TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse INTENSIVE w/ Bryan Kearney (Ire) – 25.3.2011 – Brno

• Toto téma obsahuje celkem 406 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 417)
  • Autor
    iamek
    Člen

Michal : sm15 +1 … Si to musim vyfotit a ulozit pro dalsi generace sm15

Michal
    Účastník

[quote Kamca_]a co když FB nemám, tak to budu jako muset platit 100,-, jo? Tak to na to radši kašlu ...[/quote]
    Toto je prispevek roku xDDDDD

Newman
    Člen

dejvis: to byl tvůj nejlepší příspěvek na tomto fóru vůbec, souhlasím s každým slovem sm4 A vůbec se neomlouvej, není za co.

iamek
    Člen

deivis : +1 !

Anonymní uživatel
    Host

[quote Star_Guitar]Lingvistické zamyšlení:
    Kearneye nebo Kearneyho? sm18[/quote]

Jsi mohla rovnou s dovolením odpovědět ne? Když už to vytahuješ.. Osobně je to jedno. Furt jde o jednoho a stejného člověka 😀

Anonymní uživatel
    Host

Toto už zde jednou bylo na Flédě. Vstupné pro ženy zdarma. Dopadlo to oznámením ombudsmanovi a byl z toho dost velký diskriminační problém. Dost mastná pokuta pro Flédu v řádu cca 2milióny, která leží na stole právníkovi. A já to řeknu tady klidně otevřeně na plnou hubu.

Kdo nemá Facebook a komu je líto dát 100,-Kč za Bryana, tak ať zůstane doma a řadši ani nechodí. Na tyto lidi ani nejsem moc zvědavej. A jak zde bylo napsáno. Je to normální marketingový tah. Není to přihlašování do žádné skupiny do ničeho, je to pouze přihlášení se na akci a tím pádem možná sleva. Diskriminace vypadá jinak.

Fakt už nechápu co by jste zde někteří chtěli? To Vás opravdu bolí těch 50,-Kč? Pokud jo, tak na to mám jediné slovo…

Ukažte mi akci, která Vám dá takovéhoto DJe za „podě*aných“ 100,-Kč. To si myslíte, že pro Vaše hezké oči se to bude dělat zadarmo?

No to mě to tu zase pěkně vytočilo do vrtule. Fakt nas*at na takovéto lidi. Rozmazlený až to hezký není. Občas se zkuste zamyslet nad tím co píšete. Kdyby byla cena 300 a přes fcb 100 tak neřeknu, ale toto. Boha jeho, fakt se tluču do hlavy, zdali jste lidi někteří normální a v pořádku.

Jo a pokud Vám to nedošlo, tak při kapacitě klubu (cca 500) se budou DJs a další nemalé náklady doplácet především z baru , takže kdo nemá ani těch 100,-Kč na vstup, tak ať tam ani neleze. Příspěvková organizace nejsme..

[i]Omlouvám se za to jak jsem to napsal, ale už mě to tu po letech vážně nebaví. Člověk se nějak snaží a pak přijdou lidé, kteří žijou v nějaký ulitě a myslej si doví co.. Zkuste si dělat akce sami. Aź se Vám nějaká povede, poplácejte se po ramenou a pak si vše spočítejte. Budete mít hned jasno….[/i]

Flash2001
    Účastník

Souhlasím s Hellmanem, tohle je zcela obyčejnej obchod ve stylu „něco za něco“, takže podle mě taky žádná diskriminace.

Jinak nevím, ale řešit 50 Kč rozdíl mi taky přijde upřímně jako ptákovina. Ale tak co třeba uspořádat „dobročinnou sbírku“ pro ty, kterým se to kilo zdá opravdu moc.sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to neni diskriminace přeci 🙂
    součást marketingový kampaně, vyjdeš organizátorovi vstříc přihlášenim sebe k jeho události a na oplátku cena vstupu dolu.. podle mě normální obchod.
    nikdo na fb neni nucenej se tam přihlásit a zrovnatak neni nikomu bráněno si fb založit a na událost se přihlásit

nexxie
    Člen

tak je to diskriminace ale nechápu jak si někdo může kvůli 50ti korunám nechat vrtat koleno.. Se proberte, za stovku se dneska někde ani nenajíte!

Stoupa
    Účastník

Tuhle „diskriminaci“ neuživatelů xichtbuku taky nepobírám.

Palda61
    Člen

Kamčo, když přijedeš, máš u mě panáka, takže to pade se ti „vrátí“ :P.

Flash2001
    Účastník

Tak na tuhle 4hodinovou lahůdku se těším, budu nastoupen v předních řadáchsm4

D4ve
    Člen

Kamca_: zaloz?

Newman
    Člen

No jo, to pade navíc hrozným způsobem zruinuje rozpočet sm15

btw Ferry 4 hodiny, uff!

Kamca_
    Člen

a co když FB nemám, tak to budu jako muset platit 100,-, jo? Tak to na to radši kašlu …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 417)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.