Úvod › Fóra › Trance Diskuse › In Search Of Sunrise 8 Tour – Richard Durand 18.9. 2010, Sasazu
- Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
styk pohlavson a poslední změna proběhla před 14 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
19. 9. 2010 v 16:27 #182050
Kucas
ÚčastníkJá jen v krátkosti.
Bylo jasný, že to od Duranda nebude taková řezničina jak to od něj velká většina lidí čekala ale pro mě to bylo naprosto v pohodě 8+/10
Ale Leon to rozjel ve velkym stylu 😀 Summernight Confessions, The Future, Fly Back To Her nebo Magik Journey. Jednoznačně 10/1019. 9. 2010 v 16:23 #182049styk pohlavson
Člen[quote hectic]Zlost ze mě přes noc trochu vyprchala, takže se pokusím být objektivní.
Akce výborná, chtěli jsme si předtim jít někam sednout a trochu se hodit do nálady za menší prachy, ale nic jsme nenašli, takže jsme šli rovnou tam okolo půl jedenáctý jsme dorazili. První dojem z klubu byl výbornej, Sasazu je fakt luxusní klub, obsluha perfektní, ceny sice byly vysoký, ale vše asi jen o 30 korun dražší než jinde. Gredner hrál dobře, i když bylo prázdno na parketu, na Duranda už jsme šli blbnout, zahrál par tracků, kterýma nás rozsekal, ale poslední hodina a půl byla nuda. Když nastoupil Leon, tak to bylo hned o něčem jinym, Leon to naprosto rozsekal, zahrál Gotham, kterej byl bohužel převejškovanej, ale i tak jsem řval jak o život, to je prostě snad track roku.
Bohužel se +- v druhý hodině Bolierova setu přihodilo něco co mi zkazilo dojem z celýho večera. Já rozumim, že se Sasazu snaží bejt klub na hodně vysoký úrovni a více méně se jim to daří, že je to klub bezpečnej, ochranka to hlídá pečlivě atd. Ale já se s tim teda setkal úplně poprvé a nikdy jsem ani neslyšel o tom, že by člověka vyhodili za to, že usnul. Kamarád se trochu víc opil, tak jsme mu mezitím šli pro nějaký nealko a on usnul na těch jejich sedačkách, když už jsme k němu přicházeli, tak najednou vidíme, jak ho ochranka vyvádí ven, tak jsme za nima běželi co to má znamenat a oni, že prej spal. Nezlobte se na mě, pokud si člověk zaplatí 4 kila za vstupenku a další litr tam propije, tohle přece není normální. Kdyby ohrožoval okolí, nebo dělal jiný hovadiny, ani neceknu. Ale, to že se člověk trochu víc opije a oni ho za ruku vyvedou zadním vchodem z klubu, navíc jen v košili do tý zimy, to mě fakt vytočilo. S ochrankou jsem se samozřejmě hádal. Pán byl kokot, evidentně to v hlavě neměl vpořádku, řek mi co to na něj zkoušim (dělilo nás od sebe asi tak 20 centimentrů, takže to skoro zavánělo tim, že mu rupne v bedně) a že se o tom se mnou nebude bavit. Tak jsem si nechal zavolat šéfa. Mladej kluk, byl vpohodě, řek jsem mu, že vim, že sasazu je klub na úrovni atd atd, ale že si myslim, že tohle si nemůžou dovolit. Když si kupuju lístek na koncert, nikde v podmínkách s kterýma souhlasim jsem nikdy neviděl, že na něm nesmim usnout. Já sám, jsem tam tak na třičtvrtě hodiny usnul při poslední hodině Durandova setu, protože to byla nuda. A tohle se třeba mě občas stává, že prostě někde usnu. A co, nikoho neohrožuju, jsem slušnej člověk a zaplatil jsem si vstupenku. Kdybych jakože jen přišel do klubu bez vstupnýho, tak ok, s tim by se dalo souhlasit, ale ne v tomto případě. S panem manažerem jsem si popovídal, to byl člověk na úrovni, a ne jak ten debílek z ochranky. Řek jsem mu, že když chtějí být na úrovni, tak ať se ochranka naučí jednat s lidma. Taky jsem mu řek, že někdy okolo jedenáctý, jsem ze slušnosti nahlásil ochrance, že maj ucpanej hajzl a von jen pokrčil ramenama. Při tom tam od toho mají lidi, který se o tom maj postarat, sam manažer mi to řek a řek, že ochranku pokárá, i když buhví jestli to doopravdy udělá, podle mě nademnou tak maximálně mávnul rukou. Každopádně jsem řek, že prostě si na netu vyleju srdce ať s tim počítá, že tohle se mi fakt nelíbilo a zbytek Bolierova setu jsem byl tak maximálně nasranej a nebo jsem prohádal. Kamaráda pustili zpět dovnitř, tak jsme si na chvíli sedli, čuměli a šli domů. No nevim nevim, jestli někdy sasazu ještě navštívim. Asi jo, protože je to asi nějaká nová móda vyhazovat lidi za spaní, protože shodou okolností mi kluci řikali, že se prakticky úplně stejnej případ, až na to, že to bylo jen v normálním baru, stal v pátek Dejvicích http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/potycka-v-nonstop-baru-v-prazskych-dejvicich-skoncila-smrti-mladeho-muze.html
edit: jinak co se týče toho duranda, ty dva výpadky to bylo docela blbý[/quote]
Napiš oficiální mail s tím, co se stalo na info@decadance.cz! Ten člověk, co dělá tuhle akci (Zdeněk Masopust) je hodně v pohodě člověk,
nevím jestli to byl on, s kým jsi mluvi, ale napiš mu, rozhodně není z řady těch, co by nad tím mávli rukou..19. 9. 2010 v 16:20 #182047styk pohlavson
Člen[quote D4ve]Durand me zklamal uz jen tim, jakym zpusobem mixoval, des .. a to, ze se mu to sekne, ok, ale 2x za set ? jako pardon, ale to byla katastrofa.. vyber tracku taky nic moc, neco malo me potesilo ale zdaleko to nebylo jako to, co predvedl Leon... od zacatku az do konce jsem se bavil a nebylo zastaveni 🙂 jak vyber tracku, tak mix, atmosfera taky delo .. bylo uzasne, vic takovych akci sm3
OT: v Sasazu jsem byl poprve, a jakoze chvalim.. ceny zas tak strasne nejsou, prezit se to da.. holt jak se rika, bez penez do hospody nelez, jen tohle je trosku 'modernejsi' hospudka sm15 obsluha na baru hned, vsude poradek, cistota.. behem 20ti minut nam menili popelniky u stolu, vajgle porad zametaly, proste tomu rikam klub na urovni.. ochranka pekne v saku, to je hned jina.. myslim, ze lepsi klub v CR neni .. nebo jste nekdo jinyho nazoru ?[/quote]
Dave, nevím, co máš na mysli, ale to, že se mu to 2x seklo bylo způsobený poškrábaným cd, ne tím, že by Durand neuměl mixovat.. sm4
Durand naopak mixuje velice dobře, většinou hraje ze 3-4přehravačů + 1 efektoru, včera tam měl sice jenom 3 přehravače a kromě pár efektů si s tím vůbec nehrál,
ale nekopalo se mu to, to v žádným případě.19. 9. 2010 v 16:07 #182041Anonymní uživatel
Hostupřímně – přišlo mi to jako zabitá akce. durand první hodina good, pak to šlo do kytek, jen mrdání, tracky bez nápadu. bolier zlepšil, i občas trylkoval, ale vesměs bída… už se těšim na transmission… jaytech a andy moor 🙂
19. 9. 2010 v 14:57 #182034iamek
ČlenHectic : uz jsem zazil na par discotekach, ze cloveka vyhodili, ze usnul 🙂 …
19. 9. 2010 v 14:50 #182033hectic
ČlenZlost ze mě přes noc trochu vyprchala, takže se pokusím být objektivní.
Akce výborná, chtěli jsme si předtim jít někam sednout a trochu se hodit do nálady za menší prachy, ale nic jsme nenašli, takže jsme šli rovnou tam okolo půl jedenáctý jsme dorazili. První dojem z klubu byl výbornej, Sasazu je fakt luxusní klub, obsluha perfektní, ceny sice byly vysoký, ale vše asi jen o 30 korun dražší než jinde. Gredner hrál dobře, i když bylo prázdno na parketu, na Duranda už jsme šli blbnout, zahrál par tracků, kterýma nás rozsekal, ale poslední hodina a půl byla nuda. Když nastoupil Leon, tak to bylo hned o něčem jinym, Leon to naprosto rozsekal, zahrál Gotham, kterej byl bohužel převejškovanej, ale i tak jsem řval jak o život, to je prostě snad track roku.
Bohužel se +- v druhý hodině Bolierova setu přihodilo něco co mi zkazilo dojem z celýho večera. Já rozumim, že se Sasazu snaží bejt klub na hodně vysoký úrovni a více méně se jim to daří, že je to klub bezpečnej, ochranka to hlídá pečlivě atd. Ale já se s tim teda setkal úplně poprvé a nikdy jsem ani neslyšel o tom, že by člověka vyhodili za to, že usnul. Kamarád se trochu víc opil, tak jsme mu mezitím šli pro nějaký nealko a on usnul na těch jejich sedačkách, když už jsme k němu přicházeli, tak najednou vidíme, jak ho ochranka vyvádí ven, tak jsme za nima běželi co to má znamenat a oni, že prej spal. Nezlobte se na mě, pokud si člověk zaplatí 4 kila za vstupenku a další litr tam propije, tohle přece není normální. Kdyby ohrožoval okolí, nebo dělal jiný hovadiny, ani neceknu. Ale, to že se člověk trochu víc opije a oni ho za ruku vyvedou zadním vchodem z klubu, navíc jen v košili do tý zimy, to mě fakt vytočilo. S ochrankou jsem se samozřejmě hádal. Pán byl kokot, evidentně to v hlavě neměl vpořádku, řek mi co to na něj zkoušim (dělilo nás od sebe asi tak 20 centimentrů, takže to skoro zavánělo tim, že mu rupne v bedně) a že se o tom se mnou nebude bavit. Tak jsem si nechal zavolat šéfa. Mladej kluk, byl vpohodě, řek jsem mu, že vim, že sasazu je klub na úrovni atd atd, ale že si myslim, že tohle si nemůžou dovolit. Když si kupuju lístek na koncert, nikde v podmínkách s kterýma souhlasim jsem nikdy neviděl, že na něm nesmim usnout. Já sám, jsem tam tak na třičtvrtě hodiny usnul při poslední hodině Durandova setu, protože to byla nuda. A tohle se třeba mě občas stává, že prostě někde usnu. A co, nikoho neohrožuju, jsem slušnej člověk a zaplatil jsem si vstupenku. Kdybych jakože jen přišel do klubu bez vstupnýho, tak ok, s tim by se dalo souhlasit, ale ne v tomto případě. S panem manažerem jsem si popovídal, to byl člověk na úrovni, a ne jak ten debílek z ochranky. Řek jsem mu, že když chtějí být na úrovni, tak ať se ochranka naučí jednat s lidma. Taky jsem mu řek, že někdy okolo jedenáctý, jsem ze slušnosti nahlásil ochrance, že maj ucpanej hajzl a von jen pokrčil ramenama. Při tom tam od toho mají lidi, který se o tom maj postarat, sam manažer mi to řek a řek, že ochranku pokárá, i když buhví jestli to doopravdy udělá, podle mě nademnou tak maximálně mávnul rukou. Každopádně jsem řek, že prostě si na netu vyleju srdce ať s tim počítá, že tohle se mi fakt nelíbilo a zbytek Bolierova setu jsem byl tak maximálně nasranej a nebo jsem prohádal. Kamaráda pustili zpět dovnitř, tak jsme si na chvíli sedli, čuměli a šli domů. No nevim nevim, jestli někdy sasazu ještě navštívim. Asi jo, protože je to asi nějaká nová móda vyhazovat lidi za spaní, protože shodou okolností mi kluci řikali, že se prakticky úplně stejnej případ, až na to, že to bylo jen v normálním baru, stal v pátek Dejvicích http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/potycka-v-nonstop-baru-v-prazskych-dejvicich-skoncila-smrti-mladeho-muze.html
edit: jinak co se týče toho duranda, ty dva výpadky to bylo docela blbý
19. 9. 2010 v 14:20 #182028Sunrise
Člen[url=http://forum.trance.cz/read.php?7,178023]TRACKLISTY[/url]
Pls doplňujte…
19. 9. 2010 v 13:46 #182025D4ve
ČlenDurand me zklamal uz jen tim, jakym zpusobem mixoval, des .. a to, ze se mu to sekne, ok, ale 2x za set ? jako pardon, ale to byla katastrofa.. vyber tracku taky nic moc, neco malo me potesilo ale zdaleko to nebylo jako to, co predvedl Leon… od zacatku az do konce jsem se bavil a nebylo zastaveni 🙂 jak vyber tracku, tak mix, atmosfera taky delo .. bylo uzasne, vic takovych akci sm3
OT: v Sasazu jsem byl poprve, a jakoze chvalim.. ceny zas tak strasne nejsou, prezit se to da.. holt jak se rika, bez penez do hospody nelez, jen tohle je trosku ‚modernejsi‘ hospudka sm15 obsluha na baru hned, vsude poradek, cistota.. behem 20ti minut nam menili popelniky u stolu, vajgle porad zametaly, proste tomu rikam klub na urovni.. ochranka pekne v saku, to je hned jina.. myslim, ze lepsi klub v CR neni .. nebo jste nekdo jinyho nazoru ?
19. 9. 2010 v 13:44 #182024Kamca_
ČlenLeon Bolier 12/10!
Richard Durand mě moc nenadchnul, byl to takovej průměr …19. 9. 2010 v 13:19 #182023dukelak
ČlenBolierův závěr! The future, Timeless, Magik journey !!! …brojlér jasně lepší Duranda, což mě nepřekvapuje, když musel hrát ISOS set, takže se s legendárním předloňskym v Abatonu nedá srovnat, ale We.are zahrál, takže nakonec i docela spokojenost…ale Bolierův výběr tracků byl luxusní a hlavně zahrál snad tři vlastní nový věci, který na Phantazmě nejsou…a z jeho vlastní produkce největší jeby Fly back to her & 2099
19. 9. 2010 v 13:15 #182022Sunrise
ČlenLampička: Tak buď Tomcraft – Loneliness nebo Paul & Fritz Kalkbrenner – Sky And Sand nebo Richard Durand ft. Christian Burns – Night And Day. Podle času to nedokážu blíž odhadnout….
19. 9. 2010 v 12:56 #182019Anonymní uživatel
HostLidi potřebuju vědět jeden název tracku… Hrál ho Richard a zhruba po půl 2.. Byla s mužskejma vokálama a Ríša si jí hrozně zpíval.. Pls help
19. 9. 2010 v 12:48 #182018Anonymní uživatel
HostRichard Durand 8/10
Leon Bolier 10/1019. 9. 2010 v 7:09 #182014DjDkD@ve
ČlenPekne to bylo sm15
Az se vychrapu, tak se rozepisu vic sm15
17. 9. 2010 v 20:36 #181957Anonymní uživatel
HostLístek je už zadán…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.