TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #9 (Roman)

• Toto téma obsahuje celkem 102 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Roman a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 91. až 103. (celkem z 103)
  • Autor
    Last
    Účastník

Tak mám 05, 51 a něco mi říká 18, 19, 28, 37 a 43 sm11 Osobně mi to stačísm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Jsem zvědav.

Honzin
    Člen

jednoduche….no o jednoduchosti mam jinou predstavu, 5 znam, 4 znam jen z poslechu takze ani tentokrate neucast (btw 55 good track, ale spatne vysamplovany…kazdy si hned nevybavi ten track). doufam ze se zucastni dost soutezicich..s 8-9 trackama bych neuspel ani tentokrate

Thund3R
    Člen

Tak zatím minimálně jedna věc – 3ka je naprosto jasná,juchůů sm0
    EDIT: Kua,u 28 mám vokno sm7
    EDIT: Tak mám jasný dvě,51čka mi chvilku trvala ale dostal jsem jí sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tohle je kontest z přesně tý hudby, kterou tak miluju a o který vim takový hovno sm15

no, mám tak 8 věcí, dost ostudasm7

kreeki
    Člen

wenca: 28 ne-e? styď se sm15

makauskas
    Člen

účastniť sa nejdem, ale kto by chcel, poradím mu 16tkusm4
    slovom : šestnástku…a skusim po česky: šestnácku, bá, ja fakt neviem po českysm15 nuže: sixteen, sm4

wenca
    Účastník

Star Guitar: tak já slovy 2 sm15 vím jen 31 a 38, ale na 100%sm0

Tak já jsem poznala 1 track sm15 slovy „jeden“

ceero
    Účastník

tak ja znam cca 3 (vratane tej 43 sm0)
    kua ta 55 je mega znama ale nespomeniem si sm8

K1aptcha
    Člen

no tak po prvnim poslechu mam +- sedm věcí a u 31., 35., 40. a 43. bouchám hlavou o stůl abych si vzpomněl sm15
    jinak každopádně asi zatím nej contest řekl bych sm3

kreeki
    Člen

no myslim že mi to stejně nepomůže,protože v minulejch contestech jsem vždycky uhádunul max jedinou věc sm13 ale uvidíme..

takže jdem na to…
    01. to jsem slyšel v nějakym filmu i, 18. to předělali taky šmoulové ne? sm15 28. no jasně sm4 43. to už jsem taky někde slyšel, 55. známe novější verzi, ale jméno nám nějak vypadlo sm19

Hehe dostál jsem své povinnosti a poznal 1 track.. kdo bude lepší? sm15

Roman
    Člen

Takže po trochu delší pauze je tu další contest.
    Myslim si, že sem to udělal celkem dost jednoduchý, tak snad se zúčastněj i ti, kteří se jindy vymlouvaj na obtížnost 🙂 Počet IDs sem nechal stejnej, jako byl v minulym contestu, to znamená 60, což může zas někomu připadat hodně, ale myslim si si, že vzhledem k „obtížnosti“ je to tak akorát…takže snad mi takhle aspoň nikdo nepošle hnedka první den kompletní ID list :)) Jinak délka ukázek je tradičních 15 vteřin.

Ukončení contestu bych viděl asi na příští středu nějak večer, to ještě upřesnim. A třeba někdo odhalí všechny IDs ještě před timhle termínem, takže uvidíme 🙂

E-mail na zasílání IDs: idcontest09@seznam.cz
    (posílat můžete klidně až během víkendu, já stejně jedu dneska zas pryč na prodlouženej víkend a nevim, jak se dostanu k netu…ale tak každej den snad určitě ;))

ID CONTEST 09
    http://leteckaposta.cz/467597236

mirror: http://up.uloz.to/380132/ID09.rar

Tak hodně štěstí a snad vás to bude aspoň trochu bavit 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 91. až 103. (celkem z 103)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.