TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse IN Trance s Ferry Tayle 26.5.v Tousteru

• Toto téma obsahuje celkem 98 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 12 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 99)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

no to můžu ale za prvé nemám číslo a za druhé nevim jestli se tam dostanu, nemám lupen a jdu na blind:-) ale budu tam po desáté tak snad se tam ještě jeden najde:-)

DjDkD@ve
    Člen

Nemohl by mi nekdo kolem 23h poslat SMS jak moc je to tam plne? sm4

Tak už za pár hodin, mládeži 🙂 Těším se na vás!

Zochi
    Člen

Tak tady oslavim mojí maturitu. sm11 Doufám, že tam Manuel hodí Waterfall a jeho remix na Ingsha – Niavara sm5

Boxi
    Člen

[quote D4ve]Takže na místě pass ? To by mě celkem nasralo po té čtyřistakilometrové cestě sm15[/quote]

listku je jeste dost, ale kdyz jsi z takovy dalky tak si ho rezevuj

Boxi
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Boxi, koukám, že přebíráš štafetu jako poslední, máme to brát jako signál, že to budeš nad ránem pořádně řezat?[/quote]

to si pis sm11

D4ve
    Člen

Takže na místě pass ? To by mě celkem nasralo po té čtyřistakilometrové cestě sm15

Jimmy-Gellar
    Účastník

lístků je prý ještě dost, tak ale když si to rezervnete po telefonu tak to je ok, příapdně nedorazíte a hodí se zpět do prodeje 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Boxi, koukám, že přebíráš štafetu jako poslední, máme to brát jako signál, že to budeš nad ránem pořádně řezat?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jsem na tom podobně, já se dozvím až v pátek večer jestli budu moc dorazit…nebo budu trčet v práci…jsou ještě místa? můžu ho rezervovat až v sobotu??

mareno
    Člen

[quote DjDkD@ve]Tak uz je to za par...

Bylo by mozne napsat kolik je zatim prodanych a rezervovaných vstupenek (klidne i do soukrome zpravy)?[/quote]

To by mě zajímalo taky, protože až v sobotu odpoledne budu vědět, jestli dorazím.

DjDkD@ve
    Člen

Tak uz je to za par…

Bylo by mozne napsat kolik je zatim prodanych a rezervovaných vstupenek (klidne i do soukrome zpravy)?

Jimmy-Gellar
    Účastník

tady normal nahoře na banneru je klub Touster Praha

Joe
    Účastník

No na banneru je jenom „Klub Praha“…

DjDkD@ve
    Člen

Jaká změna?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 99)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.