Toto téma obsahuje celkem 115 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 127)
Tak jsem to poslal, nejprve jsem poznal taky 5 věcí. Potom jsem zkusil něco vygooglovat podle textů, počet identifikací se mi tím docela rozrostl, ovšem první místo je nedostižné sm2.
Výběr tracků tentokrát dost odlišný od předchozích kontestů, což je podle mně dobře, alespoň je to určité zpestření a taky si trochu rozšíříme obzory. Jsem zvědavý na vyhlášení, hlavně kvůli č. 13, po tomto songu pátrám už několik let sm3
Leosh: omlouvám se, pro odeslání tracklistu později jsem neviděl důvod – bylo v něm 27 prázdných políček, tj. jen polovina! můžeš dostat až 165 bodů. třeba si to někdo nechává na finále. k pojmenování pár songů ti i bez příštího týdne zbývá hafo času.
majklhauske: správný trancer se jen tak nevzdává 🙂 a jak píše ceero, jde o zábavu… mě například bavilo hádat tracky předchozího contestu, na který jsem narazil až po ukončení.
voe, ten člověk na prvním místě je sám o sobě ID (pro nás)…sm15 – moh si to taky nechat postupně a ne hnedka všechno vypálit na první den a zbytek kontestu tu bude mrtvo…sm6
teda já to dneska jetště jednou podrobněji projel a moc jsem toho teda nevylovil – něco půjde asi vygooglovat podle textu, ale vzhledem k tomu, že sem celej příští týden mimo net, tak tentokrát zůstanu asi u dna žebříčku…sm12
mno když mám tak 20-30 bodů tak bych musel sehnat jste 50 což je neraálný když spousty tracků slyším poprvý..;)
neco možná pošlu když bude trochu času a sepíšu to.. ale jako na první to nebude ani omylem..