Reklama
Úvod › Fóra › Trance Diskuse › IN Trance s Ferry Tayle 26.5.v Tousteru
no to můžu ale za prvé nemám číslo a za druhé nevim jestli se tam dostanu, nemám lupen a jdu na blind:-) ale budu tam po desáté tak snad se tam ještě jeden najde:-)
Nemohl by mi nekdo kolem 23h poslat SMS jak moc je to tam plne? sm4
Tak už za pár hodin, mládeži 🙂 Těším se na vás!
Tak tady oslavim mojí maturitu. sm11 Doufám, že tam Manuel hodí Waterfall a jeho remix na Ingsha – Niavara sm5
[quote D4ve]Takže na místě pass ? To by mě celkem nasralo po té čtyřistakilometrové cestě sm15[/quote]
listku je jeste dost, ale kdyz jsi z takovy dalky tak si ho rezevuj
[quote Anonymní uživatel]Boxi, koukám, že přebíráš štafetu jako poslední, máme to brát jako signál, že to budeš nad ránem pořádně řezat?[/quote]
to si pis sm11
Takže na místě pass ? To by mě celkem nasralo po té čtyřistakilometrové cestě sm15
lístků je prý ještě dost, tak ale když si to rezervnete po telefonu tak to je ok, příapdně nedorazíte a hodí se zpět do prodeje 🙂
Boxi, koukám, že přebíráš štafetu jako poslední, máme to brát jako signál, že to budeš nad ránem pořádně řezat?
jsem na tom podobně, já se dozvím až v pátek večer jestli budu moc dorazit…nebo budu trčet v práci…jsou ještě místa? můžu ho rezervovat až v sobotu??
[quote DjDkD@ve]Tak uz je to za par...
Bylo by mozne napsat kolik je zatim prodanych a rezervovaných vstupenek (klidne i do soukrome zpravy)?[/quote]
To by mě zajímalo taky, protože až v sobotu odpoledne budu vědět, jestli dorazím.
Tak uz je to za par…
Bylo by mozne napsat kolik je zatim prodanych a rezervovaných vstupenek (klidne i do soukrome zpravy)?
tady normal nahoře na banneru je klub Touster Praha
No na banneru je jenom „Klub Praha“…
Jaká změna?