TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse INTENSIVE w/ Bryan Kearney (Ire) – 25.3.2011 – Brno

• Toto téma obsahuje celkem 406 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 417)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Spawn – budu tam já a já nesnáším přeřvaný zvuk 🙂 také mi to hodně vadí!!! 🙂 Tak neboj.

D4ve
    Člen

spawn.leo: spunty sm3

spawn.leo
    Člen

mužu jenom poprosit aby to tak nepředstavitelně neřvalo jako na Ronskiho? naprosto nam to zkazilo požitek z hudby a dokonce sme museli kvuli bolesti úší odejít dřív dom.. fakt se to endalo už vydržet:(.

Anonymní uživatel
    Host

NO na Ronskiho bylo skoro vyprodáno a mohu potvrdit že trance v 7Nebi docela jede..

Tecko
    Člen

[quote Raduška][quote Tecko]poradnej kulturni zazitek celou noc[/quote]

Tohle bude moje motto večera! sm15
    Zvedl jsi mi náladu![/quote]

Neco spatne? Snad ne 🙂 jak jsem to mel napsat polopate 🙂 Dyztak sorry

Raduška
    Člen

[quote Tecko]poradnej kulturni zazitek celou noc[/quote]

Tohle bude moje motto večera! sm15
    Zvedl jsi mi náladu!

York
    Člen

Tak tak 🙂 za tak málo peněz takova dobrá akce a určo to bude stát za to 🙂 tak se těším až se tam všichni uvidíme 🙂

Ocho
    Člen

tiez nemam FB ale pravdepodobne sa chystam…stovecka je ako zadarmo…len cesta ma bude stat 5x viac 😀

nexxie
    Člen

[quote Newman]Tlačenka v Brně na trancu? lol[/quote]

ne, v 7.nebi tlačenka.. ale snad nebude, si kdyžtak prostor vždycky uděláme 🙂

Flash2001
    Účastník

[quote Newman]Tlačenka v Brně na trancu? lol[/quote]

Doufám, že aspoň s cibulísm15

Newman
    Člen

Tlačenka v Brně na trancu? lol

Tecko
    Člen

Taky nemam FB a ani si ho zakladat nebudu. Takze 100Kč to jisti 🙂 si uvedomte za jaky pi**v*ny utratite 100Kč ani nevite jak. Tady mate za ty penize aspon poradnej kulturni zazitek celou noc. A jak je post nade mnou. Na akce stejne chodim kolem 11 🙂 takze je to u me jasny. Jen doufam ze v 7.nebi nebude tlacenka….

spawn.leo
    Člen

já se vždycky na skoro všechny akce přihlásim na fb, ale stejně toho levnějšího vlezu nevyužívam. protože na akce chodim až kolem 11 hodiny a toto bejvá do 10ti. a podle mě je to taky hlavně kvuli tomu, aby tam lidi přišli dřív a utratili víc peněz na barech. já si za pořádnou akci mile rád připlatim a podpořim promotéra kterej dělá něco pořádnýho (je mě jedno kdo to pořádá)

[off] FB není v principu žádná špatná věc, za vším stojí člověk a jeho chování. každopádně je to silný marketingový nástroj, ať už se vám to líbí nebo ne (a do budoucna bude čím dál víc). a přiznejme si, že sakra silný a výhodný. být hodně dobře vidět za v podstatě nulové náklady, co víc si přát. člověk může být na FB a přesto nemusí být „vidět a viděn“. a lidi, co se bojí licenčních podmínek by si měli prvně hlavně uvědomit, co tam sami vkládají a do jaké míry je to může samotné „inkriminovat“. ona je to dost podobná situace jako svého času lic. podmínky u ICQ atd. Přitom zákeřnější realita je daleko blíž než kdesi za mořem…
    já na tom nevidím nic špatného. a vždy jsou na prvním místě peníze a kdo tvrdí, že ne, tak nezná základní ekonomická a marketingová pravidla. samozřejmě, že je tam obsažena i spokojenost zákazníka, ale bez peněz to nejde. nikdo nechce prodělávat, pokud není matka Tereza. stovka v dnešní době neznamená prakticky nic. navíc možnost 50,- Kč vstupu zní lákavě. v podstatě je to jen další psychologický efekt, který má zajistit, že na místě utratíte víc, než kdybyste za vstup dali nominální 100,- Kč. a je to dobře, max. schvaluju… [/off]
    jen si tedy neumim představit, že do 7. nebe se narve 500 lidí. byl jsem tam jednou, netušim kolik lidí bylo přítomno, ale při tom prostoru by ten počet byl hodně hraniční se snesitelností… sm3

Palda61
    Člen

Sice mě a Hellmana už většina znáte a víme jak hrajem, ale jsou tu i tací, kteří nás třeba nikdy neslyšeli :).
    Proto zde postuju svůj novej promo mix. Hellman má podobnej vkus (až na ty upliftingy), takže něco podobnýho třeba zahrajem v Nebi :).

[b]Andrew Mallet – Promo Mix 2011[/b]

01) Drop the Lime – Hot As Hell (Canblaster Remix) [Ministry Of Sound UK]
    02) Bryan Kearney pres. Ah Here – Stupid (Original Mix) [Prehab]
    03) Raul Mezcolanza – New Style [Lactik Records]
    04) Raul Mezcolanza – Stylus [Lactik Records]
    05) David Moleon – Kalikeno [Trustboy] vs. Pryda – Niton (Original Mix) [Pryda]
    06) Anton X – Lowis (Goncalo M Remix) [CDR]
    07) Preach – Tokyo (Aka Carl Remix) [Audio Family]
    08) Pedro Delgardo vs. Reaky – Eskylator (Activa Rework) [Discover Dark]
    09) Lisa Lashes – Lashed Theme (Gary Maguire Remix) [Lashed Music]
    10) Indecent Noise – Acid Rampage [Discover Dark]
    11) John Williams vs. Sean Tyas – Cantina Rulebook (Hellman Mashup) [CDR]
    12) Marcel Woods – Advanced (Colin James & Alan Ruddick Remix) [CDR]
    13) Tom Colontonio – Turn That Shit Up (Original Mix) [Discover]
    14) Neptune Project vs. Luke Bond – Atlantis (Mohamed Ragab Remix) [FSOE]
    15) Garry Heaney – Citation 2011 (Original Mix) [Liquid Holland]
    16) Skunk Anansie – Brazen (Weep) (Johnvas rework) [CDR]
    17) Orinoko & Thrillseekers – Island (Indecent Noise Aero Remake) [CDR]
    18) Gaia – Tuvan (Sandeagle Rework) [CDR]

Andrew Mallet – Promo Mix 2011 by Andrew Mallet

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 417)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.