Úvod › Fóra › Trance Diskuse › INTENSIVE w/ Bryan Kearney (Ire) – 25.3.2011 – Brno
- Toto téma obsahuje celkem 406 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
deivis a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20. 2. 2011 v 17:44 #191854
Chelseaplayer
ÚčastníkJa to rikam porad,Facebook je zlo,ktere se musi co nejdrive potlacitsm15
20. 2. 2011 v 17:44 #191853D4ve
ČlenKamca_: budes platit o 50kc vice sm14
20. 2. 2011 v 17:40 #191852Kamca_
Člen2 Dave: já jsem si ho zrušila a znova se tam už přihlašovat nebudu
20. 2. 2011 v 17:39 #191851Kamca_
Člen2 Palda: ok, tak já si to ještě promyslim, jestli dorazím 🙂
20. 2. 2011 v 14:34 #191849Anonymní uživatel
Host[quote Stoupa]Deivis: Tak si o mně mysli, že sem mimo, mně je to srdečně jedno 🙂 Já sem prostě napsal svůj názor, můžeš s tim nesouhlasit jak chceš. A v rozporu s první větou, asi mělo pro Tebe smysl reagovat.[/quote]
Možná mělo, ale jen pro tvé pochopení situace, že si zde nikdo nestěžuje (teda že já si zde nestěžuji), narozdíl od tebe 🙂
20. 2. 2011 v 14:30 #191848iamek
ČlenTo kdyz mam klubovou kartu v cinestaru a mam levnejsi lupen a nekdo ji nema a plati vic tak je taky diskriminovany ?
20. 2. 2011 v 14:27 #191847Stoupa
Účastníkmajklhauske: Já to nebyl sm15
Deivis: Tak si o mně mysli, že sem mimo, mně je to srdečně jedno 🙂 Já sem prostě napsal svůj názor, můžeš s tim nesouhlasit jak chceš. A v rozporu s první větou, asi mělo pro Tebe smysl reagovat.
20. 2. 2011 v 14:08 #191842majklhauske
Členstoupa: aháá tak to ty si udal flédu za to že byl vstup pro holky levnější (protože kamča to být nemohla ta tam měla tu výhodu ) helemese na něj sm0
20. 2. 2011 v 13:43 #191840Anonymní uživatel
HostNepochopil jsi to. Tudíž nemá smysl k tomu cokoliv psát.
Až pochopíš slovo marketingová strategie.. Pro snadnější vysvětlení ti zde hodím pár řádků:
[b]Marketingová strategie.[/b]
V ní si určíte, jakým způsobem chcete Vašich cílů dosáhnout. Při zpracování marketingové strategie vezměte do úvahy dřívější závěry z analýzy zákaznických segmentů (STP marketing) a dále se zaměřte se zejména na marketingová “4P”: nabízený produkt nebo službu (Product), místo prodeje, způsob distribuce (Place), stanovení cenové politiky (Price) a marketingové aktivity, kterými budete oslovovat zákazníky a propagovat Vaši nabídku (Promotion).To co děláme a to jak to děláme je v tom textu. Prostě je to o tom jakým způsobem tu akci chceš, nebo nechceš propagovat.
A imho založit facebook je otázkou dvou minut. A pokud nechápeš proč, tak Ti lidé co se přihlásí, jsou pro mě důležitým faktorem, pro další prezentaci chystaných akcí – reklama zadarmo, možnost diskuze – zadarmo, a přímo tím oslovuješ lidi, kteří mají zájem dojít.
Kapišto?A ten odstavec nad tím Sorry nemá smysl kometovat, protože jsi zjevně evidentně dost mimo. Nikdo si zde nestěžuje 🙂 Děám akce především a pouze pro zábavu a jak vidno poslední rok mě to díky lidem jako ty docela solidně přestává bavit. Nepotřebuji žádné uznání, neuznávám kult osobnosti (snad kromě R. Hawtina) a vlastně vůbec o mě asi nic nevíš 🙂
20. 2. 2011 v 13:33 #191839Stoupa
ÚčastníkTak na vysvětlenou, protože s Deivisovym ego mastícim výblitkem sem počítal (i když sem nečekal, že to tady rozpoutá takovouhle debatu).
1) De mi o PRINCIP a ne o tu pajsku navíc. Protože to dneska opravdu nikoho nezabje.
2) Na tuhle akci bych stejně nejel, jenom sem vyjádřil co si o tomhle způsobu „propagace“ myslim. Kamča to možná myslela taky tak.A malej dodatek. Nebudu Deivise uznávat za zásluhy, že toho dokázal dost. Ale v jedný větě nadávat, jak všechno stojí peníze (no nepovídej) a ať si to zkusíme sami (asi nejtrapnější argument všech dob), že nejsi charita blablabla… A pak kontruješ, že kdo sem takovýho DJe přiveze za stovku vleznýho? To je na hadr na hlavu, protože jestli ses rozhod, že za cenu ztrát si vybuduješ kult osobnosti, tak pak aspoň nefňukej, že se akce nezaplatí.
Sorry za OT a račte můj post nekomentovat, nenapsal sem ho proto, abych rozpoutal flame.
20. 2. 2011 v 13:08 #191838York
ČlenDejvis: +1
Taky nemám FB a jedu na tu akci 🙂 Jak psal Dejvis 50kč navíc nikoho nezabije za takového Dje 🙂 a jsem rád že někdo tahá takové jména do klubu 🙂
20. 2. 2011 v 12:51 #191837Star_Guitar
ČlenDeivis: to já jsem spíš profesionálně zdeformovaná sm2
20. 2. 2011 v 12:27 #191836Anonymní uživatel
Host[quote Star_Guitar]Dejvis: promiň, no, tak já myslím že Kearneyho sm3 [/quote]
Možná už jsem zdegenerovanej za ty leta, tím kolik toho píšu.. 🙂 Dám si na to bacha..
20. 2. 2011 v 12:24 #191835Flash2001
Účastníkdeivis a kytára: jednoznačné +1
20. 2. 2011 v 12:20 #191834Star_Guitar
ČlenDejvis: promiň, no, tak já myslím že Kearneyho sm3
Jinak souhlasím, pajska proboha není tolik, irskej megaDJ za kilčo, co to je… Za sebe – klidně dám víc a nemám s tím problém, podle mě je Bryan extratřída a totéž Ferda v květnu, ach ach…
Pokud nechcete, nejezděte, my si to ale jaksepatří užijeme!!! -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.