TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #9 (Roman)

• Toto téma obsahuje celkem 102 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Roman a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 103)
  • Autor
    Binary
    Člen

Freezer: neboj, bude to vrzat jen jemně sm0 contest připravím během následujícího týdne, tak se můžete těšit. sm3

Roman
    Člen

Natix, Freezer: áha, tak u toho Scot Projectu se omlouvam za mystifikaci, protože na disku mam jen radio edit a zapomněl sem, že to asi neni udělaný z original mixu…
    Takže oprava, 60ka je konkrétně „DJ Scot Project – F (Future Is Now!) (Hardriff Mix)“, tak teďka už je to snad správně a ještě jednou se omlouvam 😉

Freezer: co já vim, tak mi Binary říkal, že další contest spustí během příštího tejdne 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj to by mě taky zajímalo, protože i moje vërze označená jako original zní úplně jinak, proto jsem tuhle ani nepoznal

a taky by mě zajímalo kdy zhruba bude další (zřejmě trochu vrzavý) contestík

Natix
    Účastník

Mám dotaz na Romana, případně kohokoliv, kdo by věděl, z které verze DJ Scot Project – F (Future Is Now!) je přesně ukázka #60? Original Mix, který jsem stáhnul, tuhle pasáž v téhle podobě neobsahuje.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Roman napsal(a):
    ——————————————————-
    > 26. Art Of Trance – Mongoose (tek^tonik Remix)

Tohle je fakt luxusní trance. Jedno z nejlepších spojení toho staršího a novějšího soundu a naprosto unikátní atmosféra. Díky, žes to zařadil.

Natix
    Účastník

Kongra Binarymu a všem lépe umístěným než já. Hlavou o zeď si netluču (jediné, co jsem mohl poznat, byl ten Re:Locate se Steurem), ale hned zítra začnu shánět asi tak polovinu tracků. sm2 25 a 60 rulujou!sm5sm5sm5

Leosh
    Člen

binary: gratulace k vítězství a souhlas s posunutím dalšího kontestu – už tenhle jsem musel kvůli zkouškám takřka vypustit, takže jsem si to jen asi 2x pustil, poznal rovnou 3 IDčka + nějakých 15 dalších bych taky věděl, kdyby byl čas na hledání… ale prostě byly důležitější věci, takže moje účast byla spíš symbolická…sm6

Binary
    Člen

No mohl jsem mít minimálně jednou tolik bodů, 90% tracků z tohohle contestu mám, ale prostě jsem si nevzpomněl (viz Karada a x dalších). Obzvlášť mě štvou ty moje oblíbený jako je 31, 35, 38, 46-50, 52. Holt musim častějc poslouchat starší tracky. sm3

btw. kdy chcete další contest? viděl bych to ted minimálně na 2týdenní pauzu páč mám učení na zkoušky.

Roman
    Člen

Freezer: já si na účast nestěžuju…po pravdě sem takhle velkou účast ani nečekal 🙂 a u tebe je záruka lehkýho contestu, stačí znát diskografii Bonzai Music a L-Veeho s M.I.K.E.m sm16 😉

Roman
    Člen

majklhauske: ten hint k ID02 byl, že to vyšlo na labelu člověka, kterej tady loni byl, tzn. Nick Warren a ne Holden 🙂

Nejhorší je hned poznat svého oblíbeného autora a potom po všech čertech ďáblech hledat název tracku (neúspěšně, pochopitelně sm15 ). To se mi stalo u Fleminga i Astral Projection… sm6

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo taky se připojuji ke gratulaci Binarymu

M.i.k.e
    Člen

tak nepoznat 10,11,28 a hlavně pak 52,54 a 60 se docela stydim…jinak dobrej kontest…gratulace pro vítěze
    btw,Time Is Running OUt sem poznal hned,ale že sem nepoznal Echnalavu,kterou sem dřív dost točil je vostuda

max8
    Člen

čest práci sm11

01. tak tohle je ten kultovní thriller sm3

K1aptcha
    Člen

Zas takovejch věcí co mam a nepoznal jsem je sm0 smůlka no, ale na vítězství by to stejně nebylo, Binary je totiž bombič! Gratulace! A Romanovi dík za super výběr tracků!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 103)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.