TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #8 (max8)

• Toto téma obsahuje celkem 122 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel max8 a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 125)
  • Autor
    eldee
    Člen

makauskas: snad nejsi ze strojarskeho oborusm3??nebo v cem jedessm0?zajimam se, pze to studuju a jeste jsem nepotkal zadnyho strojare co by jel na trance jako jasm2sm2sm7

Natix
    Účastník

makauskas:
    Nene, kontest může pořádat jenom ten, kdo nějaký vyhraje. sm16

makauskas
    Člen

Roman na zápočty bachasm4
    Tiež by som uvítal contest, lebo ten môj premiérový ma celkom povzbudil:) Ono je celkom možné ,že do nejakej tej contestovej medzery sa napchám aj ja, mám už vybraté tracky, ktoré zaujmú fajnšmekrov, len dokončujeme jeden projekt a záverečnú prácu a ložisková oceľ nepustísm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já žídnou pauzu nechtěl 🙂 ale ok, jestli nestíháš nedá se nic dělat…

Roman
    Člen

Nebojte, na contest sem nezapomněl, ale momentálně mam nějaký povinnosti ve škole (zápočty, seminárky, atd), takže contest asi až tak koncem příštího tejdne…ono stejně většina lidí chtěla nějakou delší pauzu, tak to snad ještě vydržíte 🙂

eldee
    Člen

jojo……..ja mam co opravovatsm15sm13

ceero
    Účastník

uz by to chelo nejaky ten novy contest co poviete sm2

BoRo
    Člen

uplne stejne jak Starf,nic vic

makauskas
    Člen

a už nič iné nechýba k tomuto podľa mňa fajnšmekrovskému contestu, len aby som sa vyjadril aj ja:
    mno na moju premiérovú účasť to nebolo zas také zlé, keby nepatrím medzi TOP10 lenivých ľudí v Republikesm15, možno by som dotiahol na 20…v každom prípade fajnové veci a blahoželém víťazovism5sm5

jinak teda super.. 🙂 v uniques jsem celkme drtivě vyhrál.. je vidět že vetšina zná to samé..

nicméne ten axwell mix hard fi mi dost šokoval.. to tu opravdu nikdo tuhle skladbu nezná..? takovej house hit.. ??

jiank snap a mantronik je od nováka ze servisu to mám kua naposlouchané sm0
    na marmion jsem si teda nakonec vzpomněl
    a deep forest jsem proste musel trefit nevím o moc podobných kapelách..

z toho co mi nejvíce sere.. je KRUSH jsem si říkal že to je on ale nechtel jsem trapčit (to bych takhle mohl zkusit natipovat půlku contestu a kde se trefím tak pak hledat..) velká skoda…

sant talk znám ale tohle mi nemohlo dojít..
    tonka sm8
    toho lumena jsme taky mohl dát.. 🙁

max máš v tom trochuhokej.. 🙂 tu karybdu se scyllou jsme mel taky

pro jistotu vytáhnu mail ale si teda hroznej gulášník.. sm0

51. deep forest – madazulu … +2 (tj. dohromady 3)
    56. Karybde & Scylla – Free Your Mind (original mix) … +3

18pts!

reagoval jsem na hints protože řecké báje a pověsti mám asi 70x přečtené.. 🙂 a o tom že jakasi scylla v hudebním světe existuje vím..:) zbytek už pomohl discogs.;)

Starf
    Člen

mm, este, ze sem na to nemel cas… poznal bych tak akorat Krushe a Yojiho 😮

Roman
    Člen

Týjo to sem teda nečekal, že takhle na poslední chvíli ještě vyhraju 🙂 Ale tak omlouvam se hlavně Freezerovi a Natixovi, že sem je takhle chvíli před koncem přeskočil. Jinak určitě neuškodí menší přestávka, než udělam další contest, takže zatim bych tu pauzu viděl na min. dva tejdny.

Freezer: Neboj, ukázek plánuju asi těch 40, ještě uvidim. A obtížnost bude podle mě celkem lehká, mě samotnýho nějaký googlování IDs v contestech moc neba 🙂

Natix
    Účastník

mountainer:
    Tak nemusí se každej účastnit všech, že jo. Jinak mi takhle krátký kontest přišel smysluplnější než nějaký, který trvá 3 týdny a přitom po týdnu už nikdo nic neposílal. Sice byl těžký jak prase, ale to už je věc jiná.

mountainer
    Člen

Natix zase druhej sm15 jinak dal bych v contestech pauzu, samotnýho mě to už teď moc neláká, i když čas je

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 125)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.