TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse In Search Of Sunrise 8 Tour – Richard Durand 18.9. 2010, Sasazu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 94)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

@D4ve: 343067891 .)

hoky
    Člen

už zítra, těším se lidi..see you there

Anonymní uživatel
    Host

D4ve: tak jsme si vcera poslechnul Grednera na tom odkazu jak jsi sem hodil, diky, libilo se mi to hral pekne, takze zajdeme uz i na neho od 22:30h 🙂

D4ve
    Člen

Draque: jo mel, protoze s ostatnima je domluva jak s tatarama.. pisou ze je prodavaj a jak jim napises tak uz je nemaj a nebo maji jine zajemce.. fakt demence.. dej mi icq nebo mail a domluvime se 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Zdravím, mám jeden lístek za původní nejnižší cenu k mání. Měl by někdo ještě takhle těsně před akcí zájem?

D4ve
    Člen

styk: taky uz se tesim :-))))

Celkem se těším a to jak na Ríšu s Leonem, tak na kvantum super lidí, se kterýma se tam potkám. sm3
    Jinak jsem projížděl Ríšova poslední videa z ISOS akcí a neznělo to zle, tak snad to bude lepší než na TE..

D4ve
    Člen

Michal: jo, urcite.. 🙂 [url=http://www.helax.tv/]helax.tv[/url] ,nebo tady mas primo link na i-radio 🙂

http://static.abradio.cz/player/32/72/

zitra od 19:00 🙂

Anonymní uživatel
    Host

D4ve: nemel bys link pls? rad bych si poslechnul at vim zda jit uz na nej nebo az na Richarda. Dík moc

D4ve
    Člen

Michal: nevim proc, teda jako vim sm15 Martin sve tracklisty nezverejnuje… Ale je mozno ho slyset zitra v HF na Helaxu zive, tak jeddine tak.. sm3

Anonymní uživatel
    Host

Nemel by prosim nekdo tracklist Grednera z nejake akce – co ted zhruba hraje? Díky moc !!! Time table je paradni, tragedie je ten 3h set Tiesta – konci uz v 2 hodiny a pak hurááá na Ibizu . 3h set – v klubu, v nedeli – to nestoji tolik , ta cena za vstup litr a vejs je cista ryze, aspon zaplati TMko 🙂 Takze za me jen ISOS v sobotu 🙂

dardic
    Člen

No já myslím, že to je poskládáno dobře. 🙂 Těším se a doufám, že mě Ríša mile překvapí aspoň tou poslední hodinkou….

Sunrise
    Člen

[quote DjDkD@ve]to D4ve:

Tak bohate staci, ze bude Bolier koncit v pet, pak uz stejne nebude sil na nejake dalsi pareni sm15[/quote]

Já osobně budu tou dobou v nejlepší náladě…

Anonymní uživatel
    Host

to D4ve: lucik-b@seznam.cz sm4

DjDkD@ve
    Člen

to D4ve:

Tak bohate staci, ze bude Bolier koncit v pet, pak uz stejne nebude sil na nejake dalsi pareni sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 94)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.