TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #9 (Roman)

• Toto téma obsahuje celkem 102 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Roman a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 103)
  • Autor
    kreeki
    Člen

poznal jsem jeden track + vim z jakýho filmu je ta 01, takže si můžu sehnat i název… má cenu se účastnit? sm15

max8
    Člen

z hlavy pojmenuju tak pět kousků ze ‚zlatého fondu‘ žánru sm3… pak řada ‚kde jsem to kruci slyšel‘, bohužel asi nebude čas zavzpomínat, a taky dost neznámých
    teď žeru dvacítku, takovej ležérní blade runner blues nádech

prima, těšim se

Roman
    Člen

kreeki: ale joo, trochu ta podobnost v těch Rammsteinech je, ale ta věc ze soundtracku je podle mě mnohem lepší, to když sem slyšel v tom filmu, tak sem si to musel hnedka sehnat 🙂

Jinak zatim se zúčastnili jen 3 lidi, takže zatim na solidní umístění má šanci každej 😉

kreeki
    Člen

že v Rammstein – Mein Herz Brennt je dost podobná melodie jako v tý 01? tak jak to posloucham tak si řikam fakt že je to skoro ono…

Flash2001
    Účastník

Hmm, tak názvy mám akorát u 3 věcí, řada je mi povědomá, ale mám totální okno. Jestli si nevzpomenu na ten film z 1, tak se asi picnu. Nejspíš se opět nezúčastním, byla by to ostudasm4

Sickboy
    Člen

Tak po sedmi vynechaných contestech se zapojím i já. sm3

Natix
    Účastník

kreeki:
    Menší chybka, mělo to být 10, 20, 37, 38, 44 a možná 27.sm4

kreeki
    Člen

Natix: 27 a možná 27 sm15

Natix
    Účastník

hellman napsal(a):
    ——————————————————-
    > tohle je kontest z přesně tý hudby, kterou tak
    > miluju a o který vim takový hovno sm15

Asi tak nějak, jedna pecka vedle druhý, ale skoro nic neznám.sm13 Mám jenom 10, 27, 37, 38, 44 a možná 27.

ehh jsem nejak blbe koukal.. místo 29 má bejt 30 🙂

takže 10, 18, 27, 29, 43 obzvlášte zupa track 53, 55, mám na uty ostatní se uvidí.. neco by se z toho ješte dalo vytáhnout..;)

já nevím co furt rypete.. ono vetšine z vás když budete contest delat přijde jednoduchý.. ale každej má oblíbence jinde takže já se dicky jenom smeju jak nekdo píše že je to jednoduchý..

muže se stát že nekdo napíše že je to težkej contest a třeba 5 lidí s tím nebude mít problém..

je to vždy jen o tom trefení se do vkusu.. mno nic jdu to stáhnout a kouknout nato.

kreeki
    Člen

já bych udělal contest, jenže z těhlech věcí nikdy nic nepoznam takže smůla sm19

makauskas
    Člen

To tu fakt nikto okrem mňa nespoznal 16tku?sm4

BoRo
    Člen

5,28,mozna uhodnu film. V „asi a sakra“:10,34,43,49(i kdyz vim v jakem Essential to je)mozna uhodnu film
    Kdy uz nekdo prijde s necim aby mi to sedlo?ha?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 103)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.