TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Impress 21.11. v pražském Pekelném baru

• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 27)
  • Autor
    Petros99
    Člen

Akce rozhodně dobrá, nelituju toho, že jsem vyrazil….Rewolta jsem slyšel asi posledních 10 min. jelikož jsem dorazil krátce před půlnocí, kdy

zrovna dohrával. Dj Jeaniss super set, i když jsem myslel, že to bude trošku „řezat“ , ale neva (navíc super slečna za mixákem), mno a Rewalkers

jako vždycky paráda na závěr této kalby….tracky typu: Riff, King of my castle (SvD rmx), Close my eyes (taktéž v Sanderově mixu) fakt můžu….a nebo

nezapomenutelná Sia – The girl you lost to cocaine – zkrátka Sander zazněl několikrát na této pártysm4…..a jak už zde zmínil GiGiDagia nejlepší mix od

Pete Walka asi v půl 7 ráno, nekonečný mix Café Del Mar aneb když si pan Dj hraje s mixákem a taky mě pobavila jeho hláška, když dohrál,řekl:

„Jedéééém do Studiááá“….

Taktéž zdravím ty, s kterými sem tam pařil a kecal zejména Jardu, naši novou pařící kamarádku Báru a Souču-)))sm3

Těším se na další vydání této super akce (tuším,že bude zas někdy v lednu)sm5

GiGiDAGia
    Člen

😀 😀 Jojo, já když to viděl na parketu, jak ho dívky odhalili, tak jsem chtěl začít tleskat 😀 Ale utekl … 😀

sompet
    Člen

GiGi: sm15 jo tak ten byl výborný….jsem byl zrovna na záchodě a slyšel jsem ho jak p.čuje na nějakou „chytrou“ slečnu, která mu vytrhla knofle…tak se mě ptal, jestli u sebe nemám nějaké šitíčkosm15 že tady nechce chodit jako nějaká buzna s rozepnutou košilí. Pak jsem ho chvíli pozoroval, že stál nasraně se založenýma rukama a pak už to měl upgradenované o nějaký ten provázek nebo tkaničkusm0

eXrate
    Člen

Tak po hudební stránce hodně podařený.

Z Revolta sem bohužel moc neslyšel…Pamatuju si akorát Miko – Muzaik (Markus Schossow Remix). Příště snad přijdu dřív.
    Jeannis mile překvapila, Cafe Del Mar a podobný pecky:) ke konci sem si slušně zapařil.
    Rewalkers hvězdy večera, když sem zrovna nepařil tak mě vždycky po chvíly zvedly na nohy věci typu You Own Way atd. Sice hráli dost proflákle ale to mi vůbec nevadilo např takovej Riff sem live už dlouho neslyšel:)

Takže sečteno a podtrženo, celkově hodnotim akci 8/10 🙂

btw. Děkuju pěknejm slečnám že bylo na co koukat:))

GiGiDAGia
    Člen

😀 😀 😀 Jasnýýýýýýýýýý

EDIT: Ještě zdravím Helenu Zeťovou, sice na mě koukala divně 😀 ale koukala ! 😀

sompet
    Člen

[quote GiGiDAGia]jo ještě postřeh - měl originální košili 😀 :-D[/quote]

Myslíš tu bílou propletenou nějakýma tkaničkama?sm5

GiGiDAGia
    Člen

Součův kámoš 😀 Prý po akci jel rovnou na nějaký testy na fotbalového rozhodčího či co 😀

jo ještě postřeh – měl originální košili 😀 😀

Revolt
    Člen

GiGiDAGia

jakej trener??? 😀 to nechapu

Revolt
    Člen

GiGiDAGia

jakej trener??? 😀 to nechapu

GiGiDAGia
    Člen

Hezké odpoledne všem zúčastněným 😀 Z pocitu „trapasu“ a ještě většího trapasu, když jsem si „jako“ stoupl před DJe 😀 se nakonec stala monstrózní akce s mnoha hudebními žánry proudícími do našich oušek … Všem známým (moc jich nebylo :-D) a účinkujícím děkuji 😀

Brutálních 20 minut „konce setu“ Prochiho by se mělo vydat jako promo CD 😀 Cafe Del Mar ve „forever mixu“ apod. bylo hrozně kruté …

Díky Barboře, Petrovi, Binarymu (že mi „zblbnul“ hlavu, abych tam šel :-D), Romčovi, Součovi a jeho trenérovi 😀 Revoltovi (nejen za Schössowinu), Jeaniss za fajn pokec a luxusní „jiný“ setík a Rewisovi s Prochim, kteří nás zahrnuli i tak očekávaným popíkem (v Sanderově hávu …).

GiGiDAGia
    Člen

UPDATE: Tak ani Partygirl nedorazí

Revolt
    Člen

vyborne 🙂 tak to ma byt

GiGiDAGia
    Člen

Budu se snažit 😉 Na srpnový jsem přišel ve 22:05 😀

Revolt
    Člen

GiGiDAGia

to kazdopadne! 🙂 ale zacinam ve 22 tak bych doporucoval prijit 🙂

GiGiDAGia
    Člen

Revolt: Jednoho Schössowa prosíííííííííííím

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 27)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.