TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #6 (FDI)

• Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel FDI a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 121. až 126. (celkem z 126)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak to jsem na to zvědav s čím přispěcháš 🙂

FDI
    Člen

asi tak … dlouho jsem nebyl a pardubky nejsou tak party co byly sm3

v letohradu to bylo trochu alkoholovy koma, ale ziju diky tobe sm4

já dobře … sm15 ale o tom to tu nebude.. sm4 každopádne doufám že se nekdy(e) zase uvidíme..

FDI
    Člen

cau majku, mas se ? sm3

sm15 sm15 loooll pan FDI žije.. mazec..

FDI
    Člen

Takze,

contest samozřemě bude. Zitra a pozitri si trochu vycistim hlavu na svahu a popremyslim o pravidlech + IDs 4U a do vikendu by to melo slapat.

Zatim prozradim jen mail na odpovedi: shannon@seznam.cz

Taxi odpocinte a v patek stay tuned 4 more IDs !

————————————————————————————————————————————————-

jdeme na to, takze klasika 40 ids, kolem jedne doby (nekde trochu vice, kdyz jsem uznal za vhodne), jsou to z valne vetsiny trancovky a to mnohdy starsi, takze kdo posloucha jen nejake 2-3 roky, bude to mit tezsi. jsou to ripiky ze setu, takze obcas pozor na usi – ta kvalita je ruzna a na nejaky fade in a out ja vazne nemam cas.

k pravidlum:
    – mail na odpovedi mate nahore
    – nechci videt zadny textaky, ktery bych musel otevirat a editovat, takze proste normalne vsechno v mailu a podepiste se pod to, at se predejde ruznym shannonum atd.
    – zadny zvyraznovani novych veci, kazdy mail beru jako uplne novy a neporovnavam se starymi
    – pocitejte, ze tak 1krat za 2 dny na to mrknu a sjedu to
    – puvodne jsem to chtel udelat na jedno brdo treba od 8mi do 9ti vecer, aby se predeslo ruznym helpum od kamaradu a jinym cheatum, ale latku jsem dal doufam trochu vys a tak to dame klasicky treba na 2 tydny (2.3.2007 @ 20:00 ste mrtvi)
    – minule me mrzelo, ze se uhodlo vsechno a uniqs bylo malo, tak jsem se to snazil udelat tak, aby zbyly neuhodnute tracky a spousta uniqs pro jednotlivce, co maji prehled (ale samozrejme je mozne, ze jsem vas podcenil a dopadne to uplne jinak)
    – pokud nejake vyhrady k pravidlum, tak se to snazte dat do kupy co nejdriv at to frci
    – k vetsine tracku moc citovy vztah nemam, takze na konci spis reknu odkud je ripik a mozna droboulinky komentar. hlavne jsem se soustredil na to, aby tam byly ruzny svinarny a tak. kdybych tam dal svoje all time favs, tak by to bylo dle me o nicem – takze mozna priste dle toho, jaxe tohle osvedci

linx:
    http://www.edisk.cz/stahni/40744/ids.zip_14.27MB.html
    http://www.uloz.to/192142/ids.zip
    http://rapidshare.com/files/92355672/ids.zip.html

go !

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 121. až 126. (celkem z 126)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.