TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #7 – Get Ready To Sing! (Andrews)

• Toto téma obsahuje celkem 115 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 127)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

FINAL STANDINGS
    01. max8 – 109 (+21)
    02. Freezer – 55 (+14)
    03. beyond infinity – 52
    04. Leosh – 43 (+6)
    05. Gizmo – 29
    06. DanYjel – 26
    06. majklhauske – 26
    06. Natix – 26 (+17)
    07. hoky – 25 (+3)
    08. mike_h – 24
    09. hellman – 19
    10. BoRo – 12

UNIQUES
    1. max8 – 8 (+2)
    2. Freezer – 2 (-1)
    2. hoky – 2 (+1)
    2. mike_h – 2
    4. beyond infinity – 1

Leosh
    Člen

tak sem na poslední chvíli taky něco poslal… málem bych na to zapomněl, že už dneska končíme…sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no já bych rád do tebe ještě něco pustil, ale nějak mi furt nepřišel oznámkovanej update, kde jsem v pár případech hádal jen interpreta…a třeba bych ještě něco doplnil sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

10 minut! Jestli ještě něco držíte do poslední chvíle, pusťte to do mě sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

taky jsem dost zvědav na odtajnění…asi 2 nebo 3 tracky se mi tam hodně líběj a budu se po nich určo hned shánět

max8
    Člen

tak jsem zvědavý na ty techno klasiky sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Freezer: Tomu asi předejít nejde. Prostě když je někdo dobrej, nebo to někomu prostě sedne, tak se nedá nic svítit sm2

Já jsem tam ty vokálovky dával právě proto, aby vás to hledání víc bavilo a měli jste víc možností ty ID uhodnout, ale chápu, že někoho třeba googling nebere…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak jsem zpět, dorazily mi celkem 3 updaty – od Maxe, Freezera a Hokyho – žádné velké změny se nekonají.

Zbývají vám 4 hoďky!

max8
    Člen

jo, googling dost pomoh… právě to hledání mi přišlo zajímavější… jinak kolikrát člověk může mlátit hlavou o zeď a stejně si nevzpomene

Anonymní uživatel
    Neaktivní

i když možná se to zapříčinilo těma vokálovkama, kterejch je v tomhle contestu až moc, někdo nemá čas googlit ty vokály podle textu…max asi googlil jak o závod, nebo se pletu?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak jsem poslal docela slušnej update, ne že bych útočil na maxe, kterej tak trochu tenhle contest zkazil, samozřejmě on za to nemůže, můžeme jen obdivovat jeho znalosti, ale možná by to od příště chtělo nějak vyřešit, aby se tohle nestalo, že by někdo nabral neksutečněj počet bodů což pak ostatní totálně odradí…nic moc mě ale nenapdaá, asi jedině bud zveřejnit žebříček vždy až ke konci contestu, nebo neudávat u pořádí počty bodů vůbec, a odtajnit až ke konci, ale to je pak taky nesmysl, když člověk neví kolik potřebuje bodů aby se dotáhl na další místo…něco navrhněte 🙂

ceero
    Účastník

heh tak trebars tu 50 viem 100% ale viem dokopi tak mozno 5-6 trackov tak to sa mi neoplati posielat sm2

Natix
    Účastník

Andrews:
    Hehe, s tou devítkou jsem si to myslel hned. Ještě ale dohledat…

mno nekteré hinty asi napoveděli nekteré vůbec..:) uvidíme..

Na to asi už čas nenajdu, o víkendu jsem pryč…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 127)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.