TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #6 (FDI)

• Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel FDI a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 126)
  • Autor
    FDI
    Člen

leosh: … hod mi do mailu jako p.s. ktery to byly, jsem zvedavej

Leosh
    Člen

tak toto kolo mi nepřijde tak těžké, docela dost těch starších věcí známsm0 dokonce mi FDI vyfouknul asi 2 tracky, který mám v seznamu pro můj případný budoucí kontestsm8

ceero
    Účastník

nadherne tretie miesto sm15 keby mi to tak vydrzalo do konca sm2

FDI
    Člen

STANDINGS [rank name points (uniqs)]
    ———————————————————-

01. Andrews 38 (6)
    02. Natix 25 (3)
    03. Ceero 9 (0)
    04. Dexx 7 (0)
    05. Wenca 6 (0)
    06. Mr. White 0 (23)

nahore nic moc zajimaveho, ale o treti misto se hned ze zacatku vytvorila tlacenice, kde rozhoduje kazdy bod navic. zatim si bronz drzi ceero, ale na zada mu vydatne dychaji jak dexx, tak wenca sm3

Palda61
    Člen

Jestli to tu vydrží do příští soboty co přijedu z hor tak to taky zkusímsm0

20, 32 nápodobně..sm0 36 jsem v živote neslyšel …

FDI
    Člen

dneska balim … poradi bude zitra s podminkou minimalne 5ti mailu, kterym se zatim zdaleka ten pocet neblizi. verim, ze si rozpomenete na co potrebujete a nebude to tak zly, jak to zatim vypada sm3 cya

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Fade in, fade out není potřeba, stačí, aby to bylo všechno stejně dlouhý… Usekávání melodií přece vůbec nevadí; tohle není od toho, abychom ty tracky poslouchali a vychutnávali, ale abychom je hádali, ne? sm4

Jinak z ukázek znám celkem dost, ale ty názvy, ty názvy… rvu si vlasy u 20, 32, 36…

ceero
    Účastník

no tak priblizne tri som aj vedel sm15
    poznam este cca 4 tracky co ma nenapadnu sm17

BoRo
    Člen

No ceero,kdybys poslouchal ty spravne producenty tak mas minimalne 3 veci v kapsesm16.

FDI
    Člen

msm11 prej drevorubec …. muj cas je moc drahej na to, abych rovnal kvalitky, hlasitosti, bpmka, delky a dalval jemny fade iny a outy

freeze: na tebe sazim, tak me nesmis zklamat… pokud ani ty ne, tak budou hinty jak pro batolata

tak já poznal 5 a možná doodhalím tak dalších 5 mno bude to napínavé s uniq´s to tentokráte bude určite lepší..sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak to je pěkně težkej contest…možná i nejtěžší co tu byl…aspoň pro mně teda, já sice trance poslouchám tak 10 a více let, ale přesto se moc nechytám, to nejsou totiž zrovna moc velké klasiky povětšinou…

poznal jsem na první přejetí 4 tracky…u dalších asi 5 mám nějaký potuchy aspon o producentovi a časem je možná i odhalím, ale zbytek…bída bída 🙂

no ne mohl si se chytit podle zvuků nebo tak.. no to je jedno FDI je barbar to vosekal jak dřevorubec

každopádne tohle by mohl bejt contest pro andrewse tech desek z let minulých ja tam dost a tehdá to byla snad jeinách chodící tranceová encyklopedie..:D

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já sem pro, aby si to každý dělal jak chce, těch 15 vteřin se mi taky moc nelíbí, jak už jsem psal u svého contestu…přijde mi to jako vražda usekávat někdy ty melodie 🙂 jinak na contest se vrhnu za chvilku

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 126)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.