Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel FDI a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 126)
andrews težkej nesouhlas.. jetsli se za to nekdy dostanu tohle nemůžu respektovat z mých all times bych asi nemel koho porvnávat.. a to včeten tebe.. si pamatuji když jsme poustel v nortonu jeden track od fire &ice bzl celej a tz si p5esto nevedel co to je.. sm0
ceero: Nesmysl, 15 sekund je vždycky naprosto dostačující. Není přece nutnost vystřihávat celou melodii, aby ten, kdo ten track zná, věděl, o co jde.
Jsem jenom pro to, aby tady v tom byla nějaká jasně daná pravidla, protože imho nejde, aby si každej dělal ty ukázky dlouhý, jak chce. Už jenom proto, že mě to prostě rozčiluje, jak je to každý jinak dlouhý sm0
andrews: tak zakladni textak ma kazdy z minula nebo si ho za nekolik vterin vytvori …. do mailu to staci zkopirovat a taky to potom mas v odeslanych
palda: minule to bylo 2 tydny a jeste se to protahlo … myslel jsem, ze vam to tak vyhovuje, ale jestli ne a domluvite se na necem rozumnejsim, tak nemam problem s tim to zmenit
Počkej, ten deadline… Děláš si srandu že jo?sm17… Sorry, ale každej nemá čas nad tím přemýšlet během dvou dnů několik hodin. Většina si to rozvrhne do více dnů, třeba já to dělám během 5-7 dnů…sm6