TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #7 – Get Ready To Sing! (Andrews)

• Toto téma obsahuje celkem 115 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 127)
  • Autor
    ceero
    Účastník

majkl : ale no tak, ja tie contesty beriem ako zabavu a pri tom ani nepomyslam na vyhru sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Přidám mirror pro ty, kterým nejde stahovat z archivu: http://www.mediafire.com/?cwy9wvrd8az

hmm njn.. občas to nekomu sedne no.. ale tímhle mi odrovnal na to už seru..

pokud vím tolik vecí tak to napíšu až pozdeji a ne hned.. tento contest už je ztracený..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Freezer: Použil jsem na trance.cz search na jeho nick a má na kontě jeden post – v nějakém fóru chtěl identifikovat nějaký track… ach ta ironie sm0

BoRo
    Člen

01. max8 – 87 sm17
    nashledanou

Anonymní uživatel
    Neaktivní

co to je zase za čachry, max8 jsem v životě neslyšel, já bych tyhle záhadný účastníky diskvalifikoval, nebo at pošle svůj pravej nick sm16

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Prvních 24 hodin se vyvíjí opravdu zajímavě. Nejspíš nevím, kdo je ten člověk, co mi před chvílí poslal opravdu působivý list, ale dost přesvědčivě se ujal vedení. Abych předešel spekulacím; ne, není to moje alter ego a neměl žádnou protekci sm2

STANDINGS

01. max8 – 87
    02. Freezer – 41
    03. mike_h – 24
    04. hellman – 19
    05. BoRo – 12
    06. Natix – 9

Na Uniques mi přijde ještě brzo, nechám ještě běžet jeden den a pak případně postnu i tuhle tabulku.

BoRo
    Člen

Andrews napsal(a):
    ——————————————————-
    > BoRo napsal(a):
    > ————————————————–
    > —–
    > > vetsinou projekty jedne
    > > pisnicky
    >
    >
    > To bych neřekl.

A ktera cisla to teda jsou z dovolenim?si zanotuju do diaresm0

sharx
    Člen

no tak do tohoto contestu ja nejdem……vôbec sa mi nepáči výber skladieb až na pár výnimiek, a aj tak poznám len zopár vecí sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

BoRo napsal(a):
    ——————————————————-
    > vetsinou projekty jedne
    > pisnicky

To bych neřekl.

Nulda
    Účastník

tak mě potěšila 10, super věc sm4

mno některé veci bych za elektroniku teda nepovažoval..

jinak jsem na tom podobne asi jako freezer možná o nějakou skladbu lepe.. akorát já určo nebdu moc googlit bo na to není čas..

BoRo
    Člen

to jsou strasne vykopavky.vetsinou projekty jedne pisnicky a ta 14 se 17sm6. AAA,stejne poslu,se aspon jednou regulerne zostudimsm0

M.i.k.e
    Člen

taaak…po 2 mesicich konecne on-line (bylo to ale utrpenism3),tak se hned pokusim zapojit…jen tradicni problem…nemohli byste to reupnout jinam nez na archiv.to?sm3

dance-girl
    Člen

Jéé, 22 a 24 sm5sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 127)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.