TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #6 (FDI)

• Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel FDI a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 126)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

majkl: No právě, tak proto ani nemá smysl ty ukázky nějak protahovat, protože je to jedno nebo ne? Nebo já to nechápu.

andrews težkej nesouhlas.. jetsli se za to nekdy dostanu tohle nemůžu respektovat z mých all times bych asi nemel koho porvnávat.. a to včeten tebe.. si pamatuji když jsme poustel v nortonu jeden track od fire &ice bzl celej a tz si p5esto nevedel co to je.. sm0

ceero
    Účastník

sm15sm15

mountainer
    Člen

sm15

FDI
    Člen

oki, takze poradi uniqs:

1. mountainer 2

…… tak vidis 😉

mountainer
    Člen

já poznal asi 2 věci a to ještě ne přesně sm15

FDI
    Člen

hej, to jsem nechtel …. mounte zkus to jeste a jinak doufam, ze ostatnim to alespon trochu jde

mountainer
    Člen

no já jsem přesně ten čerstvej trancer, co to poslouchá 2-3 roky a tady se skoro vůbec nechytám sm0 uděluju si ostudných 0 bodů a mam dosoutěžěno sm15

FDI
    Člen

ceero: ver mi, ze jsem to delal tak, ze bud vis takhle nebo nevis ….

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ceero: Nesmysl, 15 sekund je vždycky naprosto dostačující. Není přece nutnost vystřihávat celou melodii, aby ten, kdo ten track zná, věděl, o co jde.

Jsem jenom pro to, aby tady v tom byla nějaká jasně daná pravidla, protože imho nejde, aby si každej dělal ty ukázky dlouhý, jak chce. Už jenom proto, že mě to prostě rozčiluje, jak je to každý jinak dlouhý sm0

ceero
    Účastník

ja si myslim ze tych 15 sekund je niekedy hodne malo na to aby vystihlo cast tracku, ved nie je nic vynimocne ked ma samotna melodia 30 sekund …..

FDI
    Člen

andrews: tak zakladni textak ma kazdy z minula nebo si ho za nekolik vterin vytvori …. do mailu to staci zkopirovat a taky to potom mas v odeslanych

palda: minule to bylo 2 tydny a jeste se to protahlo … myslel jsem, ze vam to tak vyhovuje, ale jestli ne a domluvite se na necem rozumnejsim, tak nemam problem s tim to zmenit

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Chybí tam texťák pro soutěžící. Ty si to organizuj jak chceš, ale my si musíme někam psát odpovědi, abychom měli přehled.

Délku ID bych dal povinně jako 15 vteřin, ale to spíš do budoucna.

Palda61
    Člen

Počkej, ten deadline… Děláš si srandu že jo?sm17… Sorry, ale každej nemá čas nad tím přemýšlet během dvou dnů několik hodin. Většina si to rozvrhne do více dnů, třeba já to dělám během 5-7 dnů…sm6

FDI
    Člen

o/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 126)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.