Toto téma obsahuje celkem 102 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Roman a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 103)
z hlavy pojmenuju tak pět kousků ze ‚zlatého fondu‘ žánru sm3… pak řada ‚kde jsem to kruci slyšel‘, bohužel asi nebude čas zavzpomínat, a taky dost neznámých
teď žeru dvacítku, takovej ležérní blade runner blues nádech
kreeki: ale joo, trochu ta podobnost v těch Rammsteinech je, ale ta věc ze soundtracku je podle mě mnohem lepší, to když sem slyšel v tom filmu, tak sem si to musel hnedka sehnat 🙂
Jinak zatim se zúčastnili jen 3 lidi, takže zatim na solidní umístění má šanci každej 😉
Hmm, tak názvy mám akorát u 3 věcí, řada je mi povědomá, ale mám totální okno. Jestli si nevzpomenu na ten film z 1, tak se asi picnu. Nejspíš se opět nezúčastním, byla by to ostudasm4
já nevím co furt rypete.. ono vetšine z vás když budete contest delat přijde jednoduchý.. ale každej má oblíbence jinde takže já se dicky jenom smeju jak nekdo píše že je to jednoduchý..
muže se stát že nekdo napíše že je to težkej contest a třeba 5 lidí s tím nebude mít problém..
je to vždy jen o tom trefení se do vkusu.. mno nic jdu to stáhnout a kouknout nato.
5,28,mozna uhodnu film. V „asi a sakra“:10,34,43,49(i kdyz vim v jakem Essential to je)mozna uhodnu film
Kdy uz nekdo prijde s necim aby mi to sedlo?ha?
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 103)