Reklama
Úvod › Fóra › Trance Diskuse › ID Contest #8 (max8)
První tři ukázky jsem tak nějak poznal, tak jsem si říkal, že to bude v pohodě, jenže pak dlouho dlouho nic. Další krutě těžký kontest. sm17
Binary +1 Jinak ale ten tejden na contest je myslim v poho, roztahaný dvou/tří týdenní contesty, kde se pak už nic neděje, sou celkem nuda… Zejtra doma poslechnu ukázky a uvidim, jestli bude mít vůbec cenu se zúčastnit :))
Binary. +1
Myslím, že už je trochu přecontestováno. Chtělo by to delší pauzu.
poznal jsem jednu… sm15
poznám asi 18, ale názvy budem musieť pekne dlho spomínaťsm4sm15
Star_Guitar: aby se to hejbalo a Palda61 moh vypsat další sm4 neni třeba dělat elaborát
i když toho budete mít málo, neva… a uniques se taky cení
A pročpak je ta deadline tak brzo? sm7
hm tak to je pěkně v … na 100% poznám tak tu 34sm3 a zbytek jako vůůbec jestě tak možná poznám 3-4 když si vzpomenu na název ale víc ani ťuk
Aha.. Tak já jsem v životě neslyšel 57 ukázek sm15. 3 znám.. Chválím za 34, ale tu pozná každej mongol sm15… Takže to nemá cenu..
Příští contest udělám já, i když nevyhraju sm8sm15. A udělám něco lehkýho, protože tohle je moc….sm7
další zabiják contest:D 4 tracky znám zaručeně a pak na dalšíí tracky si nevzpomenu na názevsm6
hlavně nepanikařit… kdyžtak zahintuju sm3
sice bych mohl ulovit jedno unique si myslim, 41ku, ale kvuli tomu to snad ani nema cneu posilat sm2
Hmm, tak tohle je hodně hard.