TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Impress 30.11. v klubu Pekelnej Bar

• Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)
  • Autor
    TranceMan
    Člen

Byla to supeeer akce 🙂

MikeOcean
    Člen

Plagát je super:-D, ale obsazení:-!…. jo nezapomen přidat do toho nového tracku i tu svoji politiku bobe:_)… good bye Lenin:-|

jo pamatuji že tehdá nejak ten pomerancovej došel..:oD

Eva
    Člen

majklhauske: :-O píšu si tě do soukromý knihy rekordů :-))) Anžto, jestli dobře počítám, tak to je hezkejch 5 litrů džusu… a správně děláš, tekutiny jsou zdravý. Alespoň ke stáru nebudeš mít problémy ani s močákem ani s prostatou! Džusu zdar! 🙂
    Eva

Radek: Já si to neberu osobně 🙂
    Je to prostě přímá úměra – čím dražší nájem a čím dražší zařízení, tím dražší pití….
    Kdyby majitelé Hospůdky na Růžku s pivem za dvacet viděli naše nájemé a platby za elektřinu, tak by to zcela určitě nerozdejchali.
    Čímž nebrečím, ale jen konstatuju, že vrchcáby nejsou to samý co krasobruslení.

a víte že já už jsem kluby naházel do jednoho pytle protože všude kde občas zavítám jsou ceny hodne na českým standartem..(tuktuk zatím si mohu to stále dovolit) takže se cenami ani moc nezabývám.. nikdy nezapomenu jak hodně dávno(to jsem ješte tančil s berlemi :-D) jsem ve vertigu pil jenom džusy a nechal tam 800 :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

for:Eva
    Nemyslel jsem to vůbec špatně ale aby to nevypadalo že jedinej Pekelnej Bar má drahý pití, vím že to jinak nejde, v Mecce jsou myslím ještě dražší ale tak to v Praze v klubech už bývá.

Eva
    Člen

Promiň Radku, ale nemám moc ráda dezinformace.
    Takže lehké srovnání:
    PIVO – Pekelnej Bar 0,5 Stella 50,- …… Vertigo 0,4 Plzeň 12tka 39,-
    LONG ISLAND ICE TEA Pekelnej Bar 175,- ……….. Vertigo 155,-
    MOJITO Pekelnej Bar 129,- ….. Vertigo 98,-

Že jsou kluby dražší než hospody je každýmu rozumnýmu člověku jasný, hospody neamortizují tak drahý zařízení, nemají program, nemusí platit tolik lidí… takže logicky ani my, ani Pekelnej Bar nejsme levní, protože prostě být nemůžeme.
    Ale házet nás do kategorie extradrahej podnik, proti tomu se musím lehce ohradit.

Těm kdo chápou děkuji za pochopení, těm kdo nechápou taky přeji krásný večer 🙂
    Eva, Vertigo

Anonymní uživatel
    Neaktivní

for:majklhauske
    produkce hudby
    1. track se před několika dny dodělal, teď je ve fázi vydání

for:Dolikus1
    když je drahý pití, tak se může nasát jinde a tam si koupit jen něco aby se tam nestálo na sucho:-D

ehm produkce jako produkce noci nebo produkce hudby?
    první případ lze pochopit ale proč se to tak začalo objevovat..

druhý případ nehcápu protože tolik producentů a zadný skladby.. 🙂

Dolikus1
    Člen

Nevim,mě to tam připadalo taky celkem zbytečně drahý…Ale klubík jako fajn,bohužel díky těm cenám jen na občasnou návštěvu..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

for:majklhauske
    Myslím, že dua Djs nevznikají z mody a jen tak ale třeba proto, že si stylově spolu ladí a také spolu pracují na produkci, tak proto se rozhodli, že budou hrát spolu jako duo.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ceny nejsou tak hrozný oproti jiným klubům(roxy,vertigo,studio54), je pravda, že pifko tam stojí víc než v hospodě ale tím víc si ho člověk za tu cenu vychutná:oD

marketing
    Člen

Jinak se asi zajdu mrknout

marketing
    Člen

Tak dua se dělají proto, že už daní djs nestíhají hrát sami, lidově řečeno . Ve dvou zvládnou to co jeden dobrej :oD nééé sranda, ale něc na tom bude.

Stoupa
    Účastník

Kdyby tam nebyly tak příšerný ceny, asi bych zašel…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 22)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.