TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Impress 27.07.2007 – zahraje Eddie Sender

• Toto téma obsahuje celkem 45 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 55)
  • Autor
    Pavlas
    Člen

no to pivko me taky docela drtí – ty ceny jsou hodně zdrcující – :oP

Pavlas
    Člen

AlterAfter: nahodou line – up luxusní – na Sendera se moc těším, Rewis klasika, Matamary mam rad – co jsem je slyšel naposledy tak uplne luxusní setík – fakt mě rozsekali – a tadeas zase nadějný producent – tak doufám že mi to dneska večer vyjde jelikož mladá tohle moc nemusí tak ji musim ukecat..:oD

trancman
    Člen

Juu, trance a Matamar, supeer, přijdeme Mates a Helík 🙂

MikeOcean
    Člen

lol:-/

AlterAfter
    Člen

je :oD

iamek
    Člen

Sender je tralalacka :-O ? :_)

AlterAfter
    Člen

No ještě aby se tam platilo dyť jen pivo tam stoji 50 a line-up o ničem. Naprosto o ničem maximalně Rewis jinak samy tralalačky.

Tadeas
    Člen

22:00-23:00 Tadeas
    23:00-00:30 Matamar
    00:30-02:00 Rewis
    02:00-04.00 Eddie Sender
    04:00-05:30 Yan Dark

vstup je zdarma..

2Sexy
    Člen

Tak co prosimvas? Nikdo nic nevite? Je to dulezity…

.:veon:.
    Člen

J.Clara len jedna mala otazocka 🙂 ako dlho eddieho poznas (ak ho vobec poznas), ze ho hned aj sudis??

k teme, skoda, ze som inde, inac by som sa urco stavil 😛

2Sexy
    Člen

Nevite podrobnosti ? Napriklad casovy lineup, od kdy zacinaj hrat, v kolik to konci … nebo napr. homepage „pekelnyho baru“ by nebyla k zahozeni, vubec jsem ji nenasel…

Diky.

Pavlas
    Člen

Ježiš marja ja nevim co zase řešíte za p*čoviny… 😐 to chodíte na dje podle toho co si oblíkne na sebe nebo co ma za napis na tričku? tady at je jakakoliv akce tak se najde akorat spousta remcalů ktery najdou sebemenči blbost kterou budou nafukovat jako balon… mimochodem na transmission měli blank and jones pokud vím trička s nápisem Blank and Jones a svým logem – a nevidím na tom vubec nic špatnýho…:-!

deivis
    Člen

dance-girl (IP zapsáno) – sice je to OT ale odpovim. Ano planuji.. Spolecne s prvni tiskovkou.. Trosku se to zpozdilo. 🙁

Starf
    Člen

Newman: no ja mam treba trenky s napisem emotion kolem dokola 😀

*_Marek_*
    Člen

taky nejedu, i když Eddie v Praze zní lákavě,ale …..Jít tam jen kvůli němu to fakt ne-e :_)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 55)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.