TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #7 – Get Ready To Sing! (Andrews)

• Toto téma obsahuje celkem 115 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 127)
  • Autor

Tak jsem to poslal, nejprve jsem poznal taky 5 věcí. Potom jsem zkusil něco vygooglovat podle textů, počet identifikací se mi tím docela rozrostl, ovšem první místo je nedostižné sm2.

Výběr tracků tentokrát dost odlišný od předchozích kontestů, což je podle mně dobře, alespoň je to určité zpestření a taky si trochu rozšíříme obzory. Jsem zvědavý na vyhlášení, hlavně kvůli č. 13, po tomto songu pátrám už několik let sm3

M.i.k.e
    Člen

no,já zatim po prvnim rychloposlechu poznal 5 veci a to si este u jedny nejsem jistej názvem…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Update:

STANDINGS

01. max8 – 88 (+1)
    02. Freezer – 41
    03. mike_h – 24
    04. hellman – 19
    05. BoRo – 12
    05. Leosh – 12
    06. Natix – 9

A teď se podržte…

UNIQUES
    1. max8 – 15 (!)
    2. Freezer – 3
    3. mike_h – 3
    4. hellman – 1

Neidentifikované tracky (bez bodu)
    3(!), 4, 5, 7, 9(!), 11, 12, 14(!), 27, 32, 34, 41, 43(!)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Žádné tipy zatím za dnešek? No tak, nenechte se zastrašit! Vím, že je mezi váma určitě někdo, kdo s tím pořadím ještě zahýbe!

tak to me nebavilo ani při něm..sm3 já nemám opravdu tolik času a když vidím že na to nemám tak už to pak ani nehledám 😉 a čas setřím na jiné věci.

max8
    Člen

Leosh: omlouvám se, pro odeslání tracklistu později jsem neviděl důvod – bylo v něm 27 prázdných políček, tj. jen polovina! můžeš dostat až 165 bodů. třeba si to někdo nechává na finále. k pojmenování pár songů ti i bez příštího týdne zbývá hafo času.

majklhauske: správný trancer se jen tak nevzdává 🙂 a jak píše ceero, jde o zábavu… mě například bavilo hádat tracky předchozího contestu, na který jsem narazil až po ukončení.

Leosh
    Člen

voe, ten člověk na prvním místě je sám o sobě ID (pro nás)…sm15 – moh si to taky nechat postupně a ne hnedka všechno vypálit na první den a zbytek kontestu tu bude mrtvo…sm6

teda já to dneska jetště jednou podrobněji projel a moc jsem toho teda nevylovil – něco půjde asi vygooglovat podle textu, ale vzhledem k tomu, že sem celej příští týden mimo net, tak tentokrát zůstanu asi u dna žebříčku…sm12

Anonymní uživatel
    Neaktivní

andrewsi, přiznej se, že to seš ty toužící udělat další kontest? sm16

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tady se můžete přesvědčit, že fakt existuje: http://forum.trance.cz/read.php?2,60621,60621#msg-60621

mountainer
    Člen

cože? sm10 87 bodů na první zátah a zas nějakej divnej nick, wtf…

Nulda
    Účastník

hellman napsal(a):
    ——————————————————-
    > 87 bodů bych nenasbíral pomalu ani ve vlastnim
    > contestu…

sm15sm15sm15

mno když mám tak 20-30 bodů tak bych musel sehnat jste 50 což je neraálný když spousty tracků slyším poprvý..;)
    neco možná pošlu když bude trochu času a sepíšu to.. ale jako na první to nebude ani omylem..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

87 bodů bych nenasbíral pomalu ani ve vlastnim contestu…

Natix
    Účastník

Andrews napsal(a):
    ——————————————————-
    > STANDINGS
    >
    > 01. max8 – 87

sm13sm13sm13sm13

Anonymní uživatel
    Neaktivní

majkl: To je škoda, ne? Přece to všichni neodpískáte hned první den sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 127)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.