Toto téma obsahuje celkem 45 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 55)
AlterAfter: nahodou line – up luxusní – na Sendera se moc těším, Rewis klasika, Matamary mam rad – co jsem je slyšel naposledy tak uplne luxusní setík – fakt mě rozsekali – a tadeas zase nadějný producent – tak doufám že mi to dneska večer vyjde jelikož mladá tohle moc nemusí tak ji musim ukecat..:oD
Nevite podrobnosti ? Napriklad casovy lineup, od kdy zacinaj hrat, v kolik to konci … nebo napr. homepage „pekelnyho baru“ by nebyla k zahozeni, vubec jsem ji nenasel…
Ježiš marja ja nevim co zase řešíte za p*čoviny… 😐 to chodíte na dje podle toho co si oblíkne na sebe nebo co ma za napis na tričku? tady at je jakakoliv akce tak se najde akorat spousta remcalů ktery najdou sebemenči blbost kterou budou nafukovat jako balon… mimochodem na transmission měli blank and jones pokud vím trička s nápisem Blank and Jones a svým logem – a nevidím na tom vubec nic špatnýho…:-!