TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #9 (Roman)

• Toto téma obsahuje celkem 102 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Roman a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 103)
  • Autor
    Palda61
    Člen

mountainer: já 5 ale taky nevím názvysm15

kreeki
    Člen

tak už sem si to zjistil, no lol, dokonce to mam i doma sm13

mountainer
    Člen

opět jsem skapal, znám max 4 věci a to si ještě u dvou nemůžu vzpomenout, co jsou zač sm15

kreeki
    Člen

no právě, to mě štve nejvíc.. ta paměť no, musim se poradit někde jinde sm15

M.i.k.e
    Člen

kreeki : mno,mě to taky chvíli trvalo,ale ve finále mi to cvaklo a věř,že je to hooodně znamý…až by se dalo říct kultovní záležitost…

kreeki
    Člen

nechcete mi někdo na icq napsat z jakýho filmu to teda je pls? contestu se pravidelně neúčastním, páč jsem poznal jedinej track.. nikomu to nevyzradím.. hrozně mě to uvnitř kouše že si nemůžu vybavit… prosím napište, 269066316

M.i.k.e
    Člen

jo,tak tu jedničku už vim…musel sem si jí sice pustit asi 10x za sebou,páč ten motiv mi naběhnul hned,ale ne a ne si vzpomenout…až teďsm16…předpokládám,že 90% lidí tady ten film vidělo…

Leosh
    Člen

jsem na tom podobně, jak freezer…sm11

Anonymní uživatel
    Neaktivní

heh ta 01 je přeci úplně jasná, kdo ten film viděl, tak tohle prostě musí ohádnout, naprosto typická hudba pro ten film, geniální soundtrack, možná jeden z nejlepších všech dob

no ale jinak jsem zjistil, že mám pěkně děravou palici, to je opravdu parádní contest, samé skvělé tracky, ale já si na ty názvy prostě nevzpomenu, i když ty melodie znám jak své trenky 🙂 po rychlém průletu jsem přišel hned asi jen na 5 tracků a asi 30-40 jich znám ale nevzpomenu si, dobrá bilance 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Já si zatím při prvním poslechu vyrval nejvíc vlasů u #7. Tam mi najel i ten vokál, ale ne všechny slova si asi správně pamatuju sm7 To je ale ostuda…

#1 jsem někde slyšel a říkal jsem si, že to zní jak z filmu, ale v zápětí jsem to zavrhnul, protože jsem si říkal, že bys to tam nedal.

kreeki
    Člen

Roman: já na to přijdu z čeho to je 😉 určo to mam doma…

každopádně Rammstein mají i jednom svym tracku velmi podobnej sampl, a to znám z Lilja 4 – Ever… ale to asi nebude bootleg rammsteinů sm15 (snad jsem toho nevykecal moc)

ale mam tušení že i tuhle verzi odněkud znam, kua to je vokno sm9

Anonymní uživatel
    Neaktivní

zítra se na to vrhnu, dnes mám šábes sm0

Roman
    Člen

Týjo to sem nečekal, že to nakonec bude těžký 🙂 Koukejte zapátrat v paměti a určitě si na nějaký věci vzpomenete, nevybíral sem tam žádný zákeřnosti 😉

kreeki: jj 01. je z nějakýho filmu 😉 za tohle dam asi i bod, když někdo napíše z jakýho…asi nejtěžší věc v contestu
    makauskas: nebuď línej a koukej se zapojit sm16
    Honzin: nj tak každej má jinou představu o „jednoduchosti“, ale já se fakt snažil ta dát věci celkem známý 🙂 a ten sample u 55. je schválně z týhle né tak provařený pasáže
    Dexx: nj já nejsem zrovna moc na vokálovky :))
    Andrews: no kdybych tam dal míň tranceu, tak jak tak koukam, tak by se nezúčastnil nikdo :))

No doufam, že se nakonec teda aspoň někdo zúčastní, protože jinak nevim, jakej jinej contest udělat, aby si někdo nestěžoval že to je těžký, hodně housový, zpívánkový a dokonce i snad trancový 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Především v začátku a na konci jsem se chytal, v tom víceméně upliftovém prostředku jsou věci, které znám, ale název si nevybavím.

Chválím ale za contest, tentokrát nemám co vytknout, až na to, že bych tam dal míň tranceu sm2

Dexx
    Člen

Ty bído! Tam je vokálůůůů…. sm15sm15 Poznal jsem 2 tracky. Slovy DVA! Asi 50 ukázek jsem v životě neslyšel. Potrženo sečteno… neúčastním se.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 103)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.