TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse INTENSIVE w/ Bryan Kearney (Ire) – 25.3.2011 – Brno

• Toto téma obsahuje celkem 406 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 417)
  • Autor
    Felipe
    Člen

jedinej, kdo ještě věří tý „protiakci“, je tohle forum

Michal
    Účastník

Presunout urcite.

York
    Člen

Na Kearnyho se těším jak nevim co ale jak tu čtu že hrozí akce v bobyčku ve stejný den tak taky bych to spíš přesunul.

Felipe
    Člen

Nexxie, co vim, co jsem se o ty akci dozvedel p svatcich, tak se prezentovala hlavne v oblasti hard techna. Ale me je sumak. Sel bych priste, jedine pokud tento dil dopadne dobre, anebo to bude poradat nekdo z proverenych promoteru, tady v brne uz jsme se napalili az az.
    Intensive je pro me predevsim techtrance a Kearney ou jeee kvuli nemu dokonce prekousnu moji ideologickou nechut k 7mymu 😀

nexxie
    Člen

Felipe : jestli tim výplachem myslíš hardtechno, tak to je jen jeden z mnoha stylů co tam ten večer zazní. To je jako bych řekl že na technoakci Intensive nepůjdu..protože se mi Kearnyho styl nelíbí 😉 ale nebudeme to tady zasekávat OT

Jinak Deivis ještě psal, že kdyby byl Bryan v březnu, tak Ferry by se posunul na duben.. snad se nebude zlobit že kopíruju jeho slova

Felipe
    Člen

Nexxie, fakt sorry, nevedel jsem, ze djs jako Pet Duo, Bold, Mario Ranieri nebo Boris S. hraji funky house … jak se divam, tak zase zmenili a prehazeli lineup oproti Vanocum.

Deivis: me jde jen o to, jit v ten vecer na akci, ktera neni tunel a uslysim tak djs – styl, ktery chcu :)))

Anonymní uživatel
    Host

ondrab- – souhlas! proste tak to je a bude. samozrejme ze sjou lide co na akci nejdou, ale me staci ty pocty rozdanych vstupenek a pocet lidi ktere znam a jdou.

ondrab
    Člen

[quote Felipe]ondrab: dovolím si nesouhlasit, na mozkomíšní výplach všichni jen z nějaké frustrace nedostatku akcí na boby nepůjdou, hlavně o tom potenciálních tak 3/4 návštěvníků ani neví, že nějaká akce proběhne. ;)))[/quote]

dle toho co jsem slysel, tak panu poradateli je celkem jedno, kolik lidi o tom bude vedet a kolik tam lidi bude…hlavne, ze se tam dobre pere…a ver, ze opravdu boby efekt dela desne moc..

nexxie
    Člen

[quote Felipe]ondrab: dovolím si nesouhlasit, na mozkomíšní výplach všichni jen z nějaké frustrace nedostatku akcí na boby nepůjdou, hlavně o tom potenciálních tak 3/4 návštěvníků ani neví, že nějaká akce proběhne. ;)))[/quote]

jen člověk s mozkem o velikosti špendlíkové hlavičky může napsat o akci kravinu jako „mozkomíšní výplach“, když o ní pořádně ani nic neví!
    Jinak Boby předloni rapidně zdražilo pronájem laser hall, z toho důvodu se tam poslední měsíce nic nedělo a většina akcí se přesunula na výstaviště.

panda007
    Člen

bavil jsem se s kamarádkou, co je z Brna a už hodně let chodí na párty. Tak říkala, že by na tu akci do boby nešla, že je to nějaké celé divné. A o tom, že by se rozdávali nějaké lístky zadarmo řekla, že to je prý nějaký kec.

Felipe
    Člen

ondrab: dovolím si nesouhlasit, na mozkomíšní výplach všichni jen z nějaké frustrace nedostatku akcí na boby nepůjdou, hlavně o tom potenciálních tak 3/4 návštěvníků ani neví, že nějaká akce proběhne. ;)))

ondrab
    Člen

je videt, ze sem pisou lidi mimo Brno…Boby je pro vetsinu brnaku posvatnej stanek :)..dle me je to jeden z nejlepsich party prostoru v cele republice….a jelikoz tam dlouho zadna akce nebyla, tak sou na to vsichni nadrzeni jak stepni kozy…
    dalsi vec je, ze mylne selektujete lidi na ty co poslouchaji trance, techno atd…nic takovy neexistuje..sou lidi, kteri chodi na tanecni party a ty chodi na vse co se tady deje..od dramiku az po shcranz…tak velky Brno neni, aby tady byly nejaky skupinky…
    tedka se teda nechcu nejak zastavat te sracky co na Boby probehne…ze to je nejakej tunel je jasny snad kazdymu kdo se trochu orientuje, nicmene, ze by nebe bylo kvuli tomu poloprazdny je vicemenne pravda…

Anonymní uživatel
    Host

Pokud bude přesun z důvodu toho střelce co chce dělat mega party na Boby bez jediné reklamy, tak přesun bude pouze v termínu. 7Nebe zůstává..

ics
    Člen

ja doufam, ze se to presune, protoze jsem si na zaklade zpravy na FB dovolenou zrusil a sef mi ji uz znova neda sm17

Nevim
    Účastník

[quote Kamca_]no já sem určitě pro 7. nebe, byla bych docela nerada, kdyby se to někam přesouvalo ...[/quote] +1
    taky už mám dovču na čt. a pátek …tak snad to dopadne

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 417)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.