědy. Hlavně je tam spousta „sviňáren“ (třeba ID 3,7…), což už sám FDI zmiňoval na začátku. sm16

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 126)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.