TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Impress 23.1. v pražském Pekelném baru

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 23)
  • Autor
    Petros99
    Člen

Akcička fakt vydařená, po pracovním týdnu jsem se aspoň výborně odreagoval….Revolt výbornej tech zahrál jako vždycky, Tom Haley zezačátku spíš takový electro, ale pak to začal trochu „řezat“ – mile mě překvapil trackem: Sander van Doorn – Apple (Marcus Schossow rmx)sm5 a Rewis s Pete Walkem taky dobrý (zaznělo i pár Sanderů, jak už zde psal kolega)….

Jinak zdravím všechny své známé, spolupařící, kamarády i nově poznané z akcí , zejména pak: Honzu, Ajinku, Hvezdu, Lachtyho, GiGiDagia,
    Binaryho, Komoda, Danyjela (který za námi dorazil z LoT) a také sympatickou slečnu a kamarádku Báru-)))sm0

Těším se na další vydání této sqělé akce v Peklesm4

Marek2
    Člen

Nevite jak se jmenuje ten track co hraje revolt na tom videu….?

komodo
    Člen

Sohlas, super akcicka, super lidi. Me nejvic sedl Revolt a pak Rewis.

kratičké videjko (nutno co nejvíce zesvetlit contrast a jas) bohužel doták to nedává příšte už si to nějak pořeším..

[url=http://cz.youtube.com/watch?v=jNxFzXqVJrY]revolt a jeho práce s šavlí :)[/url]

Binary
    Člen

Bezva akce. Nejlíp zahrál Rewis, jako tradičně. sm3

GiGiDAGia
    Člen

Super akce 😀 Méně lidí než posledně (to je absencí Heleny Zeťové…), ale super banda, takže díky DJ-ům, a dále jmenovitě: Petrovi a jeho bandě (těch bylo dost :-D), krátce se objevila i Hanny :-D, Komodovi a Binarymu 😀 (víte, že nejlepší je žena s penisem?) 😀 a Barboře … no ale už nevím kdy dorazil i starý známý Daniel 😀 Jediný, kdo utekl z Vertiga …

Hudba fajn, Tom Haley začal pomalu a postupně to rozjel, zazněl i uplift … ale Vltava byla děsná, to se prostě nesmí 😀 Jinak Revolt na začátku fajnově a z desek 😉 a Rewis s Prochym byli moc fajn až ráno, ze začátku spíš housový věci … ale pak pár Sanderů :-D, Cafe Del Mar, … 😀 no prostě jízda až do 6:40 😀

Další fajn Impress, 20. března hurá zase ! 😉

GiGiDAGia
    Člen

Ouuuuuu, to je veliká škoda Vojto, tak ať máš alespoň pooperační klídek 🙂

Vojtass
    Člen

Kéž by, kéž by. Po dnešní operaci se mě zítřejší mejdánek netýká a jsem z toho notně rozhozen sm19

GiGiDAGia
    Člen

Tak zatím tento topic nějak vázne 😀 Tak snad s ety síly opravdu rozdělí mezi LOT a Impress 🙂 Zítra naviděnou !

GiGiDAGia
    Člen

Vojtass: Mluvil si o tom už 2. ledna 😀 😀 Impress jede …

Chazty
    Člen

jména na Impress ani ve Vertigu mě nějak nelakaj, takže asi budu doma a konečně se učit. sm6

Euphon1c
    Člen

to je dobre, alepson se lidi tak nejak rozdelej mezi vertigo a pekelnej bar a nebude tak narvano. prirozena selekce 🙂

f1d0
    Člen

No já mám rozhodně dilema, oboje zní velmi zajímavě sm3

Flash2001
    Účastník

Kdyby se to nekrylo s LOTem, tak bych asi šel. Takhle ale u mě vítězí LOT, ty „zpívánky“ jsou mi přeci jen bližšísm4

Petros99
    Člen

Nevynechal jsem poslední vydání této akce, nevynechám ani tuto….čili stopro také půjdu,sm5 tohle mě rozhodně láká víc než „zpívánky“ ve Vertigusm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 23)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.