TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #8 (max8)

• Toto téma obsahuje celkem 122 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel max8 a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 125)
  • Autor
    max8
    Člen

po menší přestřelce na vedoucích pozicích…

freezer – 21
    natix – 18
    majklhauske – 13
    eldee – 13
    makauskas – 9

uniqs:

majklhauske – 3
    freezer – 2
    natix – 1
    makauskas – 1
    eldee – 1 část.

zatímco se freezer s natixem perou, majklhauske se díky svým hauzovým znalostem směje…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

je to sice těžký jako prase, se nedivim, že je tak malá účast, čím těžší kontest, tím menší účast…tady se to jasně potvrdilo
    ale tak něco se uhádnout dá, já ještě časem pošlu nějakej ten mini-update, ale moc už toho asi nebude

Anonymní uživatel
    Neaktivní

wow a to prej můj kontest byl těžkejsm0

max8
    Člen

standings:

1. freezer – 16
    2. natix – 15
    3. majklhauske – 13
    4. makauskas – 9

uniqs:

freezer – 3
    natix – 3
    majklhauske – 3
    makauskas – 1

šak to neposlouchej ne.. pro me čím delší tím lepší.. alespon se mužu rozpomenout.. sm3

Leosh
    Člen

voe, tohle je asi nejnudnější contest ze všech…sm8 stále přemýšlím, zda se zúčastnit, když nevím o jaké pořadí hraju… navíc ty ukázky jsou děsně dlouhý a je jich strašně moc, tak se mi to nechce ani znovu poslouchatsm6

max8
    Člen

laťka zůstává na 16 bodech

Roman
    Člen

Hmm tak pěkně těžkej contest, po prvnim poslechu sem poznal jen asi 4 věci a pár dalších znam od poslechu, ale asi nebude čas dohledat, takže ještě uvidim, jestli se zúčastnim 🙂

tak já svoje odeslal i když jako jestli tam bude těch 16 bodů tak ej to max.. nevím jak tedka na tom budu s časem takže jsme to radeji poslal ..sm4

makauskas
    Člen

no zajtra ti pošlem, ale bude to bieda…máš tam super veci, ale hlavne na tie ambientovky sa nechytám vobec, u iných zas poznám ten sound a nevybavím si názov…ale po odhalení tracklistu budem vedieť čo tahaťsm4

max8
    Člen

makauskas: moje taky

stats: 15 pts min, 16 pts max, tj. průměr 5 ids sm3

makauskas
    Člen

2 Max8:

ID 48 je moja srdcovka a už sa začínam chytať aj na iné, ale schválne daj kolko je zatial minimum, nech sa nestrápnim zbytočnesm4

kačko: hehe to je práve ten track co se mi vybavil když jsme tu vzpomínal na serviny L. nováka..:D

tak já mám zatím asi taky 5 názvů sm0 ješte dohledávám.. dost tracků jsme určite někde nekdy slyšel.. 🙂

navíc to příjde co si čekal že te každej hnedka první den zasype.. 🙂

max8
    Člen

jestli má cenu nějaké dělat… kontestantů mnoho není

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 125)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.