Toto už zde jednou bylo na Flédě. Vstupné pro ženy zdarma. Dopadlo to oznámením ombudsmanovi a byl z toho dost velký diskriminační problém. Dost mastná pokuta pro Flédu v řádu cca 2milióny, která leží na stole právníkovi. A já to řeknu tady klidně otevřeně na plnou hubu.
Kdo nemá Facebook a komu je líto dát 100,-Kč za Bryana, tak ať zůstane doma a řadši ani nechodí. Na tyto lidi ani nejsem moc zvědavej. A jak zde bylo napsáno. Je to normální marketingový tah. Není to přihlašování do žádné skupiny do ničeho, je to pouze přihlášení se na akci a tím pádem možná sleva. Diskriminace vypadá jinak.
Fakt už nechápu co by jste zde někteří chtěli? To Vás opravdu bolí těch 50,-Kč? Pokud jo, tak na to mám jediné slovo…
Ukažte mi akci, která Vám dá takovéhoto DJe za „podě*aných“ 100,-Kč. To si myslíte, že pro Vaše hezké oči se to bude dělat zadarmo?
No to mě to tu zase pěkně vytočilo do vrtule. Fakt nas*at na takovéto lidi. Rozmazlený až to hezký není. Občas se zkuste zamyslet nad tím co píšete. Kdyby byla cena 300 a přes fcb 100 tak neřeknu, ale toto. Boha jeho, fakt se tluču do hlavy, zdali jste lidi někteří normální a v pořádku.
Jo a pokud Vám to nedošlo, tak při kapacitě klubu (cca 500) se budou DJs a další nemalé náklady doplácet především z baru , takže kdo nemá ani těch 100,-Kč na vstup, tak ať tam ani neleze. Příspěvková organizace nejsme..
[i]Omlouvám se za to jak jsem to napsal, ale už mě to tu po letech vážně nebaví. Člověk se nějak snaží a pak přijdou lidé, kteří žijou v nějaký ulitě a myslej si doví co.. Zkuste si dělat akce sami. Aź se Vám nějaká povede, poplácejte se po ramenou a pak si vše spočítejte. Budete mít hned jasno….[/i]