TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Impress 27.07.2007 – zahraje Eddie Sender

• Toto téma obsahuje celkem 45 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 55)
  • Autor
    dance-girl
    Člen

deivis: No neplánuješ někdy teď otevřít ten e-shop? Tak přidej do sortimentu ještě erotický zboží s logem E-Motion, třeba by se ti zvýšila prodejnost :oP:-)

deivis
    Člen

Newman (IP zapsáno) – ty woe. to by byla docela prdel.. bych aspon vedel ze me nepodvadi s obycejnym plastakem.. ale me e-moce. teda by me zajimalo jak by vypadal 🙂 hehe

Newman
    Člen

dejvis: ještě kromě jiných Oliver Kahn :oD Z prodeje to stáhli proto, že výrobce použil jména německých reprezentantů bez toho, aniž by to s nimi konzultoval… Což je docela průšvih 🙂 Představ si třeba, že by si tvá přítelkyně pořídila vibrátor Dejvisovy e-moce, o kterém bys ty neměl ani páru :oD

deivis
    Člen

Nuld@ (IP zapsáno) – tak třeba ja videl vibrátory které meli jméno MICHAEL BALLACK. To jmeno dostaly podle jeho svalnatych nohou, protoze ten vibrator byl asi take ferovej macek :o).
    Tak proc by nemohli byt kondomy tohoto razu..
    Akorat z trhu to tenkrate stahli protoze to neproslo.. 🙂

Nulda
    Účastník

hele brzdete lidi bo zacnou chtit holky kondomy s napisem Tiesto (nedejboze Paul van….) :oD:oD:oD

Paya
    Člen

J.Clara – no flame, nicméně v poslední době (letní festivaly) měl tričko se svým jménem Ferry Corsten, Axwel nebo Fred Baker 😉 hehe, a všechna ta trička bych klidně bral 🙂

ahoj
    Člen

Deivise zná víc lidí i bez reklamy 😀

Já jsem taky neviděl jinýho DJe, kterej by měl na tričku svoje jméno. Ale Mareš taky nosil kožíšek, než si z něho začali dělat srandu :oD

Jen tak mě napadá, kdyby třeba Karel Gott vystupoval v tričku s nápisem Karel Gott :oD

Sq4Raa
    Člen

Hustey:
    ,,Homosexualita, někdy nazývaná též homosexuální orientace, homosexuální preference, homosexuální zaměření, homosexuální založení, je v lékařském (psychiatrickém) a sexuologickém významu převažující nebo výhradní erotická citlivost (reaktivita) vůči osobám (jedincům) téhož pohlaví“. (wikipedia)

Že gayové mají vlasy jako Menno de Jong, jsem nikde nenašel :-! :oP

Sq4Raa
    Člen

Kdyby si na sebe nedělal reklamu, tak ho ani neznáš….

J.Clara
    Člen

deivis
    Ale jo, takhle je to podle mě dobře, že si takhle děláš reklamu na svoji akci, ale když si on dělá reklamu na sebe a ještě se u toho chová jako vůl a dává svým chováním najevo, že je někdo tak to je divný.

P.S. ty se chováš normálně a nedáváš na jevo že seš někdo a že děláš Emotion.

Nulda
    Účastník

Skvarek: jak je vidno pouzitim Pulpiho vlastnich zbrani proti nemu jsi ho naprosto odzbrojil a udelal z nej male hodne hloupe decko kazdopidne cela zena uz to hodne potrebovala

deivis
    Člen

J.Clara (IP zapsáno) – tak ja treba ted docela dost nosim tricko s reklamou jedne akce.. Dost lidi me kvuli tomu poznava (coz me dost stve) ale beru to jako reklamu. Treba to take bere jako reklamu. Ja propaguji akci, on sebe..

J.Clara
    Člen

Nikdy bych si na sebe nevzala tričko se svým jménem. Jenom abych dala na jevo kdo vlastně jsem.

Ti co nosí na tričku jméno někoho jinýho jasně říká koho mají rádi a kdo se jim líbí.

paran
    Člen

ježiš zase nejaka neošukaná:oD:_)

a djjové co nosej třička s cizíma jménama ?? ty jsou taky??

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 55)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.