tak což o to mi přijde dost tracků povedomých.. ale přijde mi že tam není moc nových vecí.. a ty starší se huř dohledavají..;) i když kolikrát vyvedený tracky..
jinak počítám že kdybych poslech kazety se servisem luboše nováka z dob kdy byl na zlaté praze našel bych nejeden track..
heh a tedka se mi zničeho nic vybavil jeden takovej..sm0
M.i.k.e.: Přesně. sm4 Jakýkoli počet přesahující 30 ukázek (max. těch 35) se mi zdá nadbytečný. Proto se toho taky neúčastním. Jsem línej a čas radši využiju jinak.
ty jo,tak tohle je hodně těžký…tak zhruba sem poznal 3 věci a to si eště u dvou nejsem jistej názvem,takže asi nicsm6
jinak v contestech bych pokracoval,ale ukázky stačej fakt jen těch cca 15 sec a hlavně 60 tracků je až až…myslim,že by bohatě stačilo tak těch 30…
tak těžké to je docela dost…ale je tam spousta známých věcí, akorát si vzpomenout na ty názvy…to je ten největší problém…nromálně bych si za to dal přes držku, např 2 nebo 40 takový pecky, který jsem si ve své době pouštěl furt, ale nemůžu si vzpomenout
jinak je fakt že to mohlo být jratší ty ukázky a taky ve 128 kvalitě a i to množstí 60 to je docela dost už…