TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #8 (max8)

• Toto téma obsahuje celkem 122 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel max8 a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 125)
  • Autor
    káčko
    Člen

HEEJ mazec, 52sm10 už se těšim na výsledky 😀

tak což o to mi přijde dost tracků povedomých.. ale přijde mi že tam není moc nových vecí.. a ty starší se huř dohledavají..;) i když kolikrát vyvedený tracky..

jinak počítám že kdybych poslech kazety se servisem luboše nováka z dob kdy byl na zlaté praze našel bych nejeden track..

heh a tedka se mi zničeho nic vybavil jeden takovej..sm0

max8
    Člen

s 5 ids nyní zaútočíš na přední příčky

a to se mi zdálo, kolik tam neni klasik… sm3

eldee
    Člen

tak nevim…5 uhodlejch veci je moc nebo malo??sm15ja abych vedel jak sem na tom ve srovnani s konkurenci

sickboy šak jedine dobře že se neučastníš .. alespon mají lidi jako já i občas sanci..sm0

max8
    Člen

Sickboy: pokud by měl někdo zájem, dá se zřídit kategorie jen pro prvních 30 id sm11

makauskas: tak je otázka, jestli je poradce ortodoxní moc nebo málo sm3

Sickboy
    Člen

M.i.k.e.: Přesně. sm4 Jakýkoli počet přesahující 30 ukázek (max. těch 35) se mi zdá nadbytečný. Proto se toho taky neúčastním. Jsem línej a čas radši využiju jinak.

makauskas
    Člen

tak na tie názvy mám poradcu..ortodoxného trancera, ale aj on pozná a neviesm15

M.i.k.e
    Člen

ty jo,tak tohle je hodně těžký…tak zhruba sem poznal 3 věci a to si eště u dvou nejsem jistej názvem,takže asi nicsm6
    jinak v contestech bych pokracoval,ale ukázky stačej fakt jen těch cca 15 sec a hlavně 60 tracků je až až…myslim,že by bohatě stačilo tak těch 30…

wtffffff 40 je mega track.. znám ale neznám..

42 jakbysmet..

54 hraju pokaždý když hraju house..:) mega..

jinak ale platí to co na začátku.. ostatní je pro mě spanělská vesnice..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak těžké to je docela dost…ale je tam spousta známých věcí, akorát si vzpomenout na ty názvy…to je ten největší problém…nromálně bych si za to dal přes držku, např 2 nebo 40 takový pecky, který jsem si ve své době pouštěl furt, ale nemůžu si vzpomenout

jinak je fakt že to mohlo být jratší ty ukázky a taky ve 128 kvalitě a i to množstí 60 to je docela dost už…

btw 34 neznám ale zato znám 35 sm16

jako poslechove příjemný.. ale tady se nechytám.. sm0 btw pokud nekdo bude neajk uspešný budu ho podezírat že kamosi s maxem.. sm0

max8
    Člen

Binary +1

iamek
    Člen

Hmm… Poznal jsem jen 34ku sm15 … Zbytek jsem snad nikdy neslysel sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 125)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.